ples planeta

Mesečni horoskop za OKTOBAR: S Vodolijama nema rasprave, Bikovi privode kraju ljubavne igrice (ZA SVAKI ZNAK)

0

Kome je odličan trenutak za putovanje s voljenom osobom, a kome se sprema veći priliv novca? Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama!

Kiša, Sreća, Prijateljice, prijateljstvo, Drugarice, Kišobran, Jesen
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO

 

Povoljna faza u kojoj možete da očekujete priliku za poslovni pomak. Konačno se neke stvari jasnije vide i vi polako kreirate svoje ciljeve i prioritete. Moguće je da i dalje čekate neki važan dokument. Sada je prilika da konačno završite sve pravne poslove, kao i zaostalu dokumentaciju. Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Potrebna je prava umešnost da donesete pravu odluku. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Svesni ste da ne možete sve završiti sami u zadatom roku.

 

LJUBAV

 

Veoma povoljna faza za novo ljubavno poznanstvo pod neobičnim okolnostima. U pitanju bi mogla da bude osoba povezana sa inostranstvom ili neko ko živi tamo. Upustićete se u vezu bez mnogo razmišljanja. Kasnije se to može pretvoriti u ozbiljan odnos, a partner će inicirati i vaš odlazak kod njega. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. Partner u određenim trenucima nije zainteresovan da preuzme odgovornost. Pokazuje dozu nezainteresovanosti, što je zabrinjavajuće.

 

ZDRAVLJE

 

Došlo je vreme da se malo više pokrenete kada je u pitanju fizička aktivnost.

 

JARAC

 

POSAO

 

Povoljna faza traje i na vama je da je iskoristite na najbolji mogući način. Može se reći da prosto blistate u svojoj profesiji, svi se ugledaju na vas. Svesni ste koliko vredite, u stanju ste od nadređenih da tražite povišicu, ali i promenu radnog mesta. Veoma ste lukavi i umete da se zauzmete za svoje interese. Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite poslovne saradnje. Budite strpljivi, jer se upravo takva prilika ukazuje u ovom mesecu.

 

LJUBAV

 

Postoji jedna misteriozna osoba koja vam se nekako neprimetno uvukla pod kožu. Iako ni sami niste toga dovoljno svesni, sve više mislite na nju. Inače, niste osoba koja lako podleže nečijim čarima. Moguće da je došao pravi momenat ili je posredi njegov šarm. Postoji izvestan rizik da se radi o nekome ko nije slobodan. Pre no što započnete bilo kakav odnos, raspitajte se, doznajte kakav je njegov pravi status. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno - posledičnu vezu. Partner neće dugo patiti zbog vaše nepažnje.

 

ZDRAVLJE

 

Tokom ove nedelje ste prilično optimistični i radite na tome da povratite svoju unutrašnju snagu i mir.

 

VODOLIJA

 

POSAO

 

I dalje traje relativno povoljan period za vas. Ovo je poslednji čas da neke važne stvari rešite i dovršite. Nemojte da odugovlačite da budete pasivni, nego iskoristite priliku dok je još tu. Ništa što možete da uradite danas, ne ostavljajte za sutra. Kasnije nećete moći. Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. NIko ne može da vam izađe " na crtu ". Veoma ste edukovani po tom pitanju i u stanju ste i dalje da se informišete po tom pitanju.

 

LJUBAV

 

Svakodnevno srećete u prolazu jednu zanimljivu osobu, ali se još uvek niste zvanično upoznali sa njom. Njena pojava vas intrigira i polako skupljate hrabrost da joj priđete. Povoljan dan za prvi kontakt je nedelja. Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Budite realni u procenama i ne dozvolite da vas u početku vode samo emocije. Pažljivije analizirajte svog partnera. Ukoliko ste u vezi, partner želi da obavi sa vama ozbiljan razgovor. Njegov predlog će vas odušviti, a vaš odnos će biti podignut na viši nivo.

 

ZDRAVLJE

 

Moguće je da ćete imati većih problema sa niskim pritiskom i generalno padom energije krajem ove nedelje.

 

RIBE

 

POSAO

 

Mnoge važne radne zadatke sada privodite kraju. Sve ono što ste čekali da ostvarite vam polako dolazi. Ako ste kojim slučajem bez posla, sada možete dobiti dugo očekivanu ponudu i solidno radno mesto. Sve dolazi na svoje mesto, kao i uvek, samo je potrebno strpljenje. Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Poslodavaci su svesni vaših mogućnosti, inteligentni ste i snalazite se u svakoj prilici. Naročito ste vešti u ilegalnim poslovima, niko vam ne može ući u trag. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve.

 

LJUBAV

 

Tokom meseca vas očekuju zanimljiva dešavanja na emotivnom polju. Možete da očekujete promene ukoliko ste slobodni. Oni koji su u brakovima polako podižu tenziju u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko uskoro ne obavite iskren razgovor, može doći do većeg udaljavanja, ali i sukoba zbog svake sitnice. Ukoliko ste u vezi, partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumete pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja. Svesni ste osećanja koja vladaju u vašem odnosu,treba samo snažno da se zalažete da ih održite.

 

ZDRAVLJE

 

Moguće je da vas muči nešto sporija probava, ali to lako možete rešiti ako promenite način ishrane.

makonda-tracker