proverite da li ste među njima

Za njih naredni mesec će biti mesec BLAGOSTANJA: Ovih 5 znakova Zodijaka će u DECEMBRU pogoditi AMOROVA STRELICA

0

U decembru neki pripadnici Zodijaka će pronaći ljubav i biće srećni kao nikada do tad 

foto: Shutterstock / Lucky Business
foto: Shutterstock / Lucky Business

Kada su predviđanja astrologa u pitanju najviše nas raduju ona koja se odnose na naše poslovne i ljubavne uspehe. 

 

Jedno takvo odnosi se na mesec koji je pred nama. Proverite koji pripadnici horoskopa će imati prilike da se tokom decembra zaljube i ispune svoje srce najlepšim osećanjima. 

 

Bik

 

Bik je jedan od najsenzualnijih horoskopskih znakova, a tokom praznika i čarobnog decembra njiegove strasti i osećaj za lepo se još više povećavaju. Decembar je vreme kada možete da se prepustite stvarima koje vas oputaju. Možda je u pitanju masaža, ples ili nešto slično. Prihvatite svoju senzualnost na potpuno nov način. Ako ste u vezi, pokušajte da se povežete sa svojim partnerom na potpuno nove načine, nešto što nikada ranije niste radili. Znamo da ne volite promene, ali kada se usudite da uradite nešto potpuno novo, saznaćete koliko je to zaista zabavno, piše Sensa

 

 

Rak

 

Sezona praznika je za vas vreme ljubavi, zar ne? Tokom decembra i vi ćete biti suočeni sa prevazilaženjem svojih starih obrazaca, koji vas sprečavaju da se zaista opustite tokom ovog magičnog perioda. Otvorite svoje srce novim prilikama i novim avanturama. Tokom ovog vremena, još dublje ćete osećati ljubav i odnose. Ali takođe ćete imati divnu priliku da odložite neke stare zamerke i otvorite vrata novim ljudima. Možete usrećiti puno ljudi tokom decembra, ne zaboravite da sebi posvetite malo pažnje i pre svega da odvojite vreme za sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker