astro prognoza

Nedeljni horoskop od 18. do 25. avgusta: Kome pun Mesec donosi nove ljubavne avanture, a kome velike prilive novca?

0

Nedeljni horoskop od 18. do 25. avgusta

Pun mesec u znaku Lava
Pun mesec u znaku Lavafoto: Shutterstock/Daniel Eskridge

OVAN

 

Ovan
Ovanfoto: Shutterstock / Dzhulbee

Ovonedeljni pun mesec bi vas mogao primorati da se suočite sa nekim teškim istinama o prijateljstvu, vašim zajednicama ili čak dugoročnim ciljevima prema kojima ste gradili svoj put. Iako ćete ove nedelje verovatno primetiti potrebu da se povežete sa drugima, možda ćete shvatiti da vam neko kome verujete zapravo ne drži leđa kao što ste mislili. Sa druge strane, možda ćete primetiti da neko iza scene radi protiv vas u vezi sa vašim idejama, komunikacijskim projektima ili ugovorima i moraćete brzo da kontrolišete štetu. Verujte da ćete na kraju ipak pobediti uz vredan rad i trud.

 

BIK

 

Bik
Bikfoto: Shutterstock / Dzhulbee

Vaš um je duboko fokusiran na profesionalni svet, ambicije i karijeru ove nedelje. Iako bi ovonedeljni pun mesec obično mogao da donese uzbudljive vesti o unapređenju, konkurentnoj ponudi posla ili velikoj prilici, možda ćete umesto toga morati da radite više da biste se dokazali u ovom trenutku. Sa druge strane, ova nedelja pokazuje da bi situacije oko novca mogle biti teške. Na primer, mogli biste da saznate da vam prijatelj neće vratiti novac ili da vam finansijska sredstva koja su vam potrebna za postizanje značajne prekretnice mogu zahtevati više nego što ste očekivali.

 

BLIZANCI

 

Blizanci
Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Iako ćete verovatno osetiti nalet uzbuđenja i potrebu da protresete stvari i zakoračite na novu teritoriju ove nedelje, možda ćete se zapravo suočiti sa nekim preprekama na putu. Ovonedeljni pun mesec stvara razne vrste pustošenja za vas i možda ćete otkriti da dovodite u pitanje svoje planove, ciljeve i uverenja. Očigledno je osećate potrebu za ekspanzijom, rastom i novim počecima, ali izgleda da je na vašim ramenima težak teret kada je u pitanju vaš profesionalni život i karijera. 

 

RAK

 

Rak
Rakfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Iako Mesec vlada znakom Raka, te kada je u svojoj punoj meni obično donosi dobre stvari, ovoga puta to ne mora nužno biti slučaj. Ovonedeljni pun Mesec za Rakove je poput vrele lave; vodiće vas ili ka rastavi ili ka nekom novom dogovoru. Sa druge strane, ovo vam može doneti fokus na stvari kao što su karijera i novac, pa možete očekivati značajan finansijski priliv. Oslonite se na svoju intuiciju jer neko "iza scene" pokušava da vam podvali i uspori vas u ostvarivanju ciljeva.

 

LAV

 

Lav
Lavfoto: Shutterstock/Julia Ardaran

Ovonedeljni pun Mesec bi obično doneo uzbudljive vesti o vezama, ali možda umesto toga pokrene suprotan efekat. Potrudite se da sa strpljenjem i saosećanjem istrajete kroz ovo, posebno ako vam je duboko stalo do svog partnera. Sa druge strane, možda ćete primetiti izazove oko prijateljstva, vašeg društvenog kruga i novca. Na primer, nemojte sada nekome da pozajmljujete novac - ili ako jeste, mogli biste otkriti da neko nema nameru da vam vrati. 

 

DEVICA

 

Devica
Devicafoto: Ironika/Shutterstock

Ne dozvolite da vas anksioznost nadvlada – umesto toga, pokušajte da udahnete stres i usredsredite se na rešenja umesto da brinete o tome šta možete, a šta ne možete da kontrolišete. Posebno, ova nedelja pokazuje sukob između vaše karijere, javne ličnosti i ambicija, bilo da je to u poslu ili u ljubavi. Na primer, mogli biste da osećate želju da se uzdignete više u svojoj karijeri, ali vaš ljubavnik vam ne pruža podršku - ili dok tražite pomoć da krenete ka svojim sledećim ciljevima, poslovni saradnik vam ne čuva leđa.

 

VAGA

 

Vaga
Vagafoto: ANTON URICH/Shutterstock

Partner bi mogao da se ponaša van karaktera i izazove eksplozivnu svađu. Najbolja stvar koju treba da uradite je da znate da možete da se nosite sa ovim i da to ne mora da bude smak sveta. Uz posebnu napomenu, ova nedelja će od vas zahtevati da budete fleksibilni oko svog radnog života, projekata u karijeri, bogatstva ili fizičkog zdravlja. Vodite računa i sebe uvek stavite na prvo mesto, posebno ako je u pitanju zdravlje.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock/Viacheslav Lopatin

Za Škorpije takođe sledi ne tako sjajan period. Računajte na to da ćete morati da se nađete porodici ili članovima familije na raspolaganju usled potencijalnih problema, ali ne brinite, i to će proći. Vaš partner vas može iritirati iracionalnim trošenjem novca i različitim razmišljanjem o finansijama od vašeg. Neočekivani troškovi mogu da slede ove nedelje.

 

STRELAC

 

Strelac
Strelacfoto: Shutterstock/Dzhulbee

Ove nedelje Strelčeve očekuje napetost na poslu. Komunikacija sa kolegama možda neće biti na zavidnom nivou, pa se naoružajte strpljenjem i tolerancijom kako biste izbegli bespotrebne rasprave i sve projekte koji vas očekuju do kraja nedelje izneli kako treba. Ne dozvolite da porodica trpi zbog posla, te se više posvetite aktivnostima koje podrazumevaju provođenje vremena sa najmilijima u toplini svoga doma.

 

JARAC

 

Jarac
Jaracfoto: Shutterstock/Allexxandar

U ovoj nedelji pun Mesec Jarčevima donosi nove karijerne izazove koji podrazumevaju napredovanje i veće novčane prilive. Sada nije najbolje vreme da se fokusirate na ljubav i budete emotivni, već je idealan trenutak da ispunite sve svoje ambicije i budete maksimalno produktivni, a na kraju ćete uživati u plodovima svoga rada.

 

VODOLIJA

 

Vodolija
Vodolijafoto: Shutterstock/Anna Mente

Uzbudljiv period očekuje Vodolije u narednoj nedelji, naročito one slobodne. Izlazite, učestvujte u društvenom životu i upoznajte se sa novim ljudima, jer nikad se ne zna kada ćete upoznati osobu koja bi vaš život mogla da promeni iz korena. Idealan je period za flert i letnju ljubavnu avanturu, koja potencijalno može da preraste u nešto više. Trošićete dosta novca ali na sitna zadovoljstva zbog kojih vam neće biti ni najmanje žao.

 

RIBE

 

Ribe
Ribefoto: Krakenimages.com/Shutterstock

Ova nedelja otvoriće Ribama neke nove horizonte. Moguće je da ćete dobiti ponudu za neko uzbudljivo putovanje ili društveno okupljanje, što nikako ne smete odbiti. Širite svoje vidike i budite što moguće aktivniji, a to će vam ujedno povoljno uticati i na mentalno zdravlje sa kojim biste ovih dana mogli da imate problema ukoliko se zatvorite u sebe.

 

 

makonda-tracker