budite na oprezu

Njima će početak godine biti PAKLEN! 3 znaka kojima je januar najgori mesec u 2023.

0

Kojim horoskopskim znakovima će prvi mesec u godini biti najteži?

stres na poslu samo je deo problema s kojima će se ovi znakovi suočavati u januaru
stres na poslu samo je deo problema s kojima će se ovi znakovi suočavati u januarufoto: fizkes/Shutterstock

Januar je novi početak, nova prilika da se uhvatimo u koštac sa svim što nas je izjedalo i izađemo kao pobednici, ali ples planeta neće svima dati iste šanse.

 

Dok je nekim horoskopskim znacima početak godine injekcija sreće posle koje će sve biti lepše i lakše, ima i onih kojima će prvi mesec u 2023. biti najteži.


Ako njih pitate – jedva će čekati da se januar završi!

 

  • Rak


Obaveze, obaveze, obaveze – tako će otprilike izgledati prvi mesec u godini za pripadnike ovog znaka!

 

Teret obaveza najviše će pasti na njih
Teret obaveza najviše će pasti na njihfoto: KieferPix/Shutterstock

Baš kad pomisle da su rešili sve, na njih će pasti tona novih zadataka i dužnosti, pa će to pratiti i pad energije, manjak koncentracije i, samim tim, greške. Rakovi bi posebno trebalo da budu oprezni na poslu, gde mogu da naprave loše procene, a neće im biti lako ni na ljubavnom planu.

 

Ipak, krajem meseca bi stvari mogle da krenu nabolje.

 

  • Lav


Kao i Rakovima, za Lavove će januar biti užurban mesec s mnogo problema i zaduženja, a kako on odmiče biće im sve teže, pa bi najnapornije moglo da bude u poslednjih desetak dana.


Neće biti prijatno i opušteno ni na poslu ni kod kuće, a zauzeti Lavovi bi mogli da se svađaju s partnerom više nego inače, dok bi oni slobodni mogli da budu posebno utučeni zbog neuzvraćenih osećanja.

 

Ljubavni problemi čekaju Lavove
Ljubavni problemi čekaju Lavove foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
  • Strelac

 

Napetost i neizvesnost zbog mnogih muka dovešće Strelčeve na ivicu nerava, pa su u januaru 2023. oni prava tempirana bomba. Pitanje je trenutka kada će eksplodirati i ući u konflikt s nekim, a kako su poznati po brzopletosti trebalo bi da budu oprezni da ne kažu nešto zbog čega će se kajati.


Što se tiče polja finansija, biće im vrlo nestabilno i promenjivo, pa treba da budu pažljivi s novcem, a u fokusu će biti i porodični problemi.

 

 

makonda-tracker