ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 7. do 13. januara: Ljubavni brodolom za pojedine znakove je NEIZBEŽAN!

0

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

 

LAV

 

Hrana
Željni ste prave, domaće atmosfere I obroka u krugu porodice I onih koji su vam najbliskiji. Sedmica u kojoj ćete više planirati način ishrane, ali I više uživati u povremenim, malim zadovoljstvima. Samo nemojte da konzumirate previše “suve” hrane – potrebno vam je više jela “na kašiku”.

Ljubav
Dosta toga se u ovoj sedmici može srediti između vas I voljene osobe. Neka blaga nervoza postoji, ali je vrlo lako rešiva, pogotovo što ste I vi I partner u dosta bolojem raspoloženju I spremni ste da prećutno pređete preko povremenih, sitnih problema. Šta više – ako se samo malo, malkice potrudite – biće neuporedivo više smeha I zabavnih momenata između vas dvoje. Oni koji su slobodni neka otvore četvore oči – nedelja koja je savršena da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom itekako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima. Prilika imate, samo nemojte da se zatvorite u sebe, kukate nad svojom sudbinom I ne učinite ništa da se pokrenete.

Posao
Kvadrat Merkura iz polja poslovne svakodnevice sa Marsom može vam doneti pokretanje neprijatnih tema sa kolegama I najbližim saradnicima. No, sa druge strane – isti ovaj aspekt vam daje ogromnu energiju I vetar u leđa da završite sa poslovima koje ste započeli, kao I da pokrenete komunikaciju sa nekim osobama za koje se nadate da biste sa njima mogli u budućnosti sarađivati. Ideja I kreativnosti vam trenutno ne manjka, vodite samo računa sa kime delite svoje zamisli…

Novac
Ne brljekajte sa novcem ovih dana, pogotovo u drugom delu sedmice. Tada vodite računa i da vas neko ne ošteti, možda čak i pokrade.

Zdravlje
Ova vas sedmica može dosta iscrpeti I odneti vam energiju. Stariji Lavovi neka paze na sebe – mogući su padovi I povrede.

 

DEVICA

 

Hrana
Samo od vas zavisi u kom ćete pravcu pokrenuti aspekte koji trenutno deluju na vas. Neke Device će se okrenuti zadovoljstvima I uživanju u hrani, dok će druge sada moći da naprave odgovarajući model ishrane koji će im jako prijati.

Ljubav
Venera ulazi u vaše polje doma I stabilnosti, pa je sada moguće znatno popraviti situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Šta više, I pored neke vaše sitne nervoze, mogli biste u ovu nedelju zakoračiti u dosta prijatnom raspoloženju I skladnom odnosu sa voljenom osobom. Drugi deo sedmice već donosi mogućnosti da se neka sumnja uvuče između vas dvoje – gledajte da stvari raščišćavate odmah I da ne ostavljate ništa nedorečeno. Oni koji su slobodni mogu osetiti jaku strast za osobom koja je u isto vreme jako privlačna ali I čudna I misteriozna. Valjda neće ispasti da je ta misterioznost u stvari samo paravan za mnogo toga što ova osoba ne želi da znate o njoj….na primer – da je zauzeta….

Posao
Može u ovoj sedmici, pogotovo u njenom prvom delu, biti nekih nervoznih momenata. Dosta nestrpljenja se provlači u odnosu sa onima sa kojima poslovno sarađujete I trebali bi da gledate da ne povlačite neke ishitrene poteze u ovom trenutku. Vaša racionalnost, praktičnost, ali I sposobnost da hladne glave sagledate sve sada je na vrhuncu – pa iskoristite ono što vam je dato da biste doneli prave odluke. Ne verujte obećanjima, tražite dokaze I crno na belo….

Novac
Same sebe možete spotaknuti time što ćete povlačiti poteze koji vam mogu samo isprazniti džepove. Ne upuštajte se ni u kakva bitnija ulaganja ili veće troškove.

Zdravlje
Mlađi neka izbegavaju osobe koje im donose nervozu. Najbitniji vam je vaš mir. Stariji – mogućnost padova i povređivanja.

 

VAGA

 

Hrana
Vi ste već u prethodnih par dana preduzeli korake da poboljšate svoj način ishrane I dovedete ga na neku razumnu meru….pogotovo kada su slatkiši u pitanju. Ova sedmica vam dodatno ide na ruku, pogotovo što ćete eventualni višak kalorija lako trošiti kroz fizičku aktivnost.

Ljubav
Za one u vezama I brakovima – sa jedne strane – konačno je vaša vladarka izašla iz znaka Škorpije, a samim tim – I vi izlazite iz perioda mračenja, ljubomorisanja, opsesivnosti. To je odlično – imate priliku da polako smirite prvo sebe, da se osetite bolje, a onda I da se bolje povežete sa voljenom osobom, na svaki mogući način. S druge strane – Merkur u vašem polju doma, stabilnosti – pravi kvadrat sa Marsom koji vlada vašim partnerima u prvom delu ove sedmice. U prevodu – ne tražite razlog za svađu, jer ćete ga pronaći. Bolje ovo okrenite na to da sa partnerom ostvarite zacrtane planove jer je ovo jaka pokretačka energija. Usamljeni – vi ste I zvanično I nezvanično ušli u doba zaljubljivanja. Hajde, neka je sa srećom!

Posao
Od nekih informacija vas može glava zaboleti početkom nedelje. Najbolje po vas jeste da ne reagujete, već da pustite da se stvari iščiste. Neko će u ovoj sedmici pokušavati da vam prodaje maglu, ali dovoljno ste sposobni da to provalite i da ne potpadnete pod ovaj uticaj. I pored ovih manjih distrakcija i problema, pred vama je jedna vrlo solidna i kreativna sedmica. Ukoliko imate neku ideju kako biste mogli poboljšati svoje poslovanje – pokrećite je, sada je pravi trenutak za tako nešto!

Novac
Troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Pa dobro, na nešto I morate potrošiti te silne pare koje sada zarađujete.

Zdravlje
U drugom delu sedmice može biti nekih oscilacija pritiska kod starijih Vaga. Mlađi – vreme je za rekreaciju, I to koliko odmah!

 

ŠKORPIJA

 

Hrana
Hajd što je Jupiter u vašem polju hrane, nego se sad tu nacrtala I Venera. Drage moje Škorpije, pa kao da vam se ne da da se konačno ustalite po pitanju ishrane. Ništa nije strašno – samo bežite od slatkiša I grickalica koliko vas nožice nose!

Ljubav
Ulazak Venere koja vlada vašim partnerstvima u znak Strelca zvanično otvara period kada će Škorpije u emotivnim vezama I brakovima bolje funkcionisati sa voljenom osobom. Neki od vas su bili pomalo zabrinuti, jer im se činilo da se partner distancira, čak su sumnjali da tu postoji neka treća osoba – no, sada će ti strahovi polako početi da nestaju jer će voljeno biće konačno da vas primeti na pravi način I okrene se samo vama. Ukoliko ste usamljeni – pa drage I dragi moji – vreme je da se I vama pojavi onaj pravi ili ona prava. U ovom periodu – najpre preko poslovnog segmenta, ali ništa ne bi bilo iznenađujuće ukoliko se umeša i neki vaš prijatelj ili se kontakt ostvari preko društvenih mreža.

Posao
Sedmica u kojoj ne treba juriti I žuriti niti sa izjavama niti sa nekim odlukama. Sada imate više nego dovoljno sposobnosti da dobro promislite, donesete pravu odluku i izvršite je. Zato nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju ili da dopustite da vas nervoze i čine ishitrenim. Sa malo promišljenosti možete izbeći sukobe sa nekim osobama koje pokušavaju da negativno utiču na vas. S druge strane – ova sedmica može pokrenuti dogovore u željenom pravcu. Dovoljno ste mudri da uspete u svemu.

Novac
Venera je ušla u vaše polje novca i obećava da ćete u narednim nedeljama imati više dobrih prilika za zaradu. Neki troškovi stoje početkom nedelje, ali ako se mora - šta da se radi, platite.

Zdravlje
Pazite na povrede – dosta su vam osetljivi zglobovi, naročito kolena. Kod starijih – moguće su glavobolje kao posledica vremenskih prilika.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker