astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vašem znaku donosi KRAJ NOVEMBRA

0

Saznajte šta vas očekuje u periodu do 1. decembra 2019.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

Hrana

Možete vi da kažete – pa eto, zima je a i ja sam stalno u pokretu – stvarno mi je potrebno da jedem više nego inače, trošim se....Ali nešto nisam sigurna da ste i sami sebe uspeli da ubedite. Poenta je u tome da sada teško uspevate da odolite dobrom zalogaju...

Ljubav

Komunikacija sa partnerom se na kratko popravi, a onda opet uđete u začarani krugu obostranog nezadovoljstva i nervoze. Kao da odgovornost za probleme pokušavate da prebacite jedno na drugo, puštate da vas negativna osećanja i nervoza preplavljuju i sada je zaista teško postići mir i stabilnost na duže staze. Vi čak u ovoj sedmici možete ući i u prilično jako flertovanje sa nekim. Slobodni Lavovi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi, provoda, zadovoljstva – svakako pojačava vaše društvene aktivnosti, a samim tim – i dovodi vas u blizinu osoba sa kojima biste poželeli nešto i da ostvarite.

Posao

Poslovne šanse koje su se u prethodnom periodu aktivirale, sada idu na realizaciju. To možda ne ide onim tempom koji ste očekivali, možda niste ni sigurni da li ste napravili pravi potez ali sada nemate nameru da odustanete. Rešavajte pitanja koja vas zbunjuju jedno po jedno – poboljšanje na polju posla je svakako nešto što vam dolazi iako ćete morati još malo da sačekate. Dobre ideje i kreativnost će vam pomoći da pronađete nova rešenja za stare situacije koje vas opterećuju.

Novac

Finansijska situacija se polako stabilizuje.

Zdravlje

Osetljiv imunitet.

 

DEVICA

Hrana

Stvarno ste u žestokom pokretu ovih dana, ponekad ne možete da uhvatite ni par minuta za svoj odmor i opuštenciju, pa je i ta hrana nekako otišla u drugi plan. Kad se setite klopate, kad se ne setite – smažete usput po koji zalogaj i to je to...

Ljubav

Ukoliko postoje bilo kakve razmirice ili neusaglašenost u vašim emotivnim relacijama – sada ih ostavljate na stranu, jer imate zajednički cilj kojem je potrebno da se posvetite. Ne znači da će ovo ići bez nervoze – ali rešili ste da zajedničkim snagama isterate ono što ste zacrtali. Moguće je da je u pitanju preseljenje, sređivanje ili kupovina stambenog prostora ili „akcije“ vezane za članove porodice. Slobodne Device – ulazak Venere u vaše polje ljubavi, provoda i zabave – samo će doprineti pozitivno onome što se već kod vas dešava – aktivnosti sa suprotnim polom se pojačavaju i moguć je ulazak u emotivnu priču.

Posao

Ne, ne čini vam se da se sve situacije u poslovnom segmentu ubrzavaju – to je zaista tako. Vi ste u vrlo jakom poslovnom periodu, koji će izneti mnoge povoljnosti i pozitivne promene po vas, ali oko kojeg kao što vidite – morate žestoko da zapnete. Tokom cele nedelje će biti naglašena nervoza u kolegijalnom segmentu, pogotovo pred kraj radne nedelje. Vi ne napadajte druge, ali isto tako – nemojte ni dozvoliti da drugi svoju frustriranost iskaljuju na vama. Vi znate gde idete i nastavite postojano tim putem.

Novac

Finansijski resursi su sada pojačani – na pravilan način iskoristite ovaj novac.

Zdravlje

Problemi u saobraćaju. Isto tako – mogućnost jače prehlade ili viroze.

 

VAGA

Hrana

Vi ste imali dosta problema u prethodnoj nedelji jer jednostavno – niste uspevali da „iskulirate“ kada je vaša omiljena hrana u pitanju. Čak ste i preterivali i niste imali mere. Sada već imamo drugačiju sliku – još ste promenljivi, ali ste debelo povukli ručnu kočnicu....

Ljubav

Vreme je da se situacija između vas i partnera malo „prizemlji“ – da na drugačiji način sagledate svoj odnos, mnogo realnijim očima. Vreme je i da se vas dvoje više posvetite jedno drugom, jer prethodni period nekako je uspeo da vas gurne na različite strane, kao da ste oboje vodili neke svoje bitke a zajedničkih trenutaka je bilo premalo. Zajednički ciljevi, ali i emocija i razumevanje – sada vas mogu ponovo spojiti. Slobodne Vage – malo ste ludovali, možda ste se i zaljubili –ako jeste, ma bravo! Ukoliko niste – pa, ulazite u vreme kada vas ništa što je površno i prolazno neće doticati. Samo prave priče.

Posao

Mlad Mesec u polju kratkih putovanja, dogovora, sastančenja i kontakata – Vagama daje priliku da otvore nove poslovne frontove u narednom periodu. No, vi ćete ovog puta birati samo one projekte ili poslove koji vam garantuju sigurnost i stabilnost. Prvenstveno finansijskih tokova. Takođe, mnogi od vas će u skorijem narednom periodu izabrati da pokrenu privatni posao ili da dodatno ulože u onaj koji već imaju. I to se hoće pokazati kao dobar potez.

Novac

Sve što je vezano za novac kod vas donosi iznenađenje. Iznenađenje što ga ima, još veće što je nestao.

Zdravlje

Proverite žlezde. Starije Vage mogu imati problem sa koštano zglobnim sistemom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Naglašena je potreba za „punim“ ukusom hrane i konkretnim jelima. Doduše, mora se priznati da je i nivo stresa ali i pokret sada jako prisutan kod vas i evidentno je da postoji žestoko energetsko trošenje. Dobro, možete da uzmete po koji zalogaj više....

Ljubav

Sada je već evidentno da zaista ulazite u bolji emotivni period. To ne znači da i dalje neće biti „talasanja“ i povremeno napetih situacija, ali i voljena osoba i vi ste prikazani kao da zaista, istinski želite da se potrudite, da više razumete jedno drugo i naravno – da više uživate u zajedničkim trenucima, posebno u spavaćoj sobi. Slobodne Škorpije – emotivne prilike se otvaraju, nove i stare osobe se pojavljuju. Kad kažem „stare“ – to ne mora da bude vaša emotivna prošlost, nego osobe koje poznajete od ranije ali niste imali neki specijalan kontakt do sada. Ne žurite nigde, pustite da se sve priče polako razvijaju.

Posao

Škorpije idu, za njihov ukus previše polako – ali sa jasnim ciljem i isto tako jasnom svešću da će stići tamo gde su zacrtale. Novi počeci sada su zasnovani na starim osnovama, na starim dogovorima, na već pokrenutim dešavanjima. Venera koja ulazi u vaše polje komunikacije, dogovora i kontakata – donosi dobre vesti vezane za partnerstva, za poslovne saradnje, ali i za novac. Već ova nedelja je savršena za jedn veliki nov početak, ali ne brinite – i naredni period isto tako donosi izuzetno povoljne prilike.

Novac

Na pametan način raspolažite novcem koji zaradite u ovoj nedelji.

Zdravlje

Sve tegobe koje se jave u ovom periodu su prolazne i kratkotrajne.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker