Do 4. marta 2018. godine

Zvezde predviđaju za predstojeću nedelju: Rođenima u ovom znaku preti skandal za vreme punog Meseca...

0

Da li ste znali? Sedmica ljubavnih zanosa je pred vama!

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Posao: Tokom ovog perioda, možete da dobijete neku isplativu ponudu, naročito ako se bavite modom, marketingom ili radite u medijima. Ukoliko ste student ili sportista, veće su šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. Aspekti Marsa upozoravaju da bi bilo bolje da krajem nedelje izbegnete nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

 

Ljubav: Početkom perioda, možete da sretnete staru simpatiju naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Sredinom nedelje, možete da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Krajem perioda, partner može da pokaže veću dozu ljubomore i posesivnosti, ako ste u braku ili dužoj vezi.

 

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Već početkom nedelje trebalo bi da obavite važne dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili radite u zdravstvu. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, neki vodeni znak može da vam pomogne u realizaciji poslovnih planova sa strancima. Poslušajte savet jedne Vage.

 

Ljubav: Početkom perioda, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata, najverovatnije nekim Bikom ili Jarcem. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, neki vodeni znak može da ostavi snažan utisak na vas. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, klonite se rasprava sa partnerom.

 

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

 

STRELAC

 

Posao: Sredinom nedelje, možete da dobijete ponudu za isplativ posao sa strancima, ukoliko se bavite turizmom, osiguranjem ili predavaštvom. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo ili dobijanja stipendije, ako ste mladi. Pokušajte da izbegnete ulazak u zajednički biznis sa Rakom, mada će vam to teško poći za rukom.

 

Ljubav: Tokom celog perioda, vaš ljubavni život biće mnogo uzbudljiviji, naročito ako ste slobodni. Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, može da vas odvede u tajnu romansu s nekim vatrenim znakom. Ako ste u braku ili dužoj vezi, sredinom nedelje možete da odete na zajednički put s partnerom.

 

Zdravlje: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

 

JARAC

 

Posao: Aspekti Merkura, planete biznisa, opominju da povedete više računa o finansijama. Dogovor o saradnji sa jednom Škorpijom može da bude isplativ na duže staze. Krajem nedelje, možete da uspostavite saradnju sa strancima ili dobijete stipendiju za školovanje u inostranstvu.

 

Ljubav: U ovom periodu očekuje vas dosta uzbuđenja na emotivnom planu, naročito ako ste žena. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, na nekom javnom skupu može da vam se udvara osoba koja je prisutna u javnosti. Konjunkcija Venere i Neptuna može da vam donese strastveni susret sa vodenim znakom koji često putuje zbog posla.

 

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

VODOLIJA

 

Posao: Aspekti Merkura i Neptuna, planeta biznisa i prevara, opominju da bi neko mogao pokušati da osujeti realizaciju vaših planova. U drugoj polovini nedelje, izbegavajte rizične finansijske transakcije i budite oprezniji ukoliko planirate obnovu saradnje sa nekadašnjim partnerima iz inostranstva.

 

Ljubav: Bračnom ili dugogodišnjem partneru može da zasmeta što pokušavate da mu nametnete svoje stavove u vezi sa zajedničkim životom. Ukoliko ste slobodni, preko interneta ili neke društvene mreže možete da upoznate osobu rođenu u nekom vazdušnom znaku. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, mogle bi da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

 

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

 

RIBE

 

Posao: Aspekti Venere, planete novca, početkom perioda, najavljuju nove poslovne šanse, naročito ukoliko sarađujete sa strancima. Ipak, u prvoj polovini nedelje, potrudite se da izbegnete rizične finansijske transakcije i potpisivanje ugovora. Krajem nedelje, uspeh očekuje umetnike, sportiste, lekare i farmaceute.

 

Ljubav: Pozicija planete seksualnosti, Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće kontakata sa strancima, u vaš život može da donese mlađu osobu čijem ćete šarmu teško odoleti. Početkom perioda možete da uđete u tajnu romansu s Bikom. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, bilo bi bolje da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi.

 

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

 

 

makonda-tracker