astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vašem znaku donosi KRAJ NOVEMBRA

0

Saznajte šta vas očekuje u periodu do 1. decembra 2019.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

Hrana

Kako vi uspevate da održavate vašu liniju (ako uspevate), to verovatno nikome nije jasno, pa ni vama. Možda iz razloga što ste više u pokretu, a možda i zato što ste prestali da jedete u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Vi i partner imate zajednički cilj, zajednički interes – i to vas sada spaja. Ukoliko to ne postoji – e onda postoji problem u vašem odnosu, a vrlo verovatno postoji i druga osoba sa kojom ste povezani. Ukoliko ste od onih osoba koje rade nešto sa strane, znajte – tajno može postati javno u narednom periodu. Dopadalo se to vama ili ne. Slobodni Strelčevi – kontakt koji imate sa jednom osobom se jako lepo razvija i vi ste trenutno u potpunosti okupirani ovom pričom. Ova osoba vam donosi mir u duši, stabilnost i sigurni ste da ćete sa njom moći da ostvarite nešto trajnije i vrednije.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku u prvom delu nedelje pokazatelj je da su Strelčevi generalno gledno, u velikom procesu promena i pred ulazak u potpuno novu životnu fazu. Jupiter je još samo u ovoj sedmici u vašem znaku i seli se u vaše polje finansija i zarada. Nagoveštaje pravih promena dobijate već tokom ove sedmice – pa čak i ako one u početnoj fazi budu skopčane sa tenzijom, nesigurnošću i problemima. Dobijate veliku podršku od osoba koje su vam davale obećanja, ali u koja niste baš mnogo verovali.

Novac

Sledi vam popravljanje finansijskog segmenta i bolje prilike za zaradu.

Zdravlje

Promene u načinu ishrane mogu poboljšati vašu vitalnost i učiniti da se bolje osećate.

 

JARAC

Hrana

Možda ste se u prethodnoj nedelji malo opustili i više i češće uživali u hrani, što vama baš i nije svojstveno – ali od ove sedmice se vraćate na staro. A doći će vama taj Jupiter uskoro u polje ličnosti, ima da vam nabacimo par kila po svaku cenu....

Ljubav

Neko je ušao u tajnu vezu ili će to uraditi u ovoj nedelji, a neko je rešio i da se više posveti odnosu u kojem je. A sada jeste dobar momenat za tako nešto – i partner je spreman da promeni nešto kod sebe, da se više uklopi sa vama pa biste već u ovoj nedelji mogli lakše i opuštenije da razgovarate i provedete više vremena zajedno. Slobodni Jarčevi – Venera ulazi u vaše polje ličnosti, donoseći sve svoje darove lepote i ljubavi. Preko prijatelja ili društvenih konekcija ili mreža – stoje neke vrlo zanimljive emotivne prilike. Nemojte samo unazad i u prošlost – mada se mora priznati da vas ta prošlost još uvek „svrbi“.

Posao

Prva, prava naznaka velikih promena koje pripadnike vašeg znaka očekuju biće ulazak tranzitne Venere u vaše polje ličnosti. Ova planeta koja vlada vašim poljem karijere sada donosi osećaj „na korak od cilja“. Ne zaboravite da u narednoj sedmici tranzitni Jupiter ulazi u vaš znak i pred sobom ćete imati period od više od godinu dana u kojem ćete da radite i da zaradite. Sada, povezujete se sa ljudima sve više, dobijate dodatnu podršku i shvatate da ste u kontaktu sa vrlo ozbiljnim osobama. Samo napred.

Novac

Olakšane novčane prilike u ovom periodu.

Zdravlje

Manji reumatski problemi starijim Jarčevima. Mlađi – lakše prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

U protekloj nedelji ste jeli zato što vam se jelo i zato što su vam oči bile gladne non stop....a u ovoj nedelji jedete zato što ste nervozni pa morate da se utešite, jel da....Savet – meso vam neće baš „pasti“ na stomak kako treba, zato ga malo izbegavajte u ovoj sedmici.

Ljubav

Malo uživate, malo se nervirate. Malo ste bliski, malo ne zarezujete jedno drugo. Malo odlično komunicirate, malo ne možete da sastavite tri reči a da se ne posvađate. Strasti su tu i to je bitno. A ta komunikacija će se popraviti, vremenom. Ili onda kada rešite da istinski saslušate jedno drugo. Slobodne Vodolije – makar dve osobe se trenutno moraju motati oko vas. Jedna je jako aktivna, ali može da vam ponudi samo tajnu ljubavnu priču, dok je druga odmerenija ali ne toliko „ napadna“ kao prva. Na koju ćete vi stranu i da li ćete uopšte praviti neke odabire sada – to je već vaša stvar.

Posao

Ako je moguće, sklanjajte se od bilo kakvih situacija u kojima morate da se nešto dokazujete i ubeđujete sa nadređenima. To neće izneti ništa dobro, samo vaše nerviranje iako će ovo suštinski biti samo „bura u čaši vode“. Cela nedelja je šarena i donosi velike oscilacije i vašeg raspoloženja, ali i događaja oko vas. Trudite se da hodite mirno, stabilno i da ne dozvolite distrakcijama da vam skrenu pažnju sa onoga što vam je bitno. Velike aktivnosti na polju posla će uskoro iznedriti odličnu poslovnu priliku i nov početak.

Novac

Očekuju vas veći troškovi, ali to je nešto na šta ste već računali.

Zdravlje

Stres, problemi sa kostima i zglobovima. Teškoće sa spavanjem, ali i krvnim pritiskom.

 

RIBE

Hrana

Riba, bilo rečna ili morska, čak i meso i mesni proizvodi – ali najpre na bazi piletine i ćuretine – prijaće vam u ovoj sedmici. Malo povucite ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju – možete da se povremeno zasladite, ali nemojte preterivati.

Ljubav

Može biti problema u komunikaciji i razumevanju sa osobom koju volite, ali će ovo biti trenutna iskakanja iz koloseka. U prevodu – strasno ćete se svađati, još strasnije voleti i miriti. Red nekih divnih trenutaka, red stresa – izgleda kao da već neko duže vreme ne možete da funkcionišete drugačije....Slobodne Ribe – mogućnosti za nova poznanstva idu preko segmenta posla, prijatelja, izlazaka čak i društvenih mreža. Vi ste otvoreni za novu ljubav već odavno i ako niste do sada uspeli – možete je privući u periodu koji je ispred vas. Prijaju vam aktivnosti suprotnog pola prema vama.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju karijere samo dolazi kao „višnjica na vrh torte“ da dodatno potvrdi da ste u fenomenalnom poslovnom periodu koji mora imati svoju realizaciju i ostvarenje ako ne u ovoj sedmici, a ono vrlo brzo. Informacije koje su vam bitne polako dolaze, sve se kockice slažu i Ribe su spremne da zakorače u novu fazu kada je posao u pitanju. To ne znači da u ovoj nedelji nećete imati nervirajućih i stresnih situacija – za prirodu vašeg posla, to je potpuno normalno i uobičajeno.

Novac

Ne možete nikako da se izborite sa troškovima.

Zdravlje

Osetljivi ste u ovoj nedelji.

makonda-tracker