uticaj zvezda na libido

DA LI STE MEĐU NJIMA? 3 horoskopska znaka koja imaju najveću želju za seksom

1

Šta kažu zvezde, koji horoskopski znaci imaju najveći libido?

foto: Shutterstock/4 PM production
foto: Shutterstock/4 PM production

Verovali ili ne, astrologija može da utiče na vaš seksualni život terajući vas ili vašeg partnera da više ili manje žudite za seksualnom igrom.

 

Neki horoskopski znakovi su prirodno skloniji seksu, dok je za druge verovatnije da će se time baviti kada su druge potrebe zadovoljene. 

 

U nastavku vam predstavljamo tri horoskopska znaka koja imaju najveći seksualni nakon i neprestano razmišljanju o vreloj akciji:

  • Bik

 

Bikovi vole maženje i strasti i neverovatni su u krevetu, jer imaju veoma direktan pristup prema njemu. Seks im je prirodan poput jela ili disanja.

 

Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Bikovi su posvećeni senzualnoj ljubavi i romantici. Njihov seksualni nagon prolazi kroz ekstremna razdoblja ekstrema - ili će u seksualnim odnosima uživati celu noć ili će samo želeti da se maze i maze.

 

  • Ovan

 

Ovnovi vole da zavode i uživaju i predigri koliko i u samom činu. Ovaj horoskopski znak bismo mogli da opišemo kao glavne akrobate Zodijaka. Imaju ogromnu seksualnu želju i sa njima seks nikada nije dosadan. 

 

Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša, a otvoreno će priznati i da ne postoji ništa u seksu što ne bi probali.

 

  • Škorpija

 

Škorpije su poznate po svom velikom seksualnom nagonom, koji podstiče njihova potreba za avanturom i intimnošću.

 

Jedna od glavnih osobina Škorpija je senzualnost koja je baš zarazna. Iako mogu vrlo lako da odvoje seks od emocija, Škorpije ipak najviše uživaju u seksu sa voljenom osobom. 
 

 

makonda-tracker