ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 28.5. do 3.6: Sreća će vas hteti po pitanju finansija

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu (burnu) nedelju....

Lav

 

Hrana

Jedino što biste zaista trebali da zaobilazite u širokom luku ove nedelje jesu slatkiši. Napravili ste do sada neke promene u svom načinu ishrane i već primećujete i pojačanu energiju, ali i poboljšanje u fizičkom izgledu. Umesto šećera, koristite med, jedite više voća...

Ljubav

Možda i na dalje nije baš sve savršeno u vašim emotivnim partnerstvima, ali kao da ste vi i voljena osoba pronašli recept za sreću i sklad – preskačete neugodne teme, a potencirate one koje oboma donose osmeh na lice i zadovoljstvo. U prevodu – sve je ok, uklapate se i „gurate“ zajedno dalje! Slobodni Lavovi – dve osobe vam se dopadaju i to je skroz u redu – dopadate se i vi njima. Sa jednom imate ekstra komunikaciju i jaku hemiju koja vas baš „radi“, a za drugu ste svesni da može vrlo lako da vam uđe pod kožu i da se u nju zaljubite preko glave....a to vas pomalo plaši....Gde ćete i na koju ćete stranu? Pa...ne znam zašto očekujete odgovor od mene, to zavisi sada samo od vas! Ja mogu samo da kažem – srećno!

Posao

Odlična nedelja! Sve je na vašoj strani, bilo da radite za drugog, ili ste privatnik. Imaćete neverovatnu energiju, ali i odlične ideje i poslovne poteze, a i sreća će biti na vašoj strani! Nemojte žaliti truda, jer ste trenutno u periodu kada možete otvoriti mnoga vrata i dobiti podršku ljudi za koje niste mogli ni da sanjate da će biti na vašoj strani! Pokrenuće se novi dogovori, pokrenuće se novi poslovi – sve u svemu – pred vama je jedna brza i dinamična sedmica u kojoj ćete istinski uživati da pokažete šta znate!

Novac

Uspećete da regulišete neke troškove i dugovanja, a ostaće vam dovoljno novca da možete da se osetite koliko toliko sigurno.

Zdravlje

Sa malo promena u životnim navikama i pojačanom fizičkom aktivnošću – osećaćete se super!

 

Devica

 

Hrana

Prijaće vam promene u načinu ishrane – bez mnogo mesa i mesnih prerađevina, a ako ne možete da zamislite obrok bez ovih namirnica, onda koristite pileće ili ćureće meso. Takođe – odgovaraju vam sve vrste variva, čorbi, supa...Pojačajte unos zelenog lisnatog povrća.

Ljubav

Jeste da je trenutno poslovna simbolika najnaglašenija kada su nova poznanstva i susreti sa zanimljivim osobama u pitanju, ali vama se otvaraju emotivne šanse i preko prijatelja, bliže okoline i kratkih putovanja. Vi ćete lepo reagovati na suprotni pol, ali i on na vas – pa ćete biti u odličnom raspoloženju i mnogo aktivniji nego u prethodnom periodu. Neke Device koje su do sada još uvek spavale zimskim snom, konačno su čule alarm za buđenje i spremne su za akciju! Uživajte, sklapajte poznanstva, pričajte, susrećite se sa zanimljivim ljudima i pustite da se neko sam izdvoji, neko sa kim biste mogli i ostvariti emotivnu sreću. Zauzeti – kako je bilo, sada je odlično. Uglavnom doro razumevanje i fina komunikacija

Posao

Poslovno – ovo je fenomenalan period! Jako aktivirano polje karijere i posla daje vam vetar u leđa i gura vas ka novim poslovnim uspesima i prilikama. Jeste da ulažete ogromnu energiju u posao, ali sada konačno vidite da vam se sav dosadašnji trud itekako isplatio...i da će tako biti i na dalje. Neke od vas čekaju ogromne promene, zaokreti po pitanju posla i pozicija i tokom ove nedelje možete dobiti prve informacije ili nagoveštaje onoga što vas tek čeka. U odličnoj ste nedelji, radite u svoju korist!

Novac

Mnogo, mnogo bolje postavke po pitanju finansija ove nedelje! Čak ako i prilivi ostanu apsolutno isti, troškovi će se znatno smanjiti!

Zdravlje

Samo ćete još na početku nedelje osećati zamor i lak odliv energije. Već posle toga dobijate jednu jaku adrenalinsku inekciju i osećaćete se savršeno!

 

Vaga

 

Hrana

Apetit je i dalje pojačan, pa kao da nećete uspeti da u potpunosti izbegnete slatke i slane „zamke“ – teško odolevate hrani koju zaista volite....No, ono što je dobro jeste da trenutno imate umerenost, a i fizički ste dosta aktivniji, pa će se sve to nekako izbalansirati samo od sebe...

Ljubav

Ako očekujete neke emotivne priče koje će vas sastaviti sa zemljom i u kojima ćete doživeti ljubavno ushićenje – odmah odustanite, jer je jako malo verovatno da ćete naletati na osobe koje su spremne da vam pruže nešto tog tipa. Ukoliko pak želite dobru zabavu, odličnu energiju, pravo raspoloženje i odnose kojima niste opterećeni da li će trajati, koliko će trajati, u kom pravcu idu i tako dalje – onda samo napred! U tom slučaju – pred vama su izvrsni dani, jer će vas suprotni pol bukvalno opsedati, a vi možete procvetati i isprobavati na njima sve svoje veštine flertovanja. Zauzeti – pomirite se sa činjenicom da vam vaše drago biće pokazuje privrženost na onaj način na koji zna....a ne onako kako vi to želite...

Posao

Ne osećate se povremeno baš „udobno“ u poslovnom segmentu, morate da funkcionišete na način na koji se to od vas zahteva, a ne onaj koji vama odgovara....ali šta sad. Tako mora i džabe ćete se i buniti i smoriti – ništa nećete uspeti da promenite. Bolje vam je da uposlite svoj mozak i svoju kreativnost i da konačno krenete sa razradom, pa i realizacijom onih planova koji već dugo tavore u vašoj glavi. Odlično su postavljeni i trgovinski poslovi, marketing, ali i saradnje sa inostranstvom.

Novac

Pare će sa svih strana da vam dolaze ove nedelje. Radujte im se, i gledajte da ih ne potrošite baš „koliko odmah“.

Zdravlje

Zdravlje – odlično. Samo nešto više povedite računa o načinu ishrane, jer možete imati manjih problema sa stomakom.

 

Škorpija

 

Hrana

Vama je uvek slatko da sednete i da se najedete, ali tokom ove sedmice uspevaćete da održavate kontrolu nad svojim apetitom (kada su slatkiši u pitanju) i više se okrenuti zdravom načinu ishrane. Dodatno smanjite meso i mesne proizvode i zamenite ih ribom.

Ljubav

Venera je tokom ove nedelje u trigonskom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku i Neptunom u vašem polju ljubavi. Prevod, molim? Prosto – ljubav vas sada hoće. Bilo bi divno da se prepustite ovom aspektu, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Kod zauzetih – na taj način biste smanjili tenziju koja povremeno postoji kod vas a koja se prenosi na osobe koje volite. U suštini – partner će vrlo verovatno uspeti da „prokopa“ put do vašeg srca, smiriće vas i pružiti vam ljubavnu sigurnost. Neke od zauzetih Škorpija ove sedmice bi mogle da postanu i mame i tate, ili pak da se više bave „kreiranjem“ prinova...Kod slobodnih – moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim ko vam je ranije bio dosta drag....

Posao

Pun Mesec u polju posla i novca govori o kulminaciji u dosadašnjem načinu poslovanja. Neke Škorpije će sada ostvariti posebno jake kontakte ili saradnju sa inostranstvom, a u svakom slučaju – pred vama je izuzetno povoljan poslovni period. Vi još uvek povremeno imate svoje impulsivne momente, ali ove nedelje oni će se pokazati kao vrlo solidni. U prevodu – možete se odlučiti na nešto na brzinu, odmah pronaći pravi način i ljude koji će vas podržati i već do kraja sedmice – startovati!

Novac

Jako dobre i povoljne finansijske prilike vam slede, pogotovo ako imate bilo kakvih poslovnih kontakata sa inostranstvom.

Zdravlje

Dokle god izbegavate stresne situacije ili nervozu smanjujete kroz fizičku aktivnost, meditaciju ili nešto tog tipa – bićete odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker