ASTROLOGIJA

Veliki HOROSKOP ZA JANUAR je stigao: Blizanci će otkriti PUT DO USPEHA, a kome će karma doneti zasluženi ODMOR?

0

Nova godina se bliži i samo što nije stigla, a astrolozi donose novu prognozu za PRVI MESEC u godini, januar 2024. 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE foto: Shutterstock / Prostock-studio

Strelac


Vaše vrednosti i principi zauzimaju centralno mesto ovog meseca, pozivajući vas da ostanete nepokolebljivi u svojim uverenjima, čak i kada ste suočeni sa primamljivim ponudama koje nisu u skladu sa vašim etosom. Od svih horoskopskih znakova, vi, više od većine, pridajete značajnu važnost životu u skladu sa sopstvenom filozofijom, i ključno je da se u ovom trenutku ne povlačite unazad.


Sa predstojećim mladim mesecom 11., vaša zona obilja i bezbednosti se otvara, signalizirajući potrebu da se uverite da nemate polovinu završenog legalnog administratora. Ili čak i potpisivanjem ugovora za koje niste odvojili vreme da ih svarite i istaknete. Bilo bi mudro sve usmene dogovore staviti u pisanoj formi. Pun Mesec krasi nebo 26., vaš um možda žudi za eskapadama koje mogu da promene hemiju vašeg mozga, dok lunarna boginja ulazi u vašu kuću istraživanja. Prihvatite mogućnost da napravite priču koju ćete ispričati u svojim zlatnim godinama, bilo da to uključuje donošenje spontane odluke koja vam podiže adrenalin ili prihvatanje neočekivanog poziva.

 

Jarac


Sada kada je retrogradni Merkur došao do pretposlednjeg kraja, verovatno ste usput otkrili da je potrebno preoblikovanje vaših radnih obrazaca, pa čak i kućnog života. Dakle, uzmite prve 2 nedelje januara da se zapitate „Koja nova prilagođavanja poslovnog i privatnog života mogu da napravim da bi moj dan tekao glatko?“ Kako rastete i evoluirate, vaš način života takođe treba da se prilagodi tamo gde se nalazite?. Mlad Mesec u Jarcu, koji krasi vaš kućni znak 11., otvara nova vrata novopronađenog samopouzdanja.


Sa predstojećim punim mesecom u Lavu 26. koji zumira u vašu kuću moći, možda ćete se suprotstaviti nekome ili instituciji koja je možda ograničila vaš kreativni izraz. Budite sami svoj advokat, iznesite svoj slučaj i protresite sto. Možda ćete biti iznenađeni ishodom. Ili, možda čak odlučite da napravite korak unazad od veza koje vas stalno teraju da se zapitate gde se nalazite. Kako god da se klatno zanjiha, bićete ponosni na svoj glas.

Vodolija


Za optimalne rezultate, dajte prioritet poštovanju svojih granica i prihvatite moć da kažete „ne“. Sa Merkurom, Venerom, Marsom, pa čak i mladim Mesecom koji se otvara na nivou duše između 5. i 23. Vaš budući ja će vam se zahvaliti što ste upalili svoj telefon i dnevnik na „režim ne uznemiravaj“ kako biste se pripremili za ulazak u metaforičku pećinu. Prostor duboke metamorfoze gde se smetnje namerno drže podalje.

 

Tretirajte ovo vreme kao da ste zaključani u sobi umetnika samo sa bojom i platnom da biste bili zauzeti. Pluton koji prelazi u Vodoliju 21. traži od vas da zakoračite na liniju fronta, ali pre nego što krenete punim plućima, januar je prilika koju vam daje univerzum za odmor i introspekciju. Dakle, priuštite sebi luksuz vremena bez krivice sa svojom dušom – poseban odmak u vremenu možete nasloviti prvo poglavlje u svom dnevniku za 2024. kao „epoha jede, moli, voli“

 

Ribe


U protekloj godini, bili ste u procesu kristalizacije svojih bezbrojnih identiteta i otkrivanja ko ste iz srži. Saturn u Ribama je bio mudar učitelj koji vam pomaže da kultivišete novi nivo unutrašnje snage i dublje razumete svoja uverenja i kako je svako od njih usmeravalo vaš život do sada. Dok zakoračite u novu godinu, Merkur, Mars, Venera i mladi Mesec gomilaju se u vašu kuću budućih vizija, podstičući vas da ostvarite svoje ambicije iz snova.

 

Vreme je dragoceni resurs, a ovo je poziv da se posvetite svojim željama bez stalnog preispitivanja svog smera. Da li ste primetili da što više pitanja sebi postavljate, sve više dolazi do zabune? Ako želite da počnete snažno, moraćete da imate rutinu podrške kao snagu za uzemljenje. I, imate sreće jer će vam pun Mesec u Lavu 26. pomoći da izgradite rutinu koja vam daje slobodu i disciplinu da ostvarite svoje snove.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srodna duša za svaki znak Zodijaka

 

makonda-tracker