ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 28.5. do 3.6: Sreća će vas hteti po pitanju finansija

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu (burnu) nedelju....

Strelac

 

Hrana

Jedino bi vaš doručak trebao da bude bogatiji – da biste imali dovoljno energije za funkcionisanje tokom dana. Ostali obroci neka budu lagani, a izbegavajte previše mesnih prerađevina i začina u hrani. Mlečni proizvodi umereno.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka – kontakt sa osobom iz vaše prošlosti jako će vam značiti i doneti vam zadovoljstvo i osmeh na lice. Kod nekih Strelčeva čak može doći i do obnove odnosa. Generalno gledano – ukoliko imate emotivnog partnera vaš odnos bi jednim delom trebao da se popravi, možda neće biti pojačane bliskosti, ali ćete makar uspevati da se dogovorite oko stvari koje su vam kao paru značajne. Poboljšanje komunikacije i ipak jedna lakša i rasterećenija energija. Ukoliko ste sami, sem mogućnosti da ponovo pokrenete neku prošlost, imate itekako i predispozicije za dešavanja sa novim osobama. Šta više, upoznaćete nekog sa kim ćete poželeti jako brzo da otpočnete ljubavnu priču.

Posao

Pred vama je vrlo uspešna poslovna nedelja. U ovom periodu možete otpočeti sa novom poslovnom saradnjom ili partnerstvom, ali i obnoviti neke poslovne priče od ranije, na obostrano zadovoljstvo. Čak i ako ste nezaposleni, imate odlične predispozicije da započnete radni odnos. Aktivirajte se, ali i očekujte veliku pomoć od strane prijatelja i rođaka. Stoji vam velika angažovanost i dosta obaveza, ali sve lako završavate i povoljni rezultati su više nego izvesni. Nekima od vas stoji i unapređenje.

Novac

Prilivi će tokom ove sedmice biti znatno pojačani. Ipak, obzirom na vaše postojeće finansijsko stanje, nećete moći da se osetite potpuno sigurno.

Zdravlje

Starijima – manji problemi sa stomačnim delom. Kod mlađih – previše ste mentalno opterećeni. Mogući su problemi sa spavanjem.

 

Jarac

 

Hrana

Bez nekih velikih preporuka po pitanju ishrane ove nedelje, jer ste vi trenutno u takvoj životnoj fazi da uglavnom vodite računa o sebi. Jedino vam se preporučuju namirnice sa više gvožđa, naročito spanać, paradajz, cvekla, džigerica.

Ljubav

Iako početkom sedmice partner i vi nećete imati baš mnogo tema za razgovor, ili se pak nećete slagati po mnogim pitanjima, ostatak ovog perioda će ipak popraviti vaše, delimično zahladnele odnose i doneti bolju energiju između vas. Voljena osoba je posebno spremna da vam se prilagodi, i potrudiće se da vas u ovom periodu i prijatno iznenadi, možda organizacijom nekog dešavanja ili pozivom na druženje sa zajedničkim prijateljima. Sve u svemu – kako je bilo, sada nije loše ni malo. Ukoliko ste slobodni, vi itekako imate priliku da ostvarite značajniji kontakt sa jednom osobom, da joj se više emotivno približite, mada će u vama i dalje postojati kočnice. Probajte da se opustite i malo uživate u životu...

Posao

Sunce i Merkur u polju poslovne svakodnevice i Mars u polju posla su u odličnom aspektu, pa je itekako moguće da se tokom ovog perioda pojavi osoba koja će pokrenuti neke promene na koje već duže vreme čekate. Takođe, ova je sedmica rezervisana za kvalitetne odnose sa poslovnim partnerima, čak ćete sada moći da napravite i nove, isplativije dogovore sa njima. Ići će vam od ruke sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa strancima. Sve u svemu – pred vama je uspešna radna nedelja!

Novac

Vesti o novčanim prilivima će doći sa više strana. Itekako je moguće da otpočnete i sa nekim dodatnim poslovnim angažmanom, gde isplata ide odmah.

Zdravlje

Lakše funkcionisanje i smanjenje tegoba kod hroničnih bolesnika. Mlađi pripadnici znaka će se osećati odlično.

 

 

Vodolija

 

Hrana

Mars u vašem znaku je odličan za trošenje kalorija, ali sa druge strane – doneće da vam je stomak osetljiviji i da reaguje na iole veću količinu hrane. Iz tog razloga potrebno vam je da namirnice rasporedite na više malih, laganih obroka.

Ljubav

A kad mi dođeš ti....i osmeh vratiš mi....pevuše Vodolije i imaju svako pravo na to – Mekur, koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u ovo polje i znak Blizanaca početkom sedmice, gde ga već čeka Sunce, ali i trigon sa Marsom iz vašeg znaka. U prevodu – spremite se za akciju! Emotivne prilike trčeći dolaze ka vama, a vi raširite ruke i spremno ih dočekajte! Kad ćete ako nećete sad? Poznanstva sa osobom (ili osobama) koja će na vas delovati kao koktel odlične komunikacije i velike strasti koja će se momentalno probuditi kod vas! Šta da vam kažem osim – uživajte, može vam se! Ukoliko ste zauzeti, za divno čudo – uspećete da iskoristite ove dane za neke vrlo zanimljive zajedničke momente sa partnerom!

Posao

Posao vas hoće, dogovori vas hoće, imate energiju, imate ideje, imate motivaciju, ma imate sve što vam je potrebno da nedelja pred vama bude fenomenalno uspešna! Trenutno su čak i autoriteti na vašoj strani (ili vas bar ne sputavaju i ne ometaju) tako da možete da kažete da vam je sve potaman! Naravno, vi ćete i ove nedelje da jurite i da žurite, da radite pet poslova istovremeno, ali uspećete da se snađete i da ostvarite čak i ono za šta ste vi smatrali da je nemoguće. Dobar period – ne propuštajte prilike!

Novac

Ne brinite, novca će biti. Čak i ako početkom nedelje budete u nekom cajtnotu, ako budete zabrinuti zbog priliva ili troškova – sve će se to jako brzo regulisati.

Zdravlje

Kada je ovako užurban period, koliko god da se dešavaju dobre stvari, vi to morate da osetite kroz nervozu, napetost, stresna stanja. Odmarajte, opuštajte se, ali i bavite sportom! Biće vam lakše..

 

Ribe

 

Hrana

Stomak vam je nešto osetljiviji ove nedelje, a moguće je čak da imate i blaže alergijske reakcije na neke namirnice, uglavnom na sezonsko voće. Iz tog razloga – u ishrani vam je potrebno više povrća, a manje mesa i mesnih prerađevina. Riba – u svim oblicima i na svaki način.

Ljubav

Pa, zvanično – sada i vi imate razloga da se radujete! Venera u vašem polju ljubavi u odličnom je aspektu sa Neptunom i Jupiterom, pa je itekako moguće ostvariti emotivne težnje....doduše, meni lično to pre izgleda da će biti sa nekim iz prošlosti ili osobom koja već postoji u vašem životu, ali šta sad – možda nisam u pravu.....Još jedna stvar – itekako je moguće da se „zakačite“ za osobu koja je zauzeta....I sad vi pitate – pa dobro, gde je tu razlog za radovanje – prošlost ili neko zauzet? A ja na to mogu samo da vam odgovorim – dani ničega prolaze. Sada dolaze dani nečega. A dani „nečega“ mogu se pretvoriti i u pravu, jaku ljubavnu priču...e to nije loše, jel da? Zauzeti – blago poboljšanje i normalnije funkcionisanje.

Posao

Najavljena ili nenajavljena – Ribama su moguća unapređenja tokom ove sedmice. Takođe, izuzetno jako su vam naglašeni poslovi sa strancima i državnim i javnim institucijama, pa je itekako moguće da i u ovim segmentima bude dobrih vesti. U ovoj je nedelji i vaša kreativnost dosta izražena, pa je moguće da prezentujete neke svoje ideje i rešenja i da one odmah budu prihvaćene od strane autoriteta ili osoba koje su vam bitne. Dobar poslovni period i onima koji rade samostalno. Nije loše, nije ni malo...

Novac

Vrlo je povoljan period i za finansije, a ne bi me iznenadilo i ako neki od vas „ubodu“ dobitak u igrama na sreću...

Zdravlje

Ova nedelja vam prija. Čak ćete i misli da rasteretite malo, pa više nećete biti pritisnuti težinom ni u mentalnom delu.

makonda-tracker