astro prognoze

Ribe, OBAVEZNO pripazite s kim delite svoje planove: FINANSIJSKI mesečni horoskop za septembar (za svaki znak) Zodijaka

0

Proverite svoje mesečne astro prognoze na planu novca i posla u septembru

koji znak će imati nenadani priliv novca u septembru?
koji znak će imati nenadani priliv novca u septembru?foto: fizkes/Shutterstock

Šta vam horoskop donosi u septembru?

 

Ovan

 

Ovan treba da povede računa i unese oprez u svoj posao i uopšteno karijerni put. Ne misle vam svi dobro i previše poverenja u pogrešne ljude moglo bi da dovede do gubitka novca.

 

Bik

 

Ne ulažite novac u ovom periodu u kupovinu i uopšteno popravke i renoviranja. Poveravajte svoje poslovne planove samo onima kojim verujete. Ključ finansijskih uspeha je kompromis. Ne trošite previše novca.

 

Blizanci

 

Budite odgovorni kad je u pitanju novac, pa nemojte nužna plaćanja odgađati za kasnije. Rešavate nakupljene finansijske probleme, a moguće je ojačavanje pozicije na poslu, kao i novi izvor prihoda.

 

Rak

 

Rakovima će put do uspeha biti prokrčen ako se oslobode negativnosti i bez odlaganja se posvete započinjanju novog posla. Imate dobru priliku za poslovno putovanje. Ne donosite naprečac odluke.

 

rakovi, put do finansijskog uspeha će biti lakše ako se oslobodite negativnosti
rakovi, put do finansijskog uspeha će biti lakše ako se oslobodite negativnostifoto: Pru Studio/Shutterstock

Lav

 

Budite kritičniji prema sebi, a ujedno se i rešavajte svega što vas ometa na poslovnom putu. Posvetite se sebi i definišite plan za dalje, a to će vam pomoći i na novčanom planu. Novi odgovorniji posao donosi vam i jaču zaradu.

 

Devica

 

Aktiviranje na poslovnom planu će uroditi plodom, a nove prilike za posao vam stižu uz širenje kontakata i poznanstava. Materijalno stanje zavisiće od dobre strategije, pa ne žurite, jer ste na dobrom putu za pozitivne promene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

koji znak će imati nenadani priliv novca u septembru?
koji znak će imati nenadani priliv novca u septembru?foto: fizkes/Shutterstock

Vaga

 

Vagama astrolozi preporučuju da se pripreme za opterećenja, ali to će vam doneti željene rezultate na planu finansija. Stiže vreme izazova na planu finansija. Odgovornost će vam pomoći da se dobro nosite sa finansijskim poteškoćama.

 

Škorpija

 

Neizvesnost vam najviše smeta u sektoru finansija, a ako budete u kontaktu s pravim ljudima, to će vam pomoći da se s tim nosite na kvalitetan način. Početak meseca je povoljno vreme da se poboljša finansijska situacija, pa se posle toga možete posvetiti željenoj kupovini.

 

Strelac

 

Treba naći dobru taktiku kako ne biste pogrešili pri rešavanju važnih finansijskih pitanja. Tek tada ćete moći da se odmorite bez rizika i novčanih problema. Poverite se samo onima za koje znate su pouzdani.

 

Jarac

 

Energija planeta će vam pomoći da nastavite s poslovima koje ste nekad započeli i da uspete na svom poslovnom putu. Finansijski uspeh neće izostati. Držite se dobro definisanog poslovnog plana. 

 

jarčevi, finansijski uspeh neće izostati
jarčevi, finansijski uspeh neće izostatifoto: Dean Drobot/Shutterstock

Vodolija

 

Povećanje plate je izvesno za one Vodolije koje drže do svoje reči i imaju dobre odnose s klijentima. Mogli biste da pronađete dodatni izvor prihoda. Trud će se isplatiti onima koji naporno rade i spremni su da se prilagođavaju novim poslovima.

 

Ribe

 

Finansijska sreća će se osmehnuti Ribama koje ne rizikuju. Iako deluje da spontane akcije mogu da vam pomognu, one vode do gubitka novca. Manipulacije na poslu mogu da vas osujete na putu ka uspehu, pa budite oprezni s kim delite svoje planove. 

 

Bonus video

Saveti za uštedu novca od strane eksperta za finansije

 

makonda-tracker