ASTRO

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 4. do 10. juna

0

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.
 

foto: Shutterstock

Strelac

 

Hrana
Prijaće vam lagana hrana, ali ne smete zaboraviti da mora da postoji izbalansiran nivo i proteina, minerala i vitamina u svakom obroku. Zato, pod obavezno – povrće u što većim količinama, i makar sezonsko voće koje volite. Takođe, razmislite o češćem konzumiranju meda i propolisa.

Ljubav
Kod slobodnih se nastavlja period živosti, pokreta, komunikacije sa više zanimljivih osoba, ali i period za nova poznanstva, maltene na dnevnoj bazi. Pored ovoga, bićete i jako aktivni na društvenim mrežama, pa ne sumnjam da će ponude za izlazak, druženje ili nešto više od toga, pljuštati sa svih strana. Da se možete zainteresovati i ozbiljnije za nekog – možete, mada će većina vas ipak želeti da se samo opusti i uživa u kontaktima sa suprotnim polom. Što se tiče onih koji su zauzeti, pogotovo ako su u braku – ova nedelja može doneti probleme u komunikaciji i nerazumevanje, pogotovo ako je vaš partner pod jakim uticajem nekoga iz svoje porodice. U prevodu – neko sa strane podgreva nesuglasice između vas...

Posao
Nešto teže će vam ići komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima. Moguće su nejasnoće i zbunjujuće situacije, što kod vas može izazivati nervozu, pa i povremene rasprave. Možete smatrati da neko namerno odugovlači sa dogovorom ili da vam ne govori istinu. Ne delajte u trenutku, prvo sačekajte da vidite da li ste u pravu ili ne. Generalno gledano – i ova sedmica je ispunjena velikom količinom obaveza i jakim tempom. No, bar ćete biti više nego zadovoljni svojim rezultatima....

Novac
Povremeno imate osećaj da vam rupa bez dna usisava novac. Koliko god da zaradite, uvek se prebrojavate i opterećujete....

Zdravlje
Problemi sa stomakom, crevima, varenjem – verovatno polovinom sedmice. Proveravajte ispravnost i kvalitet namirnica koje koristite.

 

Jarac

 

Hrana
Ne preskačite obroke zbog žurbe, nervoze, manjka vremena. Toliko prostora možete odvojiti da pojedete nešto lagano, ukusno, kvalitetno. I apetit vam je dosta slab – uzimajte jače začine - ljutu papričicu, đumbir – da biste ga popravili.

Ljubav
I za slobodne i za zauzete, ovo je još jedna u nizu „povuci-potegni“ sedmice. Ako ste sami, ili nalećete na osobe koje vam ni malo nisu po volji, ili ako se vama neko dopadne – pod obavezno se ispostavi da je ta osoba zainteresovana samo za nešto prolazno, brzinski, s vremena na vreme....a vama to ne pada na pamet. Spremni ste da se posvetite, ali trenutno ni na vidiku nekoga kome bi vredelo pokloniti svoje vreme i trud....Ukoliko ste zauzeti, opet ste i vi i voljena osoba upali u svoje čuvene tripove što se ljubomore i kontrolisanja tiče. Oboje non stop nadgledate jedno drugo i pokušavate da otkrijete da li je druga strana verna...Ako ne ovo – onda ste u fazonu – svako na svoju stranu, pa kad se vidimo!

Posao
Jedan dobar deo onoga što ste pokrenuli ste uspešno priveli kraju i mora se priznati da rezultati nisu ni malo loši. Ove nedelje ćete takođe pokušavati da ostvarite neke nove kontakte ili saradnje, ali to već neće ići tako glatko. Mogući su problemi u dogovorima ili pak oni papirološke prirode, što će vas kočiti, a vrlo često i izazivati nervozu. Izbegavajte da u tim trenucima donosite odluke, već sačekate da se stvari u vama „slegnu“. Zastoji su mogući, ali će oni biti prevaziđeni već krajem ove sedmice...

Novac
Još uvek ste u periodu pojačanih priliva, ali ove nedelje će i troškovi nekako da se razmašu. Moguće su popravke ili kupovina kućnih aparata.

Zdravlje
Ako se bavite sportom ili rekreacijom – moguće su povrede tokom ove sedmice. Ukoliko ste stariji – reumatični bolovi u rukama i nogama.

 

 

Vodolija

 

Hrana
Bilo bi dobro da ove nedelje izbegavate slatkiše, i da pokušate da ih zamenite voćem ili voćnim salatama. Takođe, energija vam je potrebna, ali ne prazne kalorije kroz grickalice ili brzu hranu, već kroz kvalitetne i izbalansirane obroke.

Ljubav
Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom ove se sedmice možete gložiti uglavnom oko finansija ili dogovora oko planiranja zajedničkog vremena. No, sve su ovo sitnice koje mogu samo na kratko da ustalasaju vazduh i gde brzo dolazi do smirenja. Suštinski i vi i partner ste sada u vrlo korektnom odnosu i samo neka tako nastavi i dalje! Slobodne Vodolije su i dalje u fazonu ludila, jurnjave, zabave! Sve možete i ništa vam nije teško! Mnogo ćaskanja preko društvenih mreža, mnogo kontakata sa novim osobama preko izlazaka i provoda! U prevodu – vama je stvarno super! Ako se do sada niste zaljubili onako, do koske, verovatno i nećete. No, zato ćete imati odlične trenutke, odlične dane pred sobom!

Posao
Ni poslovno ne stojite ni malo loše. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju, pogotovo do polovine nedelje jesu neka vaša preterivanja – da li preterani zahtevi prema saradnicima, ili ćete pak pretovariti sebe obavezama, pa nećete znati gde udarate. Takođe, možete biti skloni da odugovlačite ili izbegavate obaveze koje su vam nezanimljive, pa iz tog razloga možete doći u kratkotrajni sukob sa saradnicima. Ne započinjite sa novim poslovima ili projektima, ukoliko prethodni niste priveli kraju! Zatrpaćete se!

Novac
Prilivi su i dalje vrlo korektni, ali vi možete tokom ove sedmice postaviti novi svetski rekord u brzini trošenja....razmislite malo o tome!

Zdravlje
Male korekcije u ishrani i osećaćete se mnogo bolje. Ukoliko ste stariji pripadnik znaka – problemi sa meteoropatskim reakcijama i stanjima.

 

 

Ribe

 

Hrana
Umesto normalne i kvalitetne ishrane, uglavnom svoju glad zadovoljite u trenutku nekim slatkišem, grickalicama ili brzom hranom. Niste dete, ne treba vam govoriti da ovakav način ishrane nikako ne pogoduje stanju vašeg organizma...

Ljubav
Ukoliko vam je Venera u polju ljubavi tokom prošle nedelje donela emotivnu priču, vi se sada prebacite na deo teksta za zauzete....Ako ste pak prošli kroz prethodnu sedmicu bez ljubavnog ostvarenja, onda da znate da i ove nedelje postoji šansa za tako nešto. Doduše, ovo će biti jedna komplikovana, malo opsesivna, divlja, luda i strasna priča – ali, ni to nije loše! Obratite pažnju na period polovinom nedelje –možda baš tada, u tom trenutku osoba koja vam je namenjena odluči da vam bane u život! Pripadnici ovog znaka koji su u braku, mogli bi imati manjih trzavica tokom ove sedmice. Izvesni su problemi u komunikaciji i nerazumevanje. Ukoliko ste u vezi, vi ćete proći mnogo bolje – opušteni dani pred vama..

Posao
Možete se itekako razočarati u nekog saradnika ili poslovnog partnera, pogotovo ukoliko vam je obećana neka pomoć ili podrška, a druga strana se sada izvlači i „pravi luda“. Takođe, vi lično izbegavajte da budete manipulativni prema drugima, jer to svakako neće izaći na dobro – samo možete pokvariti odnose sa nekim ljudima. Generalno gledano – sem ovih par sitnica, poslovno bi nedelja trebala da bude prilično mirna. Oni koji se bave privatnim poslom mogu imati veće troškove, vezane za reklamu.

Novac
Iako stanje vaših finansija nije ni malo loše, vi ste poprilično opterećeni ovim segmentom. Non stop imate osećaj nesigurnosti, koji nikako ne uspevate da kontrolišete....

Zdravlje
Kod starije populacije, moguće su migrenozne glavobolje i meteoropatske reakcije. Mlađe Ribe bi mogle imati problem sa alergijama....

 

 

 

makonda-tracker