ples planeta

Mesečni horoskop za OKTOBAR: S Vodolijama nema rasprave, Bikovi privode kraju ljubavne igrice (ZA SVAKI ZNAK)

0

Kome je odličan trenutak za putovanje s voljenom osobom, a kome se sprema veći priliv novca? Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama!

Jesen, jesenja sezona
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO

 

Koncentracija vam je opala, ne pokazujete previše interesovanja za svoje radne obaveze. Za sada vam zabušavanje prolazi nezapaženo. Ipak, nemojte se pridržavati toga, jer imate oko sebe i zavidne osobe, koje nikako ne mogu da se istaknu. Vi uvek preuzimate dominaciju, zahvaljujući svom pozitivnom stavu, ali i interesantnim predlozima. Period je povoljan ako ste planirali da otvorite račun za štednju u banci. Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu.

 

LJUBAV

 

Ukoliko ste i dalje slobodni lako možete promeniti svoj status. Imaćete veoma zanimljivu priliku za flert, treba da je iskoristite. Tokom jednog izlaska sa prijateljima,upoznajete zanimljivu osobu, koja nosi mnogo kvaliteta u sebi. Potrebno je vreme da se oni pokažu u pravom svetlu. U partnerskim odnosima vam odgovara trenutno stanje. Partner nije zahtevan, jer je okupiran nekim poslovnim događajima. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem. Povucite ručnu pre nego donesete bilo kakvu odluku.

 

ZDRAVLJE

 

Tokom ove nedelje se generalno veoma dobro osećate, nema naznaka za neke veće probleme na polju zdravlja.

 

DEVICA

 

POSAO

 

Povoljni aspekti na polju posla vode vas do manjeg uspeha. Možete imati prilično harmonične odnose sa saradnicima. Oni nemaju šta da vam zamere, jer ste prema njima uvek bili maksimalno korektni, uviđavni. Lako se uklapate u svaku okruženje, bilo poslovno, bilo prijateljsko. Bićete maksimalno posvećeni radnim obavezama i veoma uspešni u svemu čega se dotaknete. Svi cene vašu požrtvovanost i marljivost. Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Vas samo treba pustiti, jer na taj način dajete najbolji deo sebe.

 

LJUBAV

 

Moguće je zanimljivo poznanstvo preko svakodnevnog okruženja ili ćete upoznati šarmantnu osobu preko posla. Deluje da ipak nećete preći okvire društveno prihvatljivog ponašanja. Razlog tome može biti i nedovoljna inicijativa ove osobe, ali i vaš naizgled hladan, nezainteresovan stav. Nema pretrano drastičnih promena za zauzete. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. Partner primećuje na vama promene, ali ne želi ništa da vas pita, pustiće vas da vreme učini svoje.

 

ZDRAVLJE

 

Maksimalno ste posvećeni poslu, previše se umarate i neredovno jedete.

 

 

VAGA

 

POSAO

 

Došli ste do zaključka da vas neke kolege ne vide na pravi način i da ne postoji baš poštovanje prema vama sa svih strana. Niste zadovoljni zbog toga, ali ste naučili da se nosite sa ljudskom sujetom. Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela i kažete šta sve očekujete od svojih saradnika. Dosta ste tolerisali neke postupke, pa i nerad, vreme je da pokažete i drugu stranu svoje ličnosti. Možda će se pojedinci zainteresovati i sagledati vašu pravu prirodu, jer niste džabe postavljeni na tu poziciju.

 

LJUBAV

 

Niste sasvim sigurni da li neko od vaših prijatelja pokušava da flertuje sa vama ili pogrešno tumačite nečije ponašanje. Zbunjeni ste i polako počinjete da tu osobu gledate drugim očima. Oslonite se na svoju intuiciju, jer vas ona uvek vodi na pravi put. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo. Ipak, neka vam je na umu da ste vi sami sebi prioritet i da prvo morate povesti računa o svojim osećanjima. U svemu umete da nađete zlatnu sredinu, pravu meru.

 

ZDRAVLJE

 

Izvesni su problemi sa lošom cirkulacijom u nogama, pogotovo kod starijih pripadnika ovog znaka.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da planirate kraći poslovni put. Period je veoma povoljan za sklapanje saradnje sa nekim iz susednog grada, mesta. Prijaju vam odlasci na poslovne sastanke u drugi grad. Nekada vam je potrebno da se izmestite i da upoznate nove osobe. Veoma ste uspešni u realizaciji svojih zamisli. Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Sada nije vreme da inistirate na svojim idejama.

 

LJUBAV

 

Iako ste u vezi, postoji jedna zanimljiva osoba koja nekako okupira vaše misli. Jasno vam je da je i ona zaniteresovana za nešto više, daje vam pozitivne signale. Dobro razmislite da li ćete na kraju odlučiti da ostanete verni svom partneru. Monotonija u vezi vas je dovela u situaciju da se zainteresujete za drugu osobu. Na početku će vam biti interesantno, kasnije ćete uvideti da stvari nisu onakve kakve su vam se činile. Zapamtite, izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

 

ZDRAVLJE

 

Moguća je upala grla. Krajnici su svakako osetjivi, kao i respiratorni sistem.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker