astro

NEDELJNI HOROSKOP: Šta vam zvezde predviđaju od 18. do 24. novembra?

0

Proverite šta možete da očekujete u sedmici pred nama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Hrana

U ovoj sedmici mora mnogo da se radi. A kad se mnogo radi, onda mora mnogo i da se jede. Da se ta potrošena energija nadoknadi. Još ako ima i neki slatkiš, onako neka sočna, kremasta pa odgore čokoladna torta...i još malo šlaga i trešnjica pride....

Ljubav

Da će biti mirno tokom ove nedelje, pa i neće. Zastoj u komunikaciji početkom nedelje, kao i vaša preosetljivost i emotivne oscilacije itekako mogu začiniti dane koji su pred vama. Ulazak Marsa u polje doma može doneti i dodatnu nervozu. Dobro će proći oni parovi koji su mladi i kojima je ljubav još uvek na prvom mestu kao i oni koji planiraju prinove. Ostali – gledajte da smanjujete tenziju, ne da je dižete na kvadrat. Slobodni Lavovi – pored Jupitera i Venere, i Sunce se u ovoj nedelji seli u vaše polje provoda, zabave, ljubavi. Mislim da je vreme da se polako prepustite ljubavnim dešavanjima.

Posao

Hoćete sve na brzinu, a to sada teško da može da ide baš tako. Proverite da li ste završili sve zaostale obaveze i rešili papirologiju,pa onda krenite u napad. Najbolje od drugog dela ili pred kraj radne nedelje. Pitanja koja ste u prethodnom periodu pokrenuli, sada će početi da se rešavaju i da daju rezultate. Isto tako i poslovni odnosi koji funkcionišu bolje. Neki od vas mogu napraviti i velike preokrete – započeti sa privatnim poslom ili promeniti radno mesto. Dobra, aktivna nedelja je pred vama.

Novac

Prilivi su dobri, ali su mogući troškovi vezani za kuću u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Moguće su povrede na radnom mestu, čak i kod kuće.

 

DEVICA

 

Hrana

Sve što pojedete biće vam slatko. Čak i ono što je slano – e to će vam tek biti posebno slatko. A baš idu neka lepa dešavanja u vašem domu – red je da se počastite, zar ne? I tim slanim i slatkim. I da se baš fino nabokate, sve da štucate....

Ljubav

Ulaskom Marsa u vaše polje pokreta, komunikacije, kao i direktnim kretanjem Merkura – otvarate vrata drugačijem funkcionisanju i aktivnijem bavljenju mnogim pitanjima, pa i vašim partnerskim odnosima. A tu vas u ovoj nedelji čekaju lepe situacije, fina dešavanja i pozitivni preokreti. Povremena nervoza neće ugroziti vaš odnos. Slobodne Device – interesantni susreti i komunikacija sa suprotnim polom. Dolazite u kontakt sa osobama koje ostavljaju utisak na vas i koje ćete poželeti da ponovo sretnete i bolje upoznate. Ima prostora da se ove priče razvijaju i da skoro shvatite da je to možda baš osoba za vas.

Posao

Bili ste izuzetno aktivni u proteklom periodu, a sada ćete to biti na kvadrat. Skoro mesec dana unazad bavite se pitanjima sa kojima nikako da izađete na kraj. Sada se rešenje već vidi i ako ne dođe u ovoj nedelji, u sledećoj sigurno hoće. Bićete u velikom pokretu, kao da ste uključeni u struju, maltene pa nezaustavljivi. Vaša energija podsticaće i one oko vas i učiniti da brže dolazite do ciljeva. Neke velike promene su pred vama koje startuju pred kraj novembra ili početkom decembra meseca.

Novac

U ovoj se nedelji povelika količina novca sliva u vaše džepove. Pametno je iskoristite.

Zdravlje

Pod stresom ste i morate naći način da se opustite. I dalje stoji velika potreba za oprezom u saobraćaju.

 

VAGA

 

Hrana

Ako hoćete da svoju liniju sačuvate u ovoj nedelji – ne znam kako ćete to izvesti, zaista. „Pronaći“ će vas od klope baš ono što najviše volite, onda kada se budete najmanje nadali. Jedino da krenete junački da vežbate, da budete aktivni i da se ne smirujete.

Ljubav

Situacija između partnera i vas je prilično mirna, ništa se tu posebno ne dešava. Vi ste doduše malo živnuli, više ste u pokretu i nekim drugim aktivnostima, pa vas ni ne dotiče posebno to što možda sa osobom koju volite i nemate neku naročitu komunikaciju. U ovoj sedmici može biti povremene nervoze, ali ništa što bi iole uticalo na vaš odnos. Slobodne Vage – sa osobom preko posla ili sa puta imate česte razgovore koji vam prijaju. Moguće je da je to neko ko je iznenada zakoračio u vaš život i doneo vam pozitivnu energiju i osećaj. U ovoj sedmici očekujte više flerta i udvaranja, pokušaja da vas osvoje.

Posao

Pred vama se otvaraju vrata vrlo uspešnog dogovora i jakog saradničkog odnosa. Ušli ste u jednu komunikaciju koja deluje vrlo obećavajuće i trenutno ste sve svoje snage usmerili na tu stranu. Neočekivano pozitivna dešavanja i preokreti obradovaće vas i omogućiti vam da napravite značajne poslovne pomake. Moguća saradnja sa strancima i stranim firmama. Obratite pažnju na drugi deo nedelje – dešavanja koja očekujete kreću baš tada.

Novac

Prilivi se poboljšavaju, naplaćujete neka stara potraživanja. Ipak, budite oprezni sa troškovima.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Došao vam Mars, vaš vladar. E, sad ćete sve da pojedete. Ne samo od hrane, nego i sve one koji su vas nervirali. Dobro, možda ćete ipak prvo hranu. A posle ta osveta. Ionako kažu da se osveta servira hladna, a jelo mora biti vruće....

Ljubav

Vi ćete se osećati bolje, a samim tim – i situacija u vašim partnerskim odnosima krenuće uzlaznom linijom. I to odjednom! Kao da će se sve strasti u vama probuditi preko noći, a zajedno sa strašću aktiviraće se i doza posesivnosti i ljubomore – tako da je moguć po koji ljubomorni ispad, ali od onih koji se završi pozitivno, u vrućem zagrljaju voljene osobe. Slobodne Škorpije – mogućnost za više poznanstava u ovoj sedmici. Neka su samo u varijanti „idi mi – dođi mi“, ali postoje i ona oko kojih se vredi potruditi i osobe koje će želeti da vas bolje upoznaju i razumeju (kao da je to pa moguće haha).

Posao

Čekali, čekali....pa dočekali. Vaš vladar Mars ulaz u vaše polje ličnosti, a dan kasnije Merkur u istom polju kreće direktnim hodom. Ta osnova koju ste u prethodnom periodu napravili, ti potezi koje ste povukli – sada je vreme da daju svoj rezultat. Čekaju vas preokreti kojima ste se nadali i priželjkivali ih, čekaju vas neki veliki i jaki događaji koji rešavaju vašu poslovnu budućnost. Period pred vama donosi ogromne, korenite promene – one koji se dešavaju jednom u životu. Radujte se, zaslužili ste!

Novac

Očekivali ili ne očekivali – u ovoj sedmici će vas prilivi novca obradovati.

Zdravlje

Manje tegobe sa urogenitalnim traktom.

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker