icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Do 4. marta 2018. godine

Zvezde predviđaju za predstojeću nedelju: Rođenima u ovom znaku preti skandal za vreme punog Meseca...

Da li ste znali? Sedmica ljubavnih zanosa je pred vama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Marsa, planeta akcije i zabluda, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom poslovnih dogovora, naročito ako sarađujete sa strancima. Krajem nedelje, uspeh očekuje umetnike i sportiste. Poslušajte savet jedne Vodolije.

 

Ljubav: Naglašena pozicija Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, donosi vam mogućnost ulaska u romansu s umetnikom ili lekarom. U drugoj polovini perioda, očekuju vas nova poznanstva i susret s nekim vazdušnim znakom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokušava da vam nametne svoju volju. Oko 2. marta, vašu pažnju može da privuče neki Blizanac.

 

Zdravlje: Podložnost infekcijama.

 

BIK

 

Posao: Zbog pozicije Venere, planete novca, jača vaša pozicija na poslu, naročito ako ste prisutni u javnosti, što vam donosi i mogućnost uvećanja prihoda. Trebalo bi da poslušate savet jednog Raka u vezi sa poslom sa strancima. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, možete da očekujete ponudu za neki paralelni posao.

 

Ljubav: Vaš vladalac, Venera, simbol ljubavi u izazovnom aspektu s Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa atraktivnom osobom koju poznajete preko posla. Krajem perioda, izbegavajte osobe koje nose uniformu na radu i rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

 

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

 

BLIZANCI

 

Posao: Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Sredinom perioda bićete pritisnuti obavezama i rokovima na poslu, ali možete da očekujete priliv novca. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, veće su šanse da započnete dogovor sa strancima.

 

Ljubav: Spoj vašeg vladaoca Merkura i Venere, simbola ljubavi i komunikacija, može da vam donese poznanstvo s nekom mlađom osobom preko društvene mreže ili interneta. Aspekti Marsa u polju ljubavi donose vam mogućnost susreta sa Strelcem. Povedite računa o odnosu prema bračnom ili dugogodišnjem partneru, naročito ukoliko se radi o nekom Ovnu.

 

Zdravlje: Podložnost povredama.

 

RAK

 

Posao: Početkom perioda, budite oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima. Povedite više računa o tome šta i kome pričate i izbegavajte nepotrebne troškove. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija, posebno ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

 

Ljubav: Pozicija Marsa, simbola akcije i seksualnosti, najavljuje susret sa zanimljivom osobom preko društvene mreže ili interneta. Na nekom javnom mestu, sredinom nedelje, možete da upoznate nekoga ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem. Krajem perioda partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju u njegovu vernost, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

 

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

 

LAV

 

Posao: Već početkom nedelje, očekuje vas dosta iscrpljivanja na poslu. Pozicija vladaoca vašeg astrološkog polja posla, Merkura, nagoveštava nastavak dogovora sa strancima. Sredinom nedelje, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Trebalo bi da pokažete više inicijative u vezi s nekim honorarnim angažmanom. Izbegavajte konflikte sa vazdušnim znacima.

 

Ljubav: Aspekt između Urana, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi i planete ljubavi, Venere, donosi vam strastveni susret s Blizancem. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, pazite se skandala, ako ste zbog posla prisutni u javnosti, a ukoliko ste slobodni, moguć je odlazak na zajednički put s partnerom.

 

Zdravlje: Rekreirajte se.

 

DEVICA

 

Posao: Ove nedelje izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Sredinom perioda, očekuje vas uvećanje prihoda, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, naukom ili medicinom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, upozorava da povedete računa o odnosu prema saradnicima.

 

Ljubav: U vreme punog Meseca, oko 2. marta, partner može da insistira na razgovoru o zajedničkoj budućnosti, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Krajem perioda, veće su šanse za ulazak u romansu s nekim ko često putuje zbog posla, moguće s nekom Vagom, Bikom ili Ribama.

 

Zdravlje: Provodite više vremena s prijateljima.

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...