ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju od 15. aprila do 22. aprila!

0

Vatreni znakove očekuje zanimljiva romansa. 

LAV

Hrana
Ne bi vam smetalo da narednih par nedelja postite, ali da li imate želje i volje za to?. Ako ništa drugo – trudite se da povrće, naročito zelena salata, mlad kupus, blitva, zelje, krastavci – budu što češće i u što većim količinama na vašem stolu.

Ljubav
I sami ste do sada primetili da, kada god je mesec pun – neke situacije između vas i voljene osobe počinju da krčkaju i uglavnom izbijaju kroz manji ili veći sukob ili raspravu. Takva je situacija i u ovoj sedmici, kada ćete i vi i partner prebacivati jedno drugom, uglavnom za neke situacije iz prošlosti. Kao da ćete se takmičiti ko će kome pronaći više grešaka i ko će „pobediti“. Verujte na reč – neće niko. Samo će ostati nervoza i loše osećanje. Slobodni Lavovi u ovoj sedmici mogu ući u čudan odnos, za koji ni vama a ni drugoj strani neće biti jasno šta je. Da li je to samo strast, da li tu ima osnova za emotivnu priču, da li je ovo nešto trajno ili prolazno.....neka vreme da svoj sud, vi ne lupajte glavu time....

Posao
I kod vas promene počinju dublje da zaživljavaju ove sedmice. Zastoj koji je bio primetan od pre par meseci počinje da se rešava velikom brzinom. Prvo informacije stižu, a onda i konkretni događaji koji vam donose mnogo optimizma i onaj osećaj da ste na korak do onoga što želite. Sve što je vezano za inostranstvo i druge gradove postaje vrlo aktuelno, a neki od vas bi se već ove sedmice mogli uputiti na poslovni put van zemlje.

Novac
I ove vas sedmice očekuju veliki troškovi, ali ćete pred kraj nedelje polako početi da stajete na noge..

Zdravlje
Promenljivost u zdravstvenom segmentu. Češće se kontrolišite ukoliko ste hronični bolesnik.

DEVICA

Hrana
Pun mesec u vašem polju ishrane govori da ste pri kraju zahtevnog i napornog perioda koji vam je između ostalog doneo i probleme sa varenjem i gomilu loših navika. Za vas je pravi trenutak da počnete sa ozbiljnijom detoksifikacijom organizma.

Ljubav
Prvih par dana ove sedmice doneće neke neugodne situacije sa voljenom osobom. Doći ćete u situaciju da morate da se pravdate, a to vam se neće nimalo dopasti. E sad, izvesno je da jeste napravili neku grešku, ali vam neće odgovarati to što će partner sve to preuveličati i napraviti pravu malu dramu. Nema razloga za brigu, sve će se ovo stišati, ako ne ranije, a ono u danima vikenda. Slobodne Device – u jednom trenutku pomislite da bi osoba preko puta vas mogla biti „ona prava“, a već u sledećem joj nađete sto i jednu manu i nesavršenost koji vas odbijaju. Ukoliko neko uspe da probudi strasti u vama, još se i mogu dogoditi neki novi ljubavni počeci...

Posao
Pun mesec u vašem polju posla i novca prvenstveno će baciti u fokus sve ono što je vezano za finansije i za dugovanja. U ovoj vas sedmici neprijatno može iznenaditi opomena ili poziv da pod hitno regulišete nešto što ste maltene pa već zaboravili ili svesno zanemarili. Takođe, vaša očekivanja od nekih osoba mogu se pokazati kao dosta preuveličana ili ćete vi pak zahtevati od njih više nego što mogu da vam u ovom trenutku pruže. I pored ovih lošijih momenata, vi ćete se osećati poletno i spremno za borbu.

Novac
Rastrčaćete se da biste nabavili novac koji vam je potreban da „zapušite sve rupe“ koje su se odjednom otvorile.

Zdravlje
Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, jača nervoza.



VAGA

Hrana
Kvadrat vaše vladarke sa Jupiterom pod kojim ulazite u ovu sedmicu, kao i pun mesec u vašem znaku – veliki su pokazatelji da će vaša borba sa praznim kalorijama i nezdravom ishranom biti prilično komplikovana u ovom periodu. Pa, šta da vam kažem osim – neka je sa srećom!

Ljubav
Vaše preterane reakcije i prenaglašena osetljivost biće osnova za eventualni problem u emotivnim vezama. Čak i ako ne budete napravili konkretnu, lošu situaciju sa voljenom osobom, borićete se sami sa sobom i u suštini, provesti sedmicu ispunjenu nervozom, za koju možda i nema pravih osnova. Znam da vam se ne dopada neko partnerovo ponašanje, ali nije baš ni sve tako crno kao što vi to sada predstavljate i sebi i drugima. Slobodne Vage sada mogu da pokrenu jednu priču koja će u svojoj početnoj fazi delovati bajkovito i biti ispunjena ludim i opsesivnim strastima koje će vas u potpunosti zaokupiti. Sad, početak je dobar....a za ostalo – videćemo šta će biti nadalje....

Posao
Ovo je sedmica koja može doneti neke velike promene u poslovnom segmentu. Sad, neke od njih ste priželjkivali, nekima ste se nadali, a neke će biti šok za vas, potpuno neočekivane i nećete biti pripremljeni za njih. Kakve god da su – vaše su i nađite način da se uklopite i prilagodite. Generalno gledano – ovo je period u kojem ćete biti okupirani i opterećeni obavezama i dosta teško će vam padati da se borite na dnevnom nivou i sa okolnostima i sa ljudima oko vas.

Novac
Neplanirani, veći troškovi. Novac koji očekujete stiže u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, varenjem. Takođe – promenljiv pritisak i sklonost alergijama.

ŠKORPIJA

Hrana
Nedelja u kojoj ste skloni uživanjima, ali isto tako – momente u kojima ste loše raspoloženi „lečite“ hranom. U suštini – verovatno je da ćete biti gladni non-stop i stalno ćete tražiti nešto da grickate. Slaba tačka – kolači, peciva.

Ljubav
Pun mesec u vašem polju tajni direktno deluje na sve ono što se vezuje za ljubav, pa njegovog uticaja neće biti pošteđene ni slobodne ni zauzete Škorpije. Slobodni – ukoliko već neko vreme intenzivno mislite na jednu osobu i željno iščekujete da se tu nešto konkretno konačno i dogodi, vrlo je verovatno da će se situacije pokrenuti i to u drugom delu sedmice. Zauzeti – preko poslovnog segmenta neko vam se vrlo suptilno podvlači pod kožu i ova nedelja bi mogla doneti i otvoreniji kontakt između vas dvoje. Kako je odnos sa partnerom trenutno korektan, razmislite da li da se uplićete u ovakve priče, jer je prilično neizvesno u kom pravcu bi se one mogle odvijati na dalje i da li bi vam donele problem...

Posao
Izvesno je nerviranje vezano za poslovnu svakodnevicu i odnos sa kolegama. Neke situacije će vam jako zasmetati i ubosti vas u mozak, i samo je pitanje kako i da li ćete odreagovati. Savet je da sačekate i ostavite odluke o bilo kakvim važnijim pitanjima za narednu sedmicu. Takođe, sada možete pokrenuti razgovore sa nadređenima oko situacija koje vam se ne dopadaju već neko izvesno vreme. Ne očekujte da će ovo biti rešeno lako i bez tenzija.

Novac
Vaši se troškovi znatnije pojačavaju u ovoj nedelji. Ipak, prilivi ih prate...u stopu...

Zdravlje
Alergije, problemi sa oscilacijom pritiska.

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker