astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje od 4. do 11. NOVEMBRA

0

Saznajte šta su zvezde pripremile za ovu nedelju za vaš znak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Hrana

Sa Venerom i Jupiterom u svom znaku – biće vam slatko da klopate, ali nisam sigurna koliko će vam biti „slatko“ kada shvatite koliko se to što pojedete lepi za vas. Svaki uzrok ima posledicu, pa i vaša uživanja imaju kao rezultat višak kilograma....

Ljubav

Sve što pokrenete – izaći će na dobro. Pa čak i ako postoji problem, nerešena pitanja, nešto što vas muči – o svemu se može pričati i sve se može rešiti. Možda će biti u početku bolno, neprijatno, ali ćete osetiti olakšanje i spašće vam teret sa leđa. Sve ono iz prošlosti što vam smeta sada se može rešiti i zatvoriti. I potrebno je da krenete tim putem, to je dobro i za vas i za vaš odnos. Oni koji su slobodni – vi ste dobro, nasmejano, optimistično, lako. A takve sreća sada prati, pa čak i kada je ljubav u pitanju. Zato je prizovite time što ćete se kretati, pričati, izlaziti, biti okruženi isto tako kao i vi pozitivnim ljudima.

Posao

Mnogo toga vas opterećuje i smeta vam kada je poslovni segment u pitanju. Niste sigurni ko je na vašoj strani a ko ne, na koga možete računati a ko vam iza leđa radi. Vrlo brzo, možda već tokom ove nedelje a svakako u narednom periodu – sve će se pokazati. Dobre prilike su već nagoveštene i počele su da dolaze ka vama, samo je potrebno malo sačekati. Čak i nešto što vam u prvom momentu ne izgleda kao baš povoljna poslovna šansa, vrlo brzo će pokazati da je baš pravo za vas.

Novac

Finansije se doduše polako, ali ipak stabilizuju.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Manji problemi sa spavanjem.

 

JARAC

 

Hrana

U ovoj sedmici dosta pažnje treba posvetiti kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite. Postoje mogućnosti za veće probleme sa probavom. Naročito kontrolišite mlečne proizvode i mesne prerađevine.

Ljubav

Trudite se da ispunite partnerove želje i potrebe. U nekim stvarima kasnite ili se dajete premalo, ali vaš trud je ipak vidljiv i to druga strana razume. Mnogo se mora poraditi na komunikaciji jer ona i dalje nije kvalitetna i vrlo često se ili povlačite u ćutanje ili pak dolazi do napetih i nervoznih momenata. Čekaju vas tokom ove sedmice neke vrlo bitne, zajedničke odluke. Morate o njima razgovarati. Oni koji su slobodni – sve se sada oko vas i u vama samo oko prošlosti vrti. I to je skroz u redu – potrebno je videti da li nešto vredi da se ponovo uloži snaga i energija u to, ili treba sačekati bolju priliku.

Posao

Manji problemi sa ljudima u poslovnom okruženju. Doći će do sukoba mišljenja, pogotovo ako su autoriteti u pitanju. Razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja. Ovo će samo dodatno kao podstrek delovati na vas i na sve ono što planirate. A toga je dosta i jako ste brzo momentu pokretanja i aktiviranja. Koliko god sada izgledalo daleko ostvarenje vaših ciljeva, ono je bliže nego što mislite. Već u ovoj sedmici će se aktivirati prvi pokazatelji.

Novac

Trošak vas čeka na samom početku nedelje.

Zdravlje

Problemi sa lumbalnim delom kičme ili kolenima.

 

 

VODOLIJA

Hrana

Ne prija vam da ograničavate sebe kada je hrana u pitanju, a znate da morate. Zatvarate oči pred slanim i slatkim izazovima i pokušavate da se sklonite, a oni vam se non stop nameću. Kao za baksuz, u ovoj nedelji ste non stop sa društvom ili po nekim proslavama pa je iskušenja na sve strane.

Ljubav

Vaše je raspoloženje u ovoj sedmici vrlo nestabilno, pa je sigurno da će povremeno biti trenutaka u kojima će odnos sa partnerom trpeti zbog vaših oscilacija. Ovo je sve lako rešivo, ništa što pola sata otvorenog i konkretnog razgovora ne bi moglo da popravi. U suštini, vama dvoma je sada najbitnije da razgovarate i to čak i o onim temama koje su u početnoj fazi neprijatne. I onda ćete biti dobro. Oni koji su slobodni - za sada se ništa novo ni konkretno ne pojavljuje. Tu se vrte neki nebitni likovi i naravno – povremeno se aktiviraju osobe koje ste nekada poznavali. Nije baš neka nedelja za ljubav.

Posao

Na samom početku nedelje ništa neće ići kako treba, a onda će odjednom sve doći na svoje mesto. Možda je problem u tome što ste vi prilično nervozni, ustreptali, pa pravite verovatno probleme i tamo gde ih nema. Ali, brzo ćete se vi dovesti u red, pogotovo kada vidite da je sve ono što ste u proteklom periodu radili imalo itekako odziva i rezultata. Neke povoljnosti se u ovom periodu otvaraju pred vama, a vi ćete umeti to da iskoristite i „obradite“ na svoj način. Naglašena kreativnost i dobre šanse za vas.

Novac

Prosto osećate da novac ide ka vama. I stvarno – ide.

Zdravlje

Niste loše, ali imate povremeno problema sa spavanjem. I oscilacijama pritiska.

 

RIBE

Hrana

Volite vi da klopate, ali još više volite kada ste lepi i zgodni. Pa, onda imamo problem. Apetiti rastu, posebno za slatkišima, grickalicama, svim onim finim stvarima koje vi toliko volite....Treba tu zgodnoću zadržati...muke vaše niko ne zna....

Ljubav

Možda vi i voljena osoba ne možete baš u prvom „cugu“ da rešite problem koji imate, ali kada se malo izduvate i ohladite glave – lako se dođe do kompromisa. Isti je problem i sa komunikacijom – u početnoj fazi dođe do nesporazuma, oboje se okrenete na svoju stranu i zatvrdoglavite, da biste vrlo brzo shvatili da u suštini niko nije kriv. Tako ćete se malo igrati ove nedelje, ali suštinski – bićete dobro. Oni koji su slobodni – zanimljiva nedelja je pred vama. Već na samom njenom početku može vas kontaktirati osoba koju poznajete preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da ćaskate.

Posao

Vrlo interesantna poslovna nedelja koja će otvoriti mnoge mogućnosti i pokrenuti veliki broj pitanja na koja do sada niste imali odgovore. I vi ćete imati osećaj da se sve ubrzava i vodi vas ka nečemu što je daleko ozbiljnije i povoljnije nego trenutna situacija. Vesti i informacije će početi da dolaze do vas i neće biti ni malo loše. Čućete mnogo toga što vam je do sada predstavljalo tajnu ili donosilo nedoumice. Takođe, čućete kako drugi ljudi pričaju o vama i shvatićete da imate čime da se ponosite.

Novac

Povoljna nedelja u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Nervoza, manji problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija.

makonda-tracker