koga čeka velika ljubav?

Mesečni LJUBAVNI HOROSKOP za DECEMBAR 2022.: Blizance očekuje erupcija STARASTI, Rakovi će reći ZBOGOM partneru

0

Bilo da ste zaljubljeni ili tražite srodnu dušu decembar je mesec kada se dešava magija. Pogledajte šta kažu zvezde - ko će u mesecu pred nama uživatiu u ljubavi, a ko bi mogao u Novu godinu da uplovi sam...

Zima, Ljubav, Žena, Srećna žena
foto: Jacob Lund/Shutterstock

Lav

 

Čini se da se Lavovi bude iz jesenjeg bluza, ali u međuvremenu je vreme da preuzmete inicijativu: izađite napolje i pridružite se predprazničnoj gužvi. Usamljeni predstavnici ovog horoskopskog znaka imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Stoga, ni u kom slučaju ne budite lenji. Vi ste vatreni znak, sada pokažite u smelost i otvorenost. Obucite se i hrabro preuzmite inicijativu u kompaniji.

 

Devica

 

Ako već imate stabilnu vezu sa partnerom, očekuju vas razvoj i primamljive ponude. Najverovatnije ćete ovaj mesec provesti sa svojom porodicom i voljenim osobama. Bliže Novoj godini, moraćete da posvetite više vremena članovima porodice. Možda će doći i dugoočekivane dobre vesti. Usamljenim predstavnicima ovog znaka takođe neće biti dosadno.

 

Vaga

 

Decembar će biti aktivan u Vagi. Predstoje im razna putovanja, pa se povećava verovatnoća da usput upoznaju budućeg partnera. Mnogo primamljivih poznanstava i ponuda može se desiti tokom odmora na nekoj romantičnoj zimskoj destinaciji. Glavna stvar je da budete otvoreni za nova poznanstva i mogućnosti kako biste osetili atmosferu romantike. Sudbina vam je naklonjena.

 

Škorpija

 

Škorpije su imale veoma strastven novembar, pa sada možete shvatite sa kim želite da se povežete dublje, a koji odnosi zapravo nemaju budućnost. Generalno, poželećete mirne romantične večeri, ples, gurmansku kuhinju i novogodišnje mirise. Možete se opustiti i uz negu sebe, razne salonske tretmane i masaže. Mirne šetnje sa partnerom ili zajedničko gledanje TV emisija pod toplim ćebetom pomoći će da povratite mentalnu snagu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker