zvezde kažu

Mesečni LJUBAVNI horoskop za APRIL 2022: Lavovi, preispitajte svoje postupke, Škorpije, čeka vas SUDBONOSNI susret

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

ljubav, srce, romantika, Dan zaljubljenih
foto: Shutterstock

Lav

 

U porodičnim stvarima moraćete da izgradite odnose na novom nivou, a sredinom aprila čak ćete morati da savetujete partnera i decu i smirujete saituaciju. Vaši voljeni vas toliko malo viđaju u poslednje vreme da je jednostavno potrebno vratiti poverenje. Slušajte svoju srodnu dušu, njene stavove i mišljenja - pokušajte sve da popravite.

 

Devica

 

Određeni događaji u životu će verovatno izazvati jak emocionalni stres. U isto vreme, ispravnije je trezveno procenjivati situaciju. Sopstveno iskustvo može pokazati pogrešan put. Pokušajte da održite ravnotežu, ne zaboravljajući na sebe ili svoje voljene.Neće biti značajnih razloga za konfliktne situacije. Možda je trenutno poželjnije da se osamite i posvetite domu.

 

Vaga

 

Nesuglasice i tenzije koje se stalno pojavljuju između vas mogu vas primorati da krenete različitim putevima. Ali to ne znači da ćete se rastati od voljene osobe, samo ćete imati različite poglede na život. Ne zaboravite na svoje roditelje, posvetite više vremena svojim bliskim rođacima. Pozovite ih da vas posete ili se sami okupite kod njih, takav susret će biti koristan i prijaće i vama i njima.

 

Škorpija

 

Sredina proleća će proći bez iznenađenja, ali usamljene Škorpije dočekaće susret sa partnerom iz snova. Pogledajte da li postoje neki tajni signali i ljubavne varnice od kolege ili iz kruga prijatelja. Krajem aprila se opustite, oslobodite se napetosti, odvojite vreme za sebe. Uživajte sa porodicom u prirodi tokom vikenda.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker