ASTROLOGIJA

Veliki HOROSKOP ZA JANUAR je stigao: Blizanci će otkriti PUT DO USPEHA, a kome će karma doneti zasluženi ODMOR?

0

Nova godina se bliži i samo što nije stigla, a astrolozi donose novu prognozu za PRVI MESEC u godini, januar 2024. 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE foto: Shutterstock / Una Shimpraga

Lav

 

Ovog meseca Lavovi će biti fokusirani na svoje zdravlje i ravnotežu na poslu, a naročito kada Mars pređe u Jarca. Ako ste se prošle godine osećali loše, ovo je sjajan trenutak da primenite praktičan pristup stvaranju neophodnih granica kako ne biste morali da ponavljate toksične obrasce.

 

Pun Mesec 26. u vašem kućnom znaku može vam pomoći da udvostručite svoje prirodne talente. Podržava vas da se udaljite od puta koji se ne oseća u skladu sa vašom suštinskom prirodom. Ponekad možemo da se nateramo u kutije i da se dodelimo etiketama koje ne osvetljavaju naše poklone bez napora. Koristite ovu lunarnu energiju da biste prihvatili autentičnost i oslobodili se svih ograničenja koja ste sami postavili.

 

Devica


Otkrijte načine da unesete romantiku u svoj dan dok vaša kuća kreativnosti i zabavljanja preplavljuje živopisnom svežom energijom. Bilo da se počastite buketom cveća ili zastanete da biste uživali u jutarnjoj pesmi ptica, ove male pauze nude svežu zahvalnost za dar života.


Iskoristite energiju mladog Meseca u Jarcu 11. da biste odredili više vremena za angažovanje tela i čula. Bilo da se radi o časovima plesa salse ili bilo čemu što vas ponovo povezuje sa vašom senzualnošću. Živopisan san na ili oko punog meseca u Lavu 26. mogao bi da vam postane poznat. Ostavljajući trajni utisak i poruku koju ne možete zanemariti. U svakom slučaju, smatrajte Pun Mesec kao emocionalni detoks, koji će vam pomoći da se oslobodite svih nagomilanih strahova.

Vaga


Kažu da je dom tamo gde je srce, a ovo je savršen trenutak da otkrijete svoj osećaj pripadnosti. Nekima od vas možda pada na pamet ideja da spakuju ranac i pređu granice svog rodnog grada. Pošto se planetarna mešavina Merkura, Venere, Marsa i mladog meseca u Jarcu nalazi u vašem mestu doma, na sedištu vozača. Koja vas je nova kultura oduvek fascinirala?

 

Ne zadržavajte se predugo na tome i samo rezervišite kartu u jednom pravcu. Neka vas duh avanture pokrene napred ovog meseca. Predstojeći Pun Mesec u Lavu 26. označava kapiju za upoznavanje novih lica i jačanje vaše posvećenosti zajednici. Bilo da se radi o tome da se posvetite volontiranju u centru lokalne zajednice ili da ponudite uputstva nekome kome je potrebna, prihvatite nesebične motivacije i svedočite o zaista isplativoj prirodi ovih akcija.

 

Škorpija


Pripremite se za vrtlog ideja i planova koji vam se vrte u glavi, postavljajući temelje za vašu avanturu izgradnje sveta 2024. Ne čekajte da vam stvari stignu, pa požurite sa novim inspiracijama koje ćete kanalisati iz minuta u minut. Upoznajte univerzum na pola puta i preduzmite proaktivne korake da ostvarite svoju bezgraničnu maštu u realnom vremenu. Sve što treba da uradite je da pratite svoj kreativni puls, kako ne biste upali u zamku sumnje u svaki svoj potez. Ili kreirajte priče koje izazivaju strah i koje se oslanjaju na fikciju, a ne na istinu.

 

Dok Pun Mesec pleše po zvezdanom nebu 26., može da osvetli oblasti u kojima ste igrali malo u svojoj karijeri ili gde možda oklevate da preuzmete novi rizik u karijeri. Kada Uran završi svoj retrogradni ples 27., možda ćete se zapitati gde ste zamenili slobodu za udobnost. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker