ljubavni astro

LJUBAVNI horoskop za januar: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za prvi mesec 2024.

0

Proverite svoje horoskopske prognoze za januar 2024. na ljubavnom planu.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za januar?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za januar?foto: RossHelen/Shutterstock

Lav

Ovog meseca ćete se više fokusirati na svoje romantične, prijateljske, a možda čak i profesionalne odnose. Sada je vreme da budete društveni. Proverite svoje kontakte, obavite potrebne telefonske pozive i obratite onima za koje ste zainteresovani. Ako želite da uspete u privatnom životu, morate odmah da napravite prvi korak.

 

Devica

Mogu postojati potencijalni problemi u vezi. Radite na svojim veštinama komunikacije. Ovo će vam pomoći da shvatite u čemu grešite i zaustavite te greške pre nego što krenu da utiču na vaš lični život. Pametno je posmatrati život u paru kroz prizmu "mi", a ne samo "ja".

 

 

Vaga

Vaš lični život ovog meseca neće biti lak, ali će vam doneti svežinu u život. Sada je vreme da obratite pažnju na ranjivost u vašim bliskim odnosima. Promene u vašem profesionalnom i ličnom životu se naziru na horizontu. Izdvojte svoje vreme da pomognete ljudima koje volite. Manje se fokusirajte na nedostatke u vašoj vezi, a više na širu sliku.

 

Škorpija

Želja za flertom vas prati ovog meseca, a vaša harizma i šarm su na visokom nivou. Već duže vreme se štitite od intimnosti. Vreme je da preuzmete odgovornost i probate nešto novo. Koristite svoju inspiraciju i budite spontani. Rizikujte da uradite nešto što bi vam inače nedostajalo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker