Veliki NOVČANI HOROSKOP za jun: Merkur se udružuje sa srećnim Jupiterom i donosi prilike koje ne smete da propustite

0

Iskoristite ovo povećanje mentalne jasnoće da dobro isplanirate svoj letnji budžet.

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN
NOVČANI HOROSKOP ZA JUNfoto: Maria Markevich/Shutterstock

Strelac

 

Poslovna partnerstva bi vam zaista mogla procvetati tokom prve polovine meseca, a mlad mesec 6. juna je savršeno vreme da pokrenete unosnu profesionalnu vezu sa nekim važnim. Mars ulazi u vaš sektor odgovornosti 9. juna, dajući vam mnogo motivacije kada se bavite detaljima vaše finansijske situacije. Napravite hrabar letnji budžet i držite ga se. Imajte na umu da bi se otplata dugova mogla činiti izuzetno važnim kada solsticij dođe 20. juna, pa uključite i to u svoje planove. Pun mesec sledećeg dana je savršeno vreme da napravite novčane poteze i počnete da preduzimate akcije ka ciljevima koje ste postavili.

 

Jarac

 

Sastavljanje letnjeg budžeta ili mapiranje finansijskih planova dolazi lako tokom prvih nekoliko nedelja u mesecu, pa koristite mlad mesec 6. juna da udubite u detalje. Trenutno imate mnogo lonaca, ali možete to da podnesete. Strastveni projekti i sporedne gužve takođe mogu biti unosne ako se posvetite njima, posebno sredinom meseca. Tokom druge trećine meseca moglo bi se pojaviti važno poslovno partnerstvo ili profesionalna obaveza, zato budite otvoreni. Pun mesec u vašem znaku 21. juna je vaša šansa da napravite potez.

Vodolija

 

Ako ste želeli da zaradite nešto dodatnog novca na sporednoj gužvi ili kreativnom poduhvatu, prvih nekoliko nedelja u mesecu donosi mnogo prilika. Ulijte svoje srce u strast pod punim mesecom 6. juna, jer se mnoga vrata otvaraju i možda ćete otkriti da su vaše ideje unosnije nego što ste zamišljali. Kada dođe sezona Raka, vaš raspored će biti ispunjen obavezama, tako da ostanite na vrhu svoje igre i usmerite ovu energiju usmerenu na organizaciju u svoj budžet. Ispali su snovi, a koraci korak po korak su u planu.

 

Ribe

 

Usredsredite se na brigu o projektima poboljšanja doma i svim finansijskim obavezama koje se tiču vaše životne situacije tokom prve polovine meseca, posebno pod mladim mesecom 6. juna.  Mars stiže u vašu komunikacionu zonu nekoliko dana kasnije, tako da projekte i zatražite usluge ako su vam potrebne. Kada sezona Raka počne 20. juna, možda ćete imati više energije za svoje sporedne aktivnosti i strastvene projekte. Pogledajte da li možete naći više radosti u svojim nastojanjima da zaradite novac. Pun mesec sledećeg dana vas podseća da ponekad timski rad čini da san funkcioniše, pa bi saradnja sa drugima mogla biti unosan potez.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

 

makonda-tracker