LJUBAVNA ASTRO PROGNOZA

Mesečni ljubavni horoskop za avgust: Kome će se sreća osmehnuti, a ko treba da se pripazi ovog meseca?

0

Mesečni ljubavni horoskop za avgust

Mesečni ljubavni horoskop za avgust
Mesečni ljubavni horoskop za avgustfoto: ViDI Studio/Shutterstock

STRELAC

 

Prva polovina avgusta donosi mnogo pozitivne dinamike u odnosu sa voljenom osobom – uklapaćete se lako, a fina i opuštena atmosfera kao i mnoštvo zabavnih momenata će biti više nego prisutni. Iskoristite ovaj period do maksimuma za zajedničke planove i izlaske, možda odmor i putovanje – jer vas u drugom delu meseca ipak očekuje dosta statičnija atmosfera, manjak vremena a višak nervoze u odnosu. Tada će biti potrebno da rešavate ozbiljnija pitanja (koja ne moraju striktno da se vezuju za vaš odnos) a kod oboje će biti izraženija nestrpljivost. Samo polako. Slobodni Strelčevi – bićete u pokretu, opušteni i veseli i sigurno je da ćete privlačiti zainteresovane poglede i pažnju. Moguć je početak jedne strasne i burne ljubavne priče. Povremene talase podsećanja na prošlost iskulirajte – neće vam doneti ništa dobro.

 

JARAC

 

Koliko god da vam svakodnevica donosi otežanja i mnoštvo situacija kojima je potrebno posvetiti pažnju – neophodno je da se pronađe dovoljno vremena za voljenu osobu. Vama dvoma je potrebno da budete više aktivni, da planirate zajednička zabavna dešavanja, kraća putovanja, izlete ili odmor. Nemojte posao i obaveze stavljati u prvi plan i biti fokusirani samo na to – jer se to može odraziti na vaš odnos. Neka u svakom danu bude vremena za vas dvoje – i odnos će funkcionisati baš kako treba. Slobodni Jarčevi – neko na koga ste skoro pa zaboravili će osetiti potrebu da vam se javi ili ćete ga susresti tamo gde najmanje očekujete. No, ako zanemarimo ono što je bilo – vi tokom avgusta imate lepe prilike da uđete u odnos koji vas ispunjava i donosi vam jake strasti. Stopirajte sve ono što se vezuje za prošlost.

VODOLIJA

 

Za slobodne Vodolije je ovo jako lep mesec – period u kojem ste u pokretu, u kojem vas mesto ne drži, u kojem ima pregršt dešavanja koja vas bude i prijaju vam, vreme u kojem treba putovati, družiti se, smejati - okruženi onima sa kojima je tako lako pokrenuti radost. Da, ovo jeste period i za ljubav, bilo da su to letnje avanture ili nešto mnogo više od toga. Mlad Mesec u partnerskom polju početkom avgusta otvoriće vrata zabavi ali i ljubavi. Uživajte i ne smirujte se. Što se tiče zauzetih – i pored otežanja koje će i partneru i vama ovaj mesec nametnuti (a vezuju se za posao, finansije, porodicu), ipak je ovo odličan period da se vaš odnos i produbljuje i razvija, ali i da u njemu ima i nekih važnih i lepih dešavanja, kao i mnogo radosti i strasti. Ukoliko ste u mogućnosti – putujte zajedno, uživajte, opuštajte se.

 

RIBE

 

Parovi koji su stabilni će tokom avgusta napraviti mnogo pozitivnih promena u odnosu. To može biti i renoviranje stambenog prostora, više dinamike u odnosu – kraćih putovanja, odmora, ali može biti i to da ćete umeti da podržite jedno drugo po važnim životnim pitanjima. Problem će imati oni parovi koji nikako da reše jedna te ista pitanja koja izlaze na dnevni red, koji se stalno vraćaju korak unazad i kod kojih ne postoji potreba da nešto promene kod sebe – već stalno insistiraju na promeni kod partnera. Za vas važi – sedite i porazgovarajte ozbiljno i otvoreno. Stvari mogu krenuti na bolje, ali je potrebno da se OBOJE potrudite. Slobodne Ribe – mogućnosti za ljubavna dešavanja će postojati tokom avgusta, ali vi lično delujete prilično zakočeno i oprezno – pa nisam sigurna koliko ćete moći da ih iskoristite.

makonda-tracker