oprezno s novcem

Veliki FINANSIJSKI HOROSKOP za DECEMBAR: Ko posle 13. NIKAKO NE TREBA da se hvata za novčanik i ZAŠTO?

0

Zvezde donose iznenađenja, a retorgradni Merkur će ponovo pomrsiti konce 

NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR
NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBARfoto: Shutterstock / Africa Studio

Monetarni uspeh i stabilnost su nam svima izuzetno važni, jer nam daju samopouzdanje i mir. Pokušajte da se pridržavate saveta astrologa kako biste održali uspeh na poslu i na pametan način raspolagali novcem.

 

Počinje zima, što znači da se energija obnavlja. Početkom ovog meseca pokušajte da očistite svoj dom od negativne energije kako bi finansijski tokovi počeli intenzivnije da kruže, dajući vam više sreće i samopouzdanja.

 

Čak i u najnepovoljnijim periodima to će pomoći u održavanju novčane sreće i stabilnosti, što je izuzetno važno, jer je nova godina pred nama.

 

Ovan


Ovnu je sada bolje da izbegava komunikaciju sa lukavim ljudima. Sva finansijska pitanja moraju se obavljati sa osobama koje su od poverenja. Važno je ići napred rame uz rame samo sa onima kojima možete verovati. Ovo je idealno vreme za kreativan rad, donošenje važnih i nestandardnih odluka. Sada je najvažnije imati strpljenja, izdržljivosti i ne žuriti. Ovo posebno važi od drugu polovinu meseca.

 

Bik


Za Veneru će se period uspona završiti početkom decembra, pa će Bikovi početi ubrzano da gube snagu. Bolje je da sve najvažnije stvari završite u prvim danima, ne ostavljajući ništa za kraj godine. Deo novca možete potrošiti na sebe, na kupovinu garderobe, na poklone za Novu godinu, ali je bolje da to uradite pre 13. jer tada počinje period retrogradnosti Merkura.

Blizanci


Do 13. decembra Blizanci bi trebalo da prestanu da pričaju o svojim planovima ljudima koji im nisu od poverenja. Ovakav savet će biti važan zbog retro Merkura koji stiže. Astrolozi snažno savetuju održavanje nezavisnosti u svemu. Ako morate da potrošite mnogo novca, onda je bolje da to uradite sami, bez saveta drugih. Mišljenja drugih ljudi mogu zbuniti Blizance i lišiti ih novčane sreće.

 

Rak


Rakovi bi trebalo da se otarase smeća i da važne stvari dovedu u red. Ovo je veoma važno jer će finansijski uspeh zahtevati potpuni red. Biće potrebno da se borite, uhvatite u koštac sa nagomilanim problemima i zadacima i unapred isplanirate sve za novogodišnje praznike. U decembru ne bi trebalo da bude rizični avantura. Definitivno ne možete verovati svojoj intuiciji na kraju godine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker