ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 7. do 13. januara: Ljubavni brodolom za pojedine znakove je NEIZBEŽAN!

0

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

 

STRELAC

 

Hrana
Uporni vi da se hranite zdravo, a sa druge strane – uporni I izazovi koji vas sprečavaju u tome. U ovoj sedmici I Venera ulazi u vaš znak – birajte kako ćete iskoristiti njen uticaj – da li na taj način što ćete želeti sebi vitku liniju I dobro zdravlje….ili na taj što ćete želeti da uživate I da na sutra ne mislite…

Ljubav
Venera odmah u ponedeljak ulazi u vaše polje ličnosti, pa je vreme da Strelčevi malo procvetaju, da se prolepšaju (ne skačite odmah, I do sada ste bili lepi I prelepi), da privlače zainteresovane poglede suprotnog pola I da malo deluju kao magnet za isti….Što se tiče slobodnih, sve je ovo super I svakako će vam ili u ovoj nedelji ili u nekom skorijem periodu doneti baš prave šanse. Mislim, prave šanse da se zaljubite….da li će ove novo započete veze biti trajne to već zavisi od mnogo faktora….ali ko će sada o budućnosti razmišljati kada je sadašnjost toliko lepa I inspirativna? A što se zauzetih tiče – I vi ćete privlačiti suprotni pol, samo nemojte baš mnogo – da bi bilo mira u postojećim emotivnim relacijama..

Posao
Sada imate pravu inicijativu, a imate I neke vrlo povoljne okolnosti na svojoj strani. Sa Venerom u svom znaku – gde god nastupite uz ljubaznost, vedrinu I naravno – želju da se pokažete, uklopite I dogovorite – sigurno ćete postići uspeh. Šta više, već prva polovina nedelje može doneti pokretanje nekih važnih priča I dogovora koji vas mogu odvesti ka pravim poslovima. Ukoliko ste privatnik – više pažnje obratite na obećanja koja vam drugi daju, ali I na ono što vi obećavate – biće problema sa ispunjenjem…

Novac
Spiskaćete neki novac na brzinu, ali se mora priznati – uživaćete u tome, jer odlazi na vaše zadovoljstvo. Pa ako je tako, onda – uživajte!

Zdravlje
Vrlo je važno da ni u čemu ne preterujete. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima. Uradite analizu krvi.

 

JARAC

 

Hrana
Znate i sami da su vam potrebne neke promene u načinu ishrane, ali vi to ili odlažete ili se tvrdoglavo držite trenutnog stanja. Uzmite u ovoj sedmici više vremena za sebe, za neke opuštene obroke sa porodicom, ne jurite i ne žurite 

Ljubav
Emotivni ili bračni partner vam lagano skakuće po živcima. Mora se priznati da se vi držite dobro, ne date se isprovocirati i izbaciti iz takta, ali vam onako fino kuva u stomaku. Taman ćete u prvom delu nedelje završiti uspešno sa jednom partnerovom tiradom, kad gle čuda – evo i sledeće u drugom delu sedmice. Držite se Jarčevi – umesto da padnete u vatru, bolje partneru predložite neku zajedničku aktivnost, bolje ćete proći. Da, jedna napomena – u drugom delu sedmice otvoreno je sve i da upoznate nekog ko bi vas mogao baš baš baš zainteresovati….Budite dobriiiiii…..Oni koji su usamljeni sad mogu preko posla ili preko društvenih mreža da se muvaju – samo gledajte da se ne smuvate sa zauzetom osobom…

Posao
Vi ste u ovom periodu super - imate i inicijativu i energiju, ali imate i sposobnost odličnog rasuđivanja, praktičnost, korektnost I odlične ideje. Dakle, u punom ste zaletu i pod punom ratnom opremom za osvajanje poslovnih ciljeva. E da, sve je to super – ali gde su ti rezultati ? Nešto ih ni od korova nema….Biće i njih, samo nastavite putem kojim ste krenuli. Da, usput gledajte da ne pričate mnogo o svojim planovima svima okolo – neko vam čak može ukrasti ideju ili kreativno rešenje.

Novac
Para ima, ne možda u toj meri koja bi vam davala potpunu sigurnost, ali ih ima. I biće ih i na dalje, pogotovo u ovoj sedmici.

Zdravlje
Malo vas može boleti glava, a neke može i mnogo. Čuvajte sinuse, bez kape ne izlazite na minuse (vidi, rima!).

 

VODOLIJA

 

Hrana
Jao, kako ste vi to divno i čvrsto i samouvereno rešili – od ponedeljka se hranite zdravo i kako treba ! Uh, u ponedeljak je praznik, hajd onda pomerićemo za utorak. Uh, u utorak idete kod prijatelja a njegova/njena mama pravi one kolače koje obožavate….Pa dobro onda, od srede, ili petka…neki dan….

Ljubav
E nekog ćete upoznati baš ove sedmice ! I taj neko će vas baš zainteresovati. I mnogo će vam biti zanimljiv I inspirativan, čas će vas zasmejavati, čas ćete imati žustru razmenu mišljenja, čas ćete skakati s teme na temu….a kroz sve to će se provlačiti jedna jaka hemija I seksualna energija. Odavno vas neko nije baš ovako u cugu zaintrigirao! Pa šta je problem u tome? Ništa, ako ste slobodni….onda uživajte I čačkajte I dalje. Eeeee, ali šta ako niste slobodni, hm? Šta ćemo onda? Pa onda možete da birate – ili da se svesno ukopavate I upetljavate sve dublje I dublje….ili da isto tako svesno ipak odlučite da se okrenete osobi koja je već vaša. Jes da vas ova vaša nervira, ali šta sad – nervirate I vi nju….

Posao
I Venera je ušla u Strelca, juhu juhuuu! Sad će da se malo udruži sa Jupiterom i da zajedničkim snagama Vodolijama donose neke fine prilike i poslovne šanse. No, dok to sve ne proradi kako treba, vi gledajte da u međuvremenu ne pravite karambol u postojećim saradnjama i dogovorima. Neko vas nervira i iritira, ali bilo bi baš fino ako biste tu osobu ili osobe iskulirali. Takođe – imate neke super ideje i vreme je da ih pokrenete, bez obzira na to sviđaju se drugima ili ne. Vama se dopadaju, to je jedino bitno.

Novac
Bežite od bilo kakve mutljavine kada je novac u pitanju. Takođe, gledajte da vas neko ne obmane, ne zakine, ne prevari ili ne pokrade.

Zdravlje
Potrebno je da se krećete I budete fizički aktivni. No, morate gledati da se ne polomatate negde….a ako ste sportista – čuvajte kolena I zglobove.

 

RIBE

 

Hrana
Šest puta započinjete sa nekim režimom ishrane I šest puta odustajete. No, nije problem – startovaćete vi I sedmi put, ako je to već potrebno. Šta bi bilo najbolje za vas – grilovano meso I povrće sa što manje začina, bez mnogo mlečnih proizvoda, a sa što više svežeg voća. Slatkiši…..može, malkice.

Ljubav
Nastavlja se taj neki, potpuno šašavi period u vašim emotivnim vezama I brakovima. Povremeno ste sigurni u partnerovu emociju sto posto….a povremeno niste sigurni ni u šta I nemate pojma u kom pravcu idete. Opet – povremeno osećate da ste na istim talasnim dužinama, razumete se samo pogledom….a u nekom sledećem momentu pokačite se očas posla I to vrlo žestoko – tada ste u stanju da kažete jedno drugom sve I svašta…Ne sporim – nije vam lako sa voljenom osobom, ali nije vam lako ni sa samim sobom. Samo polako – izaći ćete vi I iz ovog mutnog emotivnog tunela. Ukoliko ste usamljeni – e tu je tek igranka bez prestanka! Dešavanja definitivno ima, i novih osoba ima i onih koji vas muvaju ima!

Posao
I Venera ulazi u vaše polje karijere, gde je već čeka moćni Jupiter da zajedničkim snagama donesu Ribama boljitak u poslovnom segmentu! Ako već ljubav funkcioniše muljavo, daj da se radi I zaradi, a volećemo se posle, kad bude vreme za to! Skakutaće vam neke osobe po živcima, ali oni su toliko nebitni I toliko ispod vas I toliko vam ne mogu ništa, da ne vredi niti da se nervirate niti da se uplićete sa njima u bilo kakve rasprave ili dokazivanja. Ma vaš rad I vaše sposobnosti govore više od million reči!

Novac
Nešto će vam isterati pare iz džepa početkom nedelje, ali to je samo minorni trošak. Vrlo brzo ćete vi to nadoknaditi I zaraditi.

Zdravlje
Malo ste “mutni” – ne znači da vam bilo šta fali, samo se povremeno osećate čudno, iscrpljeno.

makonda-tracker