4 znaka će ih osvojiti dok ste rekli "keks": Koji se horoskopski znakovi se najbolje slažu sa Devicama?

0

Vladavina Device je počela pre nekoliko dana.

foto: Shutterstock/Josep Suria
foto: Shutterstock/Josep Suria

Osim retrogradnog Merkura koji preti da prekokren živote pojedinih znakova naglavačke, važno je znati i kakav su znak Device ako želite da dobro funkcionišete s njima.

 

Ovo može biti od presudnog značaja za sve one čiji su partneri rođeni u ovom veoma specifičnom znaku.

 

Device su poznate po svojoj analitičnosti, metodičnosti i posvećenosti detaljima. U ljubavi i prijateljstvu traže partnere koji su spremni da shvate njihovu potrebu za redom i organizacijom.

 

 

U nastavku saznajte koji su horoskopski znakovi se najbolje slažu sa Devicama.

 

Bik

 

Kao dva zemaljska znaka, Bik i Devica se često mogu identifikovati u zajedničkim vrednostima i željama. Oboje teže stabilnosti i sigurnosti, pa je njihova veza često jaka i dugotrajna. Bikovi mogu pružiti Devicama emocionalnu podršku koja im je potrebna, dok Device mogu pomoći Bikovima u organizacionim veštinama.

 

Jarac

 

Jarčevi i Device imaju slične životne ciljeve i oboje imaju potrebu za redom i strukturom. Oba znaka teže dostignućima, pa ih često povezuje jaka radna etika i ambicija.

 

Ova 4 znaka Device čitaju kao otvorenu knjigu
Ova 4 znaka Device čitaju kao otvorenu knjigufoto: Shutterstock

 

Rak

 

Iako može izgledati neočekivano, Rakovi mogu biti idealni partneri za Device. Device cene brižnu i emocionalnu dubinu Rakova. I stabilnost vrednuju i porodične vrednosti.

 

Škorpija

 

Dok Škorpije donose strast i intenzitet, Device donose analitičnost i praktičnost. Ova kombinacija može dovesti do duboko emotivne i istovremeno stabilne veze.

 

Bonus video:

 

Idu li Hrišćanstvo i astrologija zajedno?

 

makonda-tracker