astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje od 4. do 11. NOVEMBRA

0

Saznajte šta su zvezde pripremile za ovu nedelju za vaš znak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

Hrana

Već neko duže vreme ne vodite nešto posebno računa o ishrani. Posledice su trenutni problemi sa probavnim sistemom, a verovatno i višak kilograma. U ovoj i par sledećih nedelja imate mogućnost da se dovedete u red. Pokušajte.

Ljubav

Ono što je sada najneophodnije kada su vaše emotivne relacije u pitanju jeste da vi i partner progovorite o nekim situacijama, pokrenete pitanja koja odavno „vrebaju“ a koja izbegavate. Da biste nastavili dalje, kvalitetno i dobro – potrebno je da rešite nešto u temelju vašeg odnosa što je trulo, da „razvejete mrak“. Sve dok to ne uradite, klackaćete. Čas biti dobro, čas se povlačiti, čas se voleti, čas se svađati. Oni koji su slobodni – neko će vam ušetati u život. Javiće se neka fina osećanja, želja za komunikacijom u kojoj ćete i vi i druga strana uživati. Ništa se specijalno neće dogoditi sada, ali čekamo razvoj situacije....

Posao

Što se obaveza tiče, ovo će biti zahtevna sedmica za vas. No, negde će vam i prijati da negativnosti i pritisak koje osećate sada izbacite kroz posao. Doduše, može biti par neprijatnih situacija sa kolegama, ali će se to brzo vratiti u normalu. Vi ste u ovom periodu vrlo uporni i rešeni da neke stvari rešite onako kako vama odgovara, ali ćete nailaziti na otpor onih koji su oko vas. Nisu oni trenutno sposobni da prate niti vaš tempo niti da na pravi način razumeju ideje koje sada pokušavate da razvijete.

Novac

Nedelja koja može doneti priliv koji niste očekivali.

Zdravlje

Problemi sa kičmom.

 

DEVICA

Hrana

Ako ste se u ovom periodu vratili načinu ishrane koji ste ranije praktikovali a koji vam je baš prijao, vrlo brzo ćete videti rezultate. Iako trenutno postoji slabost prema slatkišima, ovo možete prevazići. Možete uzimati više jogurta i kiselog mleka, prijaće vam.

Ljubav

Konstantno ste napeti, što će posebno biti izraženo u prvom delu nedelje. Mnoge situacije vas muče, ali se trudite da se to ne odrazi na odnos sa voljenom osobom. I uglavnom uspevate u tome. Može biti par situacija u kojima nećete moći da prikrijete napetost, ali će partner imati razumevanja za vas, jer zna kroz šta prolazite. Oni koji su slobodni – malo ćete evocirati uspomene, malo će vas spopadati oni iz prošlosti, malo ćete komunicirati sa novim i interesantnim osobama. Biće vam fino, uglavnom.

Posao

Što ste vi mentalno i fizički više u pokretu – više će se otvarati i povoljnosti za vas. Što više tražite, više će vas tražiti. Završavaćete, rešavaćete, ali ćete u isto vreme otvarati i nove mogućnosti, stvarati nove kontakte i poslovne konekcije – koji će tek u narednom periodu pokazati od kolike su važnosti za vas. Nedelja je dobra za sve. Ukoliko vas nešto interesujte – istražujte, otkrivajte. Jer, saznaćete informacije koje su vam veoma bitne i koje će vam biti putokaz za dalje akcije.

Novac

Sve ide kako treba, sem novca. Novac ide, pa stane, pa opet krene – i tako redom.

Zdravlje

Problemi sa osetljivošću na vremenske prilike. Mogućnost za jaču prehladu ili virusnu infekciju.

 

 

 

VAGA

Hrana

Mars u vašem znaku počinje na pravi način da „radi“ od ove sedmice, pa čak i kada je vaša ishrana u pitanju. Promene koje polako pokrećete donose sve bolje i bolje rezultate i vi ćete biti izuzetno zadovoljni i puni optimizma da nastavite....

Ljubav

Vi ste super, a drago vam biće – onako. Jedan veliki deo nekog tereta koji ste nosili ste uspeli da skinete sa pleća i sada se baš osećate rasterećeno, fino, poletno, optimistično. Imate vi i dalje nekih svojih problema i opterećenja, ali to sada ne doživljavate kao smak sveta. Partner je sa druge strane – muljav i dalje i jako će mu prijati da obratite više pažnje na njega i podstaknete ga. Oni koji su slobodni – ima tu nekih osoba koje se motaju oko vas, ali niko se ne izdvaja da biste posebnu pažnju obratili na nju. Za sada vam samo odgovara da flertujete, onako površno i slatko kao što umete.

Posao

Neko će pokušavati da vrši pritisak na vas, ali ćete se vi izmigoljiti i završiti celu situaciju onako kako vama odgovara. Vaša je snaga sada u rečima, u kontaktima, u akciji, u pokretu. Vaša korektnost prema drugima vraćaće vam se udvostručena. Vaši impulsivni, nepromišljeni „napadi“ na druge – obiće vam se o glavu. Za vas sada nije mač niti atak, već optimizam i osmeh. I sve po propisima, pravno i legano i moralno. Radite tako i nećete se pokajati. Dobre stvari čekaju na vas.

Novac

Nemojte čim neki novac dođe, davati i šakom i kapom. Ostavite malo i za račune, za sebe.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija. Manji problemi sa grlom.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Nemojte jesti dok radite, dok gledate film ili igrate igrice na kompjuteru – pažnja će vam biti usmerena na ono što obavljate i nećete ni primetiti da ste pojeli više nego što ste trebali. Što se kasnije može odraziti na probleme sa probavom. Takođe, ne uzimajte obroke u kasnim večernjim satima!

Ljubav

Iako ste trenutno u periodu kada ste najviše okrenuti sebi (a to sada morate jer ste u periodu velikih promena), to ne znači da nemate vremena za voljenu osobu. Dobro, možda ne baš onoliko koliko biste oboje voleli, ali dovoljno da sve funkcioniše kako treba. Bilo kakve nervoze su sada trenutne, bilo kakvi nesporazumi u komunikaciji se brzo rešavaju. Oni koji su slobodni – neko vas na kratko zainteresuje, ali vas brzo prođe zanimacija. Nikako da vam neka osoba zaista „uđe pod kožu“. Kod mnogih od vas – prošlost ima primat i sve se još uvek vrti oko nje. I dalje će, sve dok se stvari ne reše kako treba.

Posao

Nešto što budete čuli ili vam bude rečeno u razgovoru – i neće vam baš prijati. Osećaćete da ste nepravedno i bez razloga pod pritiskom ili čak nekom formom ucene od tih osoba ili osobe. No, umećete to, na svoj način da rešite – i da okrenete u vašu korist. Drugi možda mogu da se igraju, ali i vi znate pravila igre i dobri ste u njoj. Mnogo toga i oko vas i u vama se sada čisti, raščišćava – a sve iz razloga što se otvaraju novi putevi i novi pravci. Idete kako treba i ne odustajte od toga.

Novac

Novac će vas hteti, i to je dobro. Sad, da li ćete sa njim umeti, to je već druga stvar...

Zdravlje

Prolazna prehlada ili slabija virusna infekcija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker