astrologija

Veliki MESEČNI HOROSKOP za MAJ: Blizanci se bore s pomešanim osećanjima, jedan znak ostvaruje dugo sanjane snove!

0

Maj, mesec proleća i buđenja, donosi izazove i velike mogućnosti svakom astrološkom znaku

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ
VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ foto: Shutterstock / Evgeny Atamanenko

Strelac


Strelac, maj će se fokusirati na vaše zdravlje i radne rutine. Sa energijom Sunca u vašem zdravstvenom sektoru, možda ćete biti motivisani da započnete novi režim vežbanja ili dijete. Venera u ovom sektoru dodaje želju za harmonijom i zadovoljstvom u vašem radnom okruženju. Potrudite se da uspostavite ravnotežu između posla i privatnog života kako biste održali energiju.

 

Jarac


Za Jarčeve, maj će biti mesec zabave, kreativnosti i romantike. Sa Suncem u vašem sektoru pete kuće, takođe osvetljenim Venerom i Merkurom, možda ćete osetiti povećanu želju da se izrazite kroz kreativne projekte ili hobije. Ovo je takođe vreme za romansu, pa nemojte zanemariti priliku da produbite svoju vezu ili započnete novu ljubavnu priču.

Vodolija


Maj im donosi fokus na dom i porodicu. Sa Venerom i Suncem u vašem kućnom sektoru, možda ćete želeti da se usredsredite na poboljšanje svog životnog prostora ili da provedete više vremena sa članovima porodice. Retrogradni Merkur upozorava na potencijalne nesporazume kod kuće, pa posebnu pažnju obratite na komunikaciju sa članovima porodice.

 

Riba


U maju će fokus biti na komunikaciji, kratkim putovanjima i učenju. Sa mnogim planetama u komunikaciji vašeg sektora, možda ćete pronaći nove načine izražavanja ili naučiti nove veštine. Retrogradni Merkur može doneti konfuziju u vaše planove, pa budite spremni na prilagođavanja. Odvojite vreme za meditaciju i razmišljanje jer će vam to pomoći da održite jasnoću uma i svrhu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koga posle 4 godine čeka povoljan period?

 

makonda-tracker