ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju od 15. aprila do 22. aprila!

0

Vatreni znakove očekuje zanimljiva romansa. 

STRELAC



Hrana
Potrebna vam je umerenost u ishrani, ali i pojačana fizička aktivnost. Sve to negde vi već znate, ali ne nalazite dovoljno snage u sebi da se pokrenete suštinski, baš onako kako biste trebali. U međuvremenu, smanjite unos mesnih prerađevina, slatkiša, testa.

Ljubav
Sve do vikenda osećaće se tenzija između vas i partnera. Neke lošije situacije će se vrteti oko novca, dece ukoliko ih imate, oko prijatelja, planova i naravno – oko toga što vas dvoje trenutno na potpuno različite načine doživljate sve, bilo da je to vaš odnos u pitanju, bilo okolnosti oko vas. No, ako je za utehu – tlo jednim delom počinje da se smiruje. Do kada....pa to ćemo još videti, zar ne? Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak prvo Merkura, pa Venere u vaše polje ljubavi i zabave za one koji su usamljeni otvara nove mogućnosti za druženja, ali i za ulazak novih osoba u vaš život. Takođe, u ovoj vas nedelji čak i neko koga smatrate samo prijateljem može iznenaditi pozivom za izlazak...

Posao
Navalili ste iz sve snage da neke situacije vezane za posao ili rešite ili pokrenete, ali savet je da ipak odredite ono što vam je najbitnije i usmerite se samo na to. Ne širite priču da se ne biste upleli u sto i jednu situaciju koju ne možete rešiti toliko brzo kao što mislite. Za neke stvari morate biti strpljivi, koliko god vam se to trenutno ne dopadalo. Vaši će napori doneti rezultate u danima koji dolaze, naročito što se tiče partnerskih odnosa i pokretanja novih saradnji.

Novac
Prilivi su poboljšani. Za troškove – naučite da povučete ručnu kočnicu.

Zdravlje
Ne preterujte sa hranom i pićem. Mogući bolovi u grlu, prehlada.

JARAC

Hrana
Pojačan unos mesa i mesnih prerađevina neće vam na duži rok prijati. Takođe, kada su mlečni proizvodi u pitanju, preporučuju vam se jogurt, kiselo mleko i mladi sirevi. Svoju ishranu biste sada trebali većim delom da zasnivate na povrću.

Ljubav
Vi ne vidite trenutno nikakvu grešku niti problem kod sebe, pa vam neće biti jasno zašto partner povremeno prebacuje odgovornost za sve redom na vas. Iako negde u sebi mislite da drami i preteruje, ipak ćete se truditi da to dragom biću ne saspete direktno u lice, već ćete pokušavati da na suptilan način rešite situaciju. Pred kraj nedelje svakako će se sve negativnosti kod voljene osobe stišati i moći ćete da sa olakšanjem odahnete. Slobodni Jarčevi imaju simpatiju, ali čak i ako je nešto počelo da se dešava između vas i ove osobe, vrlo lako bi se moglo dogoditi da bude uzdrmano pojavom nekog drugog, i to pred kraj sedmice. U vaš život ulazi neko vrlo zanimljiv i okupiraće svu vašu pažnju...

Posao
Opterećeni ste svime što se dešava vezano za poslovni segment jer ste odjednom zatrpani gomilom informacija i dešavanja sa svih strana. Iako vam to sada izgleda kao opšta zbrka, ipak će se u drugom delu sedmice izdvojiti ono što je bitno i uputiti vas u pravom smeru. Iako ćete u početnoj fazi imati problema, period jeste dobar da završite sve što je vezano za papirologiju, ugovore, dozvole. Pun mesec u vašem polju karijere govori da ste pri kraju faze u kojoj ste se osećali nesigurno i nestabilno.

Novac
Iako ne očekujete, u ovoj nedelji možete imati priliv koji se ne vezuje za redovan posao. Moguće je da je u pitanju neka prodaja ili dopunska delatnost.

Zdravlje
Psiha vam je opterećena, nervoza. Fizički ste odlično.


VODOLIJA

Hrana
Ako je za utehu, ovo je poslednja sedmica u kojoj ćete biti obasuti iskušenjima sa svih strana.

To ne znači da ih više neće biti, već ćete vi lakše izlaziti sa njima na kraj. Ove nedelje – uživajte još malo, ionako ćete omiljenim namirnicama teško odolevati....

Ljubav
Nervozni ste zato što ste previše opterećeni nekim situacijama koje se vezuju za privatni ili poslovni život, a smatrate da vaša voljena osoba ne učestvuje ni na koji način u ovim dešavanjima, u smislu – ne trudi se da vam pomogne, olakša ili vas makar razume. Vrlo često imate osećaj da samo vi ulažete u ovaj vaš odnos, a da je partner nezreo i sam sebi dovoljan. Da se razumemo, vaš partner nije savršen, ali je istovremeno i evidentno da vi ipak u nekim stvarima preterujete. Bolja komunikacija vam stoji za vikend. Slobodne Vodolije ulaze u jednu vrlo zanimljivu i dešavanjima ispunjenu fazu kada su nove ljubavi u pitanju. U periodu ste novih poznanstava i novih osoba u vašem životu...

Posao
Posao dolazi periodično tokom ove sedmice. Ili ga nemate ni malo pa se onda nervirate zato što ne radite ništa i bespotrebno gubite vreme....ili uđete u fazu u kojoj ne znate gde ćete pre i na koju stranu jer vas je zatrpala plima obaveza. No, i pored ove neujednačenosti, ovo je dobar period da otpočnete sa nekim novim idejama, da realizujete nešto što vam je već duže vreme u glavi a što bi poboljšalo vaše trenutne pozicije. Vreme je da se pokrenete.

Novac
Novac će kasniti, za novac ćete morati da se „borite“, ali i da obuzdate sebe po pitanju troškova.

Zdravlje
Manji hronični problemi starijim Vodolijama. Mlađi – odlično.

RIBE

Hrana
Vi već neko izvesno vreme shvatate da su vaši napadi gladi uzrokovani nervozom ili nestabilnošću na mentalnom planu. U prevodu – trenutno se tešite, uglavnom slatkišima i tek negde pred kraj nedelje ćete uspeti da sebe dovedete u red.

Ljubav
Vaš partner kao da je trenutno izgubljen u vremenu i prostoru – upada u čudna raspoloženja, u ćutanja, brine neke svoje brige i probleme. U suštini, ništa se od ovoga ne vezuje za vas i ne biste ni na koji način trebali da doživljavate lično njegova promenljiva ponašanja. Pogotovo ne da na njih reagujete. Izborite se sa svojim strahovima, preuveličavanjima u glavi, prekinite da mislite da se dešava nešto vama iza leđa i dajte osobi koju volite podršku koja joj je sada neophodna. Količina ljubavi koju nosite je ogromna – sada je neštedimice izručite na voljeno biće. Slobodne Ribe – ne zna se šta je sada jače kod vas – da li romantični zanos da li strasti koje ključaju....Šta god da je – idete ka novoj ljubavnoj priči....

Posao
Imate osećaj da se od vas traži nemoguće. Nadređeni očekuju da sve držite pod svojom kontrolom i da budete na jedno tri do četiri mesta odjednom....Naravno da vas sve ovo iscrpljuje i oduzima vam ogromnu količinu vremena, ali negde ste svesni da će vam se pre ili kasnije, isplatiti. Doduše, nekima se može isplatiti već ove sedmice, i to kroz novu poslovnu ponudu, unapređenje ili više novca u vašem džepu. Takođe, ovo su dani u kojima pokrećete za vas veoma bitna pitanja.

Novac
Dobra finansijska situacija. Mogućnost više priliva.

Zdravlje
Mogućnosti za alergije i manje prehlade.

 

 

makonda-tracker