astro

NEDELJNI HOROSKOP: Šta vam zvezde predviđaju od 18. do 24. novembra?

0

Proverite šta možete da očekujete u sedmici pred nama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Hrana

Strelčevima će himna tokom ove sedmice biti „Poješću sve kolačiće....“ Doduše, to vam je himna već neko vreme, ali sad je baš onako – udarni termin. Doneće vam ta Venera u konjukciji sa Jupiterom svašta slatko. I slano. U slast da se smaže.

Ljubav

Iako između partnera i vas postoji jaka nervoza koja traje već izvesno vreme, polako stvari počinju da se rešavaju i da idu na bolje, a kod nekih od vas se odnos može podići i na viši nivo. Čuvajte se samo iskušenja kojih će u ovoj nedelji biti jer izuzetno privlačite suprotni pol. Ukoliko ste od onih koji imaju paralelni odnos i tajnu vezu – ulazak Marsa u polje tajni 20-og i vrlo neugodni aspekti koje pravi sa Uranom mogu doneti mnogo nerviranja, pritisaka i ljubomore. Slobodni Strelčevi – u moru udvarača, napravite pravi odabir. Moguće je da će neki od vas i pored opreza, ući u tajnu vezu.

Posao

Neke nedoumice uspešno rešavate tokom ove sedmice i konačno imate osećaj da se situacija kreće na bolje. Još ste vi u periodu u kojem nećete moći da ostvarite baš sve ono što želite, ali u ovoj nedelji možete napraviti neke vrlo pozitivne pomake i dobiti jaku podršku, kao i mogućnost kvalitetnih poslovnih saradnji i odnosa. Osobe iz vašeg kolegijalnog okruženja nisu korektne prema vama, postoji čak i mogućnost da vam naprave problem. Iako ćete ga brzo rešiti, evidentno je nerviranje.

Novac

Neka finansijska nagrada ili dobitak vam stoji u ovoj nedelji.

Zdravlje

Osetljiviji ste nego što mislite. Više vodite računa o imunitetu.

 

JARAC

Hrana

Svi oko vas pričaju – te ta neka Venera i taj Jupiter – i to između ostalog donosi povećanje apetita....a vama ništa. Doduše, uhvatili ste sebe da noću ustajete da jedete slatkiše ili da malo obiđete frižider, čisto da vidite kako je, je li dobro...ali nije to zbog te Venere, taman posla....

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan – u ovoj nedelji vas očekuju manje trzavice, ali i njihovo brzo rešavanje i fino funkcionisanje sa osobom koju volite. No, ukoliko vi niste zadovoljni svojim odnosom, postoji itekako jaka mogućnost da se u ovom periodu odlučite za ulazak u nešto tajno, skriveno. Velike mogućnosti da jedan flert izuzetno brzo preraste u žestoku ljubavnu avanturu. Slobodni Jarčevi – iako to možda još uvek ne vidite, ljubav vam se polako prikrada. Moguće je u ovoj nedelji poznanstvo, koje će u narednom periodu prerasti u vrlo jaku i stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Iako će početkom nedelje sve oko vas delovati dosta haotično i turbulentno – da ne možete da uhvatite situaciju ni za glavu ni za rep, vrlo brzo ćete vi uspeti da se organizujete i sve dovedete na svoje mesto. Vaši planovi konačno počinju da se pokreću u jačoj meri i sada već možete videti da ste blizu realizacije svojih ciljeva. Pravite dogovor koji će vrlo brzo biti pokrenut – tog tipa, da može da istinski promeni i poboljša vašu poslovnu situaciju. Budite strpljivi još malo, vidite već sada da se sve pokreće.....

Novac

Dobijanje kredita ili uzimanje pozajmice od prijatelja.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

 

 

VODOLIJA

 

Hrana

Jao, pa kako da kažete „ne“ kad se neko eto tako potrudio i spremio vam i ugostio vas lepo....Greota bi bila odbiti ponuđeno, pogotovo kad je to sve nešto fino i slatko i ukusno i mirisno....a i na pogled je privlačno....U prevodu – ne izmišljajte toplu vodu, nego sedite i navalite na klopu.

Ljubav

Sve do vikenda teško je da ćete partner i vi imati zadovoljavajući odnos i komunikaciju. Ne mora da znači da ćete se svađati – pre izgleda kao da će svako od vas delovati sam za sebe i biti okrenut svojim prioritetima. Za vikend baš može doći do jako pozitivnih promena, razrešenja nekih situacija koje su vas oboje mučile i lepih dešavanja između vas dvoje. Slobodne Vodolije – ljubavi vam sada idu preko prijatelja, društvenosti, društvenih mreža. I jako je teško da će vas ova dešavanja zaobići. Moguće je da je više osoba u pitanju, ali jedna će se izdvojiti – i to u drugom delu sedmice.

Posao

Vaši planovi su veliki, ali je dosadašnja realizacija bila – pa, blago rečeno – polovična. Kao da ste uspevali da se pomerite samo za po koračić, a non stop ste morali da se borite sa raznoraznim situacijama koje su vas vraćale unazad. U ovoj nedelji prekidamo sa tom blokadom – Merkur u vašem polju karijere i statusa kreće direktnim hodom, a u isto polje ulazi i Mars, vladar Škorpije. Očigledno je došlo vreme da Vodolije naprave mnogo jači, kvalitetniji i prodorniji poslovni zaokret. Sa dobrim rezultatima, naravno.

Novac

Bićete zadovoljni svojim prilivima ove sedmice. I više nego zadovoljni.

Zdravlje

Mogućnosti za jače prehlade ili viroze.

 

 

RIBE

 

Hrana

Vi ćete da gostujete i da ugošćavate. I u jednom i u drugom slučaju, uživaćete i u društvu i u klopi. I biće vam slatko i fino i osećaćete se dobro. A to je jedino bitno, zar ne? Opustite se – ne miluje baš svaki dan Venera vašeg vladara Jupitera – prihvatite sve slatko što vam dođe i recite „hvala“.

Ljubav

Velika šansa da se komunikacija sa voljenom osobom, koja je u proteklom perodu bila čudna, konfuzna i zategnuta, sada konačno popravi i krene nekim normalnijim tokom. I vi ste u boljem raspoloženju ove sedmice, pa ćete lakše uspeti da se prilagodite jedno drugom i ostvarite neke zaista lepe zajedničke trenutke. Slobodne Ribe – velika šansa za novo poznanstvo i pokretanje izuzetno zanimljive komunikacije, najpre preko poslovnog segmenta. Osoba koju upoznajete i sa kojom otpočinjete priču je vrlo korektna, to ćete umeti da prepoznate i dopašće vam se i ono što vidite, ali i ono što čujete.

Posao

Stvari u poslovnom segmentu počinju polako da se pokreću i brzo dolazi do normalnijeg funkcionisanja. Protekli period je doneo mnogobrojne sitne, ali neugodne momente kojima ste morali da posvetite mnogo svog vremena i pažnje. Sada ste već rasterećeniji i možete da se posvetite nekim ozbiljnijim i jačim temama. Konjukcija Venere i Jupitera u vašem polju karijere i statusa, pozicije – može ispred vas otvoriti radno mesto, nagradu ili unapređenje – nešto što već odavno zaslužujete.

Novac

Bolja finansijska situacija u ovom periodu.

Zdravlje


Osećate se vrlo dobro.

makonda-tracker