astrologija

Stigao je! Veliki mesečni horoskop za septembar za svih 12 znakova horoskopa

0

Tokom septembra 2024., kosmos donosi mnoge mogućnosti i izazove za svaki horoskopski znak

Strelac


Zvezde su pogodne za Strelca u septembru 2024. Ovo je mesec širenja vidika i prihvatanja novih mogućnosti. Putovanja mogu biti na kartama, nudeći ne samo nova iskustva već i šanse za lični rast.

 

Profesionalno, uticaj Merkura obezbeđuje jasnu komunikaciju, što ga čini idealnim vremenom za predlaganje novih ideja ili saradnju sa kolegama. Finansijski, vodite računa o impulsivnoj potrošnji; koristite Saturnovu energiju uzemljenja da održite svoj budžet uravnoteženim. Veze napreduju pod punim mesecom 17., što je idealno za oživljavanje romantike ili produbljivanje veza sa voljenima.

 

Za samce, Venera u Lavu predlaže nove intrigantne susrete. Od ključne je važnosti dati prioritet zdravlju ovog meseca; uključivanje meditacije ili joge u svoju rutinu može biti posebno korisno. Kako Jupiter nastavlja svoj tranzit, on vas podstiče da proširite svoje učenje. Upišite se na kurs ili pokupite novi hobi da biste proširili svoje veštine.

 

Razmislite o svojim ciljevima i jasno postavite svoje namere, jer ovaj mesec nudi moćnu mešavinu energije za ispoljavanje vaših želja.

 

Jarac 


Za Jarčeve septembar 2024. uvodi vreme produktivnosti i dostignuća. Pošto Mars daje energiju vašem sektoru karijere, videćete da vaša odlučnost i naporan rad daju opipljive rezultate. Ovo je odličan mesec za energično ostvarivanje profesionalnih ciljeva i projekata.

 

Finansijski dobici su verovatni ako ostanete organizovani i izbegavate nepotrebne rizike. U vezama, retrogradnost Merkura može izazvati nesporazume, pa vežbajte aktivno slušanje i jasnu komunikaciju, posebno sa bliskim partnerima.

 

Za samce, ovaj period može vratiti bivšeg ljubavnika u vaš život; budite razboriti o ponovnom rasplamsavanju starog plamena. Oko mladog meseca 9. postavite lične i profesionalne ciljeve, jer lunarna energija podržava nove početke. Što se tiče zdravlja, možda ćete osetiti porast energije; usmerite ga u novu fitnes rutinu ili aktivnosti na otvorenom.

 

Saturnov uticaj pomaže da se učvrste dugoročni planovi, čineći ovo pogodnim vremenom za strateško planiranje. Prihvatite mudrost i strpljenje koje ovo donosi, i do kraja meseca videćete kako plodovi vašeg rada donose zadovoljstvo i rast.

Vodolija


Vodolija, septembar 2024. je mesec introspekcije i obnove. Sa Neptunovim uticajem, vaše intuitivne moći su pojačane, nudeći dubok uvid u vaš unutrašnji svet. Iskoristite ovo u svoju korist tako što ćete se baviti samorefleksijom i ponovo procenjivati svoje ciljeve. U vašoj karijeri, prilike za napredovanje mogu se pojaviti neočekivano; budite spremni da ih uhvatite.

 

U finansijskom smislu, Venera u vašoj kući bogatstva nagoveštava potencijalne dobitke, ali pazite na preteranu potrošnju na luksuzne predmete. Pun mesec 17. osvetljava vašu društvenu sferu, savršeno za umrežavanje ili pridruživanje novim grupama koje dele vaše strasti.

 

U romantičnom životu, retrogradno kretanje Merkura može izazvati nesporazume; strpljenje i jasna komunikacija su ključni. Samci mogu biti privučeni nekonvencionalnim partnerima. Obratite pažnju na zdravlje; Neptun ukazuje na sklonost problemima povezanim sa stresom, pa dajte prednost tehnikama brige o sebi i opuštanju.

 

Uključite se u kreativne aktivnosti, jer Jupiterov uticaj može poboljšati vaše umetničke talente. Ovog meseca uspostavite ravnotežu između samotnog razmišljanja i društvenog angažmana za optimalan rast.

 

Ribe 


Ribe, septembar 2024. je period transformacije sa značajnim ličnim rastom. Sa Jupiterom u vašem znaku, sreća favorizuje hrabre, pa izađite iz zone udobnosti i prihvatite nove mogućnosti. Profesionalno, Mars daje energiju vašem radnom sektoru, gurajući vas da preuzmete inicijativu i vodite projekte.

 

Finansijski, Saturnov stalni uticaj osigurava da će sve investicije napravljene ovog meseca verovatno doneti pozitivne rezultate. Odnosi se produbljuju dok pun mesec 17. ističe vaš sektor partnerstva; ovo je vreme da se povežete na dubljem nivou sa voljenim osobama ili rešite dugotrajne probleme.

 

Za samce, očekujte slučajan sastanak oko sredine meseca. Zdravlje dobija podsticaj od Venere, podstičući vas da se prepustite rutini nege o sebi, bilo da se radi o spa tretmanima ili započinjanju novog režima vežbanja. Duhovno, Neptun poboljšava vaše intuitivne sposobnosti; verujte svom unutrašnjem vođstvu i istražite meditaciju ili druge prakse koje neguju unutrašnji mir.

 

Do kraja meseca, pojaviće se jasnija vizija vašeg puta napred, usklađujući vaše postupke sa vašom višom svrhom, što će dovesti do ispunjenja i spokoja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker