LJUBAVNA ASTRO PROGNOZA

Mesečni ljubavni horoskop za avgust: Kome će se sreća osmehnuti, a ko treba da se pripazi ovog meseca?

0

Mesečni ljubavni horoskop za avgust

Mesečni ljubavni horoskop za avgust
Mesečni ljubavni horoskop za avgustfoto: ViDI Studio/Shutterstock

LAV

 

Avgust donosi više dinamike u partnerskim odnosima, mnoštvo dešavanja koja prijaju i voljenoj osobi i vama. Vi ćete biti u potpunosti u svojoj energiji, a partner će umeti da vas prati – tako da ne očekujemo nikakvu veću problematiku, već naprotiv – jedan dobar i kvalitetan period koji je ispred vas. Više izlazaka, druženja, a moguća su i kraća zajednička putovanja. Eventualno u danima oko punog meseca može biti manjih problema u komunikaciji i potrebe da pronađete kompromisno rešenje i prilagodite se
jedno drugom. Slobodni Lavovi – provoda, zabave i usputnog flertovanja možete imati tokom celog meseca – neće vam manjkati ni dobre energije a ni ljubavnih prilika. Iako emotivne šanse najpre lične na samo letnje avanture – itekako postoji mogućnost da se one prodube i razviju i u nešto više.

 

DEVICA

 

Slobodnim Devicama je ovo mesec kada će privlačiti pažnju i poglede, vreme uzbudljivih dešavanja i događaja koji će vam prijati. Strasti i emocije se lako bude i neće biti čudno ukoliko baš u ovom periodu uplovite u ljubavnu vezu. Odnosi koji započnu tokom avgusta će biti vrlo intenzivni ali verovatno i prilično komplikovani. No, kad je to ljubav bila jednostavna? Što se zauzetih tiče – neki parovi će doći do raskrsnice – ili nešto suštinski treba menjati u odnosu ili je vreme da svako ode na svoju stranu. Kompromis i prilagođavanje su sada neophodni da bi odnos ne samo preživeo, već i dobio mogućnost da se oporavi i razvija u boljem pravcu. Generalno gledano – parovi će imati i one divne i opuštene periode tokom avgusta, ali i one u kojima ćete morati da se više potrudite jedno oko drugog.

VAGA

 

Dobićete jedan ljubavni rolerkoster tokom avgusta, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Slobodne Vage će imati više nego pojačane društvene aktivnosti – mesto vas sigurno neće držati i zabava je izvesna – a u vaš život će ući i one osobe sa kojima je samo moguća avantura i kratkotrajna burna priča, i one koje zaista zavređuju vašu pažnju, a ne bi me iznenadilo i da se pojavi po koji „povratnik“ iz prošlosti ili stari poznanik, stara simpatija. Jedno je sigurno – dosadno vam biti neće. Što se tiče zauzetih – koliko ćete povremeno imati dobar, kvalitetan i ispunjen zabavnim dešavanjima odnos sa voljenom osobom, isto tako ćete imati i onih momenata u kojima niste zadovoljni, u kojima je nervoza naglašena i
u kojima imate brzopotezne i žustre „razmene mišljenja“ sa partnerom. Ljubavno i burno.

 

ŠKORPIJA

 

Iako će partner pokazivati više nego dovoljno volje da sve između vas dvoje funkcioniše kako treba, vi ćete biti pomalo nestabilna stavka u ovom periodu. Vas lično jako će okupirati i poslovni ali i porodični segment tokom celog avgusta, biće potrebno da se jako posvetite obavezama i rešite milion i jednu situaciju – pa nije ni čudno što će nervoza kod vas biti pojačana. Jedino što je potrebno jeste da ne prenosite napetost (koju vam drugi donose) u odnos sa voljenom osobom i da pokažete više strpljenja. Ovo može biti jedno jako aktivno i izuzetno strasno vreme za vas dvoje – ne kvarite ga! Slobodne Škorpije – kod vas će po pitanjima ljubavi biti prisutan šareniš – otvaraju vam se mogućnosti i za avanturu i za vrlo strasnu novu ljubavnu priču, ali i je moguć i kontakt iz vaše emotivne prošlosti.

 

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker