zvezde kažu

Detaljan MESEČNI horoskop za FEBRUAR: Za Lavove neočekivani, ali i prijatni dani, dok će Jarčevi IZGUBITI KONTROLU

0

Kako Sensa piše, pred nama je jako uzbudljiv mesec...

Zaljubljeni i srećni
Zaljubljeni i srećnifoto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

OVAN

 

Iako početak februara može da bude izazovan za Ovnove, potrudite se i imaćete realnu šansu da napravite iskorak u karijeri. Pokušajte da ne precenjujete svoje mogućnosti i ne gubite tlo pod nogama. Ako planirate da poboljšate ili promenite svoj lični život, počnite više da širite ljubav. Sve zavisi od vas! Ako posvećeno radite Ovan može da računa na apsolutni uspeh čak i u naizgled neuspelim projektima.

 

BIK

 

Tokom februara svi putevi će biti otvoreni za Bikove. Moraćete da izaberete prioritete u bliskoj budućnosti. Početak meseca je idealan za proširenje uobičajenog kruga poznanstava i velikih radnih projekata, a u poslednje dve nedelje biće korisno pozabaviti se svakodnevnim pitanjima vezanim za unapređenje vašeg doma. Ako razmišljate o popravci ili promeni enterijera, angažujte se zajendo sa lanovima porodice i učiniti da vaša kuća zasija.

BLIZANCI

 

Početkom februara, utiče na raspoloženje Blizanaca. Okružite se bliskim i pozitivnim ljudima, pa čak i kada vam raspoloženje oscilira, sve je lakše i lepše kada ste zajedno. Na polju ljubavi imate šansu da učvrstite vaš status, obnovite bliskost i poboljšate vezu.

 

RAK

 

Posle haotičnog januara, Rakovi sanjaju o miru i stabilnosti koje će im pružiti februar. Odustanite od bilo kakvih važnih pitanja i poslovnih dogovora i samo uživajte u prilici da udahnete. Fokusirajte se na ličnu sferu, komunikaciju sa porodicom ili priuštite sebi kupovinu, omiljenu knjigu, odlazak u pozorište. Ne zaboravite da uložite ne samo u materijalnu, već i u duhovnu sferu, pa ćete se osećati mnogo sigurnije.

Nastavak na sledećoj strani...

Lepa žena
Lepa ženafoto: andreonegin/shutterstock

LAV

 

Prva dekada meseca za Lavove će proći sasvim ležerno. Na poslu morate da se nosite sa malim rutinskim zadacima. Sredinom februara stižu neočekivane, ali prijatne vesti koje će biti povezane sa mogućim napredovanjem u karijeri. Moguće je da će se vaš trud isplatiti, ali moraćete da žrtvujete neke nepotrebne stvari koje vam kradu vreme da biste stvorili nešto novo. Na privatnom planu, predstavnici ovog znaka će morati da se objasne svojoj srodnoj duši kako se osećaju. U ljubavi je važno da pronađete kompromis.

 

DEVICA

 

Prve dve nedelje februara Device se mogu suočiti sa izazovima, ali je važno da ostanete vredni. U trećoj dekadi meseca Devicama će biti potrebna maksimalna energija, pošto se na poslu može desiti vanredna situacija. Ne brinite, jer ne samo da ćete moći da se nosite sa svim problemima, već ćete ih i zaista majstorski rešiti. Poslednjih dana februara očekujte lepe finansijske vesti. Nastavite da radite na sebi i nastavite da ćinite boljim svoj i tuđi život.

VAGA

 

Dolaskom poslednjeg zimskog meseca pred Vagama će se otvoriti novi horizonti. Zadržite bistar um i pokušajte da stojite čvrsto na zemlji. U ličnim odnosima držite svoju reč i ispunjavajte osećanja koja ste dali. Za većinu Vaga februar može biti sudbonosni period kada morate da napravite težak izbor: ostati ili otići. Odbacite nepotrebneemocije i uspećete da donesete pravu odluku.

 

ŠKORPIJA

 

U februaru, Škorpije se mogu opustiti i jednostavno krenuti sa tokom reke. U prvoj sekadi vaš trud se može isplatiti. Ako ste već zacrtali akcioni plan, primenite ga tako što ćete pribegavati dodatnoj materijalnoj podršci. Ako ne, zvezde vas savetuju da prištedite novac. Razvijajte svoje sposobnosti da biste ostvarili ono što očekujete u životu.

Nastavak na sledećoj strani...

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: Ivanko80/Shutterstock

STRELAC

 

Februar donosi zadovoljavajući i dinamičan tempo života, ali s druge strane nećete biti spremni za tako ozbiljnu "trku". Ako niste sigurni u svoje sposobnosti, slobodno odbijte dodatne obaveze, jer ponekad ne možete sve odjednom. Osim toga, u drugoj polovini meseca moraćete da prebacite fokus na ljubavnu sferu odnosa. Ne dozvolite da vam posao ugrozi ljubav. Važno je da imate nežne reči i da budete uvereni u ljubav, počnite da razmišljate o tome odmah, jer vašoj srodnoj duši nedostaje pažnje.

 

JARAC

 

U februaru će pažnja Jarčeva biti prikovana za materijalna pitanja, što će vrlo brzo uroditi plodom. Međutim, pokušavajući da zadovoljite svoje ambicije, rizikujete da izgubite iz vida ozbiljnije stvari vezane za porodici. Ako ne nađete balans između posla i ličnog života, moraćete dugo da se nosite sa posledicama. Poslednja decenija u mesecu je idealna za vraćanje autoriteta i njegovo jačanje – ne propustite pogodno vreme.

VODOLIJA

 

U februaru će Vodolije doživeti unutrašnje promene. Promenićete svoje principe jer ćete otkriti da oni više ne funkcionišu u praksi. Promena pogleda neće biti trenutna, ali korak po korak, Vodolije će ići pravim putem. Nemojte da trošite više nego što možete da priuštite. Beskorisne kupovine se ne mogu izbeći, ali će biti korisno odvojiti deo novca i uštedeti.

 

RIBE

 

Ceo februar Ribe će provesti u pokretu i poslu. Zaustavljanje će biti moguće tek do kraja meseca. Osećaćete se veoma umorno, ali možete i postići onome čemu ste se nadali. Da ne biste izgubili poslednje kapi energije, hitno dopunite svoje rezerve optimizma i zabave okupljanjem najmilijih za malu kućnu zabavu. Ova preporuka se prvenstveno odnosi na usamljene predstavnike znaka, koji će uz pomoć starih prijatelja moći da upoznaju nove zanimljive ljude.

 

makonda-tracker