ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Njih će tokom vikenda pratiti luda sreća: Ove znake Zodijaka čekaju najlepša iznenađenja od 24. do 25. avgusta

0

Ovaj vikend - 24. i 25. avgusta - zbog svoje moćne energije i kreativnih svojstava, šteta je potrošiti na odmor, osim ako je veoma aktivan i efikasan.

3 ZNAKA ČEKA SREĆA TOKOM VIKENDA
3 ZNAKA ČEKA SREĆA TOKOM VIKENDA foto: Shutterstock / ShotPrime Studio

Subota, 24. avgust, je dan revolucionarnih promena: u ovom trenutku dobijamo veliku količinu lunarne energije, koju je najbolje potrošiti na aktivne i posebne akcije.

 

Međutim, uzimajući u obzir činjenicu da je vikend, možete se pobrinuti za svoj dom tako što ćete započeti davno zakašnjele popravke u njemu: to će ići lako i biće završeno, veoma brzo.

 

U nedelju, 25. avgusta, svako od nas će značajno povećati svoje mentalne i intelektualne sposobnosti – bilo bi šteta potrošiti ih na rešavanje ukrštenih reči na plaži. Zapčinite rešavanje važnih – pre svih poslovnih zadataka.

 

Evo ko će imati sreće tokom ovog vikenda

Ovan


Ovanovi posebno oni koji se bave kreativnošću - mogu računati na prijatne događaje u ovoj oblasti. I uopšte nije bitno čime se bavite, glavno je da ćete doći – recimo bez suvišne skromnosti – na briljantnu ideju šta i kako da radite i veoma dobro zaradite. 


Škorpija


Škorpije će doživeti neverovatno moralno olaksanje kada saznaju da će problem koji ih muči u poslednje vreme konačno početi da se rešava. Promene se ​​neće desiti tako brzo kako bi predstavnici znaka želeli, ali činjenica da će do njih doći! Pomeriće se sa mesta i bićete srećni. Takođe bi bilo lepo uložiti malo - barem malog - truda u ovaj proces, onda će stvari biti zabavne.

 

Vodolija


Vodolije mogu računati na prijateljsko iznenađenje, koje će im prirediti njihova voljena osoba. Romantično veče najbolje je provesti kod kuće - tako su manje šanse da se nađete na ljude koji mogu da pokvare raspoloženje na duže vreme. Sve ostalo je preporučeno: sveće, latice ruža, šampanjac i prigušenu muziku, dakle, samo uživajte.

 

Bonus video:

Kako retrogradni Merkur i Saturn utiču na ljude?

 

makonda-tracker