ASTRO

Nedeljni horoskop za period od 28.5. do 3.6: Sreća će vas hteti po pitanju finansija

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu (burnu) nedelju....

foto: Profimedia

 

Ovan

 

Hrana

Dobro raspoloženje i lepi dani, puni aktivnosti su pred Ovnovima. Nikako vam neće prijati da opteretite stomak, pa zato izbegavajte tešku hranu, iako vam to neće biti jednostavno. Uživajte u svemu, ali budite umereni – lagani obroci, sa više povrća i malo mesa će vam najviše odgovarati!

Ljubav

Za slobodne Ovnove – ovo je idealan period! Naglašena su polja prijatelja, druženja, društvenih aktivnosti i mreža, ali i pokreta, komunikacije – ma gomila dešavanja je oko vas, a vi ste više nego spremni da se uključite u „igru“. Iskreno rečeno – najbolje su vam postavljene avanture i neki neobavezni kontakti, ali to ne znači da se i nešto ovog tipa ne može vremenom pretvoriti u ozbiljniju priču. Sada zaista nije vreme da samujete – uključite se u dešavanja i pustite neka vas ona nose! Iskoristite ovaj predivan period koji vam se sada nudi! Zauzeti – partner i vi sada niste na istoj talasnoj dužini. Druga strana je vrlo osetljiva i nežna, pa se potrudite da joj, makar povremeno, pružite podršku.

Posao

Sve se pokreće. Odjednom će vas dešavanja zaokupiti sa svih strana, ali ćete se snalaziti kao riba u vodi! Novi ljudi, novi kontakti, jedna pozitivna energija koja vas preplavljuje i daje vam vetar u leđa. Pred vama je jedna doduše užurbana, ali vrlo uspešna nedelja. Već na samom njenom početku možete započeti dogovore o poslu, da bi se oni realizovali jako brzo – do kraja sedmice! Odličan je trenutak za nezaposlene Ovnove – budite aktivni, a mogući su i jaki kontakti i usluge od strane prijatelja!

Novac

Novac vam dolazi iz više izvora u ovom periodu. Iako će ga biti više nego inače, ipak će jedan veći deo otići na troškove, naročito na one koji se vezuju za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Odlična nedelja da se započne sa nekim vidom rekreacije, jer će vam to da budete u pokretu izuzetno prijati. Starijim Ovnovima – lagana šetnja i više druženja sa pozitivnim ljudima.

 

 

Bik

 

Hrana

Vama je ponekad teško da se izborite sa hedonističkim porivima koji su utkani u vašu srž, ali to i neće biti toliko komplikovano ove sedmice. Promene sa kojima ste krenuli u ishrani daju odlične rezultate i bićete izuzetno motivisani da ih praktikujete i dalje! Povremeno ćete „zgrešiti“, ali ne mnogo....

Ljubav

Vrlo interesantne pozicije za poznanstva preko poslovnog segmenta. Možete ostvariti više prilično interesantnih kontakata sa suprotnim polom, lako ćete se momentalno „pronaći“ sa ovim osobama i razgovori će teći bez kraja i konca. Takođe su i društvene mreže mesto na kojem biste mogli da se zainteresujete i satima ćakulate sa nekim. E sad, da li su vama i ovim osobama emotivne težnje iste, to je već drugo pitanje. Vi mi izgledate kao da ste spremni za ljubavnu bajku, a nisam sigurna da to sada možete i ostvariti. Možda je najbolje da se opustite i uživate u dešavanjima, pa ćemo videti u kom će se pravcu ovo razvijati.....Zauzeti – pa, onako. Ne kopčate se baš najbolje, ali nekako funkcionišete...

Posao

Dobra poslovna nedelja, sa novim ponudama, novim projektima, novim dešavanjima. Iako će sa autoritetima još uvek povremeno biti varnica, ipak ćete uspevati da pronađete zajednički jezik. Lepi su dani da napravite neku promenu, da hrabro iskoračite iz sigurne zone, jer će vam se to itekako isplatiti! Češće ćete se nego inače baviti papirologijom, a i pravi je momenat za to – sada se lakše može doći do dozvola ili dokumenata koji su vam potrebni za posao. Bićete zadovoljni svojim učinkom.

Novac

Od samog početka nedelje situacija sa finansijama bi trebala da teče glatko i bez većih problema. Mogućnosti i za dodatnu zaradu.

Zdravlje

Manji problemi sa urinarnim traktom, i to uglavnom kod starijih Bikova. Mlađa populacija će se osećati odlično. Možda bi trebali da ozbiljnije razmislite o rekreaciji....

 

Blizanci

 

Hrana

Ove sedmice ste u potpunosti u svom „fazonu“, čak i kada je ishrana u pitanju. Lagani obroci, dovoljno hranljivi da vas zasite, ali da ujedno ne opterećuju vaš stomak – uglavnom će biti na vašem meniju. Malo ćete i eksperimentisati i mešati razne ukuse i začine....

Ljubav

Pred vama je sedmica koja donosi zabavu na kvadrat! Vreme je za uživanja u životu, za izlaske, čak i za putovanja! Takođe – vreme je za nove, zanimljive ljude u vašem životu – lako ćete sklapati poznanstva sa suprotnim polom i nije ni čudo što će se u ovom periodu više udvarača vrteti oko vas. Moguće su avanture i neobavezni kontakti, iako će vam se pružati šanse i za neke ozbiljnije priče. Na vama je da trenutno odlučite šta je ono što tačno želite i ka kome hoćete da se okrenete. U svakom slučaju – uzbudljivo, živo, puno dešavanja i dobre energije! Zauzeti – ili je situacija između vas i partnera znatno bolja.....ili ste vi pak rešili da nećete da dozvolite da vas neke stvari previše dotiču....

Posao

Merkur, planeta vladar vašeg znaka, prelazi početkom ove sedmice u vaše polje ličnosti, dajući vam konačno onu energiju i podsticaj za posao koji vam je do sada falio....Ne samo da ćete se vi osećati dobro, puni ideja i entuzijazma, već će se vrlo brzo otvoriti i prilike da svoju pamet i kreativnost i iskoristite. Mogućnosti dogovora i pokretanja novih saradnji su jako naglašene. U ovom je periodu važno – tragajte i pronaći ćete! Nezaposlenima odlične mogućnosti za pronalaženje kvalitetnog posla!

Novac

Polako se oporavljate od nekih finansijskih šokova koji su vas prodrmali u prethodnom periodu. Bez brige – ova je sedmica dobra za zaradu.

Zdravlje

Početkom sedmice mogući su manji problemi sa pritiskom, ali uglavnom starijoj generaciji. Mlađi Blizanci – odlično.

 

 

Rak

 

Hrana

Venera u vašem polju ličnosti traži uživanje u hrani, traži slatkiše, traži sočne i bogate zalogaje....Da biste predupredili probleme varenjem ili stvaranje šlaufa oko stomaka – ili se više krećite, ili se potrudite da na vašem meniju češće budu riba i plodovi mora. Voće u neograničenim količinama....

Ljubav

Ah....blago slobodnim Rakovima...Venera je kod vas, pa još od ove nedelje formira vodeni trigon sa Neptunom i Jupiterom....Tako će lepo, lako i slatko biti zaljubiti se do nosa, zaroniti u osećanja i dozvoliti da vas ona ponesu, odvedu, zarobe....Sigurna sam da se sada više osoba bori za vašu naklonost, a vi dragi Rakovi – budite pametni i izaberite mudro! Potreban vam je neko ko će umeti da odgovori na ogromnu količinu emotivne potrebe koju nosite u sebi....a ne neko ko će samo protutnjati kroz vaš život i poigrati se vašim srcem....Zauzeti – možda vaš partner nije savršen (ma zar uopšte ima tih savršenih), ali ste sigurni da vam je posvećen, odan i uvek tu za vas. Nagradite ga zato ogromnom količinom ljubavi!

Posao

Poslovna situacija nije loša....Ipak, zbog Sunca i Merkura u vašem polju podsvesti, tajni, neprijatelja – bilo bi dobro neke reči, misli i ideje u ovom periodu ipak zadržati za sebe. Ili ih pak podeliti samo sa osobama u koje imate neograničeno poverenje. Ako imate nešto novo u planu, jednim delom to možete realizovati, ali je ipak potrebno da još neko vreme razrađujete detalje i pripremate se za nov početak. I on će uskoro, ne brinite. Ne dozvolite da vas neko pokoleba u vašim zamislima.

Novac

Sreća će vas hteti po pitanju finansija, tako da ćete uglavnom kroz ovu sedmicu proći bez većih problema. Mogući su i neki neočekivani prilivi.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Možda ćete povremeno biti nešto više mentalno opterećeni, pa može doći do problema sa spavanjem, ali sve ostalo je vrlo solidno.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker