oprezno s novcem

Veliki FINANSIJSKI HOROSKOP za DECEMBAR: Ko posle 13. NIKAKO NE TREBA da se hvata za novčanik i ZAŠTO?

0

Zvezde donose iznenađenja, a retorgradni Merkur će ponovo pomrsiti konce 

 

NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR
NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBARfoto: fizkes/Shutterstock

Lav


Lavovi će nastaviti da uživaju u novčanoj sreći, uprkos pogoršanju položaja Merkura i Venere. Komunikacija sa finim ljudima pomoći će da vam sreća ostane blizu. Predstavnici Vatrenog znaka će krajem godine moći da reše mnoge probleme i povećaju prihode, steknu novu motivaciju i pravilno ulože novac. Sve ovo će postati moguće ako ne klonete duhom i ne opustite se.

 

Devica


Finansijska sreća će se i dalje smešiti Devicama, ali samo do 12. decembra, jer tada počinje retro Merkurov period, koji će umnogome uticati na njihove živote. Ovi ljudi će moći da se nose i sa monotonim i teškim poslovima i kreativnim zadacima, ali je bolje da sve ovo urade pre 13. decembra. Astrolozi savetuju Devicama da ulažu novac u samorazvoj i nove veštine. Takođe je korisno razmišljati o svom zdravlju.

Vaga


4. decembra Venera, glavni pokrovitelj Vage, počinje svoje putovanje pod okriljem Škorpije, pa će predstavnici ovog znaka doživeti pad sreće, energije i snage. Prve dane u mesecu možete iskoristiti za aktivan rad i kupovinu, a možete ga posvetiti i promeni pejzaža. Najvažnije je da najhitnija finansijska i radna pitanja ne ostanu nedovršena. Na kraju godine za njih možda neće ostati snage.

 

Škorpija


Sasvim je moguće da će Škorpije u decembru morati da potroše veliku sumu - na poklon ili na sebe, na kuću. Neki troškovi će biti neočekivani, pa je bolje biti izuzetno oprezan. Ovo će vam pomoći da izbegnete rasipanje novca. Sada je bolje pozabaviti se problemima novca pre svega - dok je Merkur i dalje jak. S druge strane, Škorpionima će tokom decembra pomagati Mars, njihova glavna planeta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker