zvezde kažu

Mesečni horoskop za septembar: Ovnove vrlo brzo čeka PRILIV NOVCA, Škorpije PUCAJU OD LJUBOMORE u ljubavi

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

 

 

STRELAC

 

POSAO: Za vas možemo zaključiti sve najbolje tokom ovog meseca. Ne zato što ste ambiciozni ili imate vladara Jupitera koji je i negde faktor sreće, već što ste vi mali mag menadžeringa, svakog oblika pregovora i prezentacije, jednostavno to ste vi i nema boljeg od vas. Ali je važno da vas isti taj Jupiter ne odvede u drugu krajnost i to u prekomerno trošenje novca. Pokušajte da se zaustavite, biće vam važno da uštedite jer ćete tako taj novac kanalisati u nove projekte. Posebno se čuvajte sredine septembra kada je težak aspekat za novac.

 

LJUBAV: Emotivno ste zatvoreni za veliku ljubav. Ne zato što imate loše aspekte već zato što mnogo radite i sva energija odlazi na posao. Ako malo spustite loptu biće lepih poznanstva ili ako ste već upoznali nekog. Možda ćete uporedo raditi i voditi ljubavni život u pauzama... Oni koji su u braku predstoji im dinamičan mesec pun putovanja. Strelčevi u vezi mogu očekivati nervozu i poneku raspravu, svađicu na polju poverenja i pokazivanja iskrenih emocija.

 

ZDRAVLJE: Dosta dobro, nema većih problema.

 

JARAC

 

POSAO: Možete okarakterisati ovaj mesec kao jedan od onih gde treba da se stabilizujete ali kroz misli, organizaciju. Pomoć ćete imati prirodnim putem od strane Device, Ovna, Škorpije ili drugog Jarca. Ako želite da pokrećete nov posao onda neka bude pred kraj meseca ili čekajte naredni, morate biti spremni za nove zadatke jer od vas se očekuje da uvek budete najbolji i najjači gde god da se nađete. Oni koji čekaju unapređenje ili zaposlenje bilo bi dobro da se aktiviraju posle 20. u mesecu.

 

LJUBAV: Jarčevi u braku nemaju nekih problema, dok oni koji su u vezi imaju potrebu da im se nešto još dešava, kao na primer da budu u nekoj tajnoj vezi ili da imaju tajnog udvarača. Muški Jarčevi imaju tajni susret sa Vagom ili sa Vodolijom. Oni koji su slobodni nikako da se pokrenu i izađu iz svoje zatvorenosti i ograničenosti. Jedna osoba iz zemljanog znaka vas želi i potajno sprema plan da vas prijatno iznenadi. Posebno je početak meseca naglašen za susret.

 

ZDRAVLJE: Ako previše radite onda se loše osećate, potrebno vam je više odmora.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Bićete okrenuti razrešavanju starih poslova, projekata, planova i ostalih zaostalih papira koje vaši saradnici nisu uradili ili jednostavno zaboravili. Možete biti okrenuti novim projektima koji se bave izgradnjom, novinarstvom ili sportom. Oni koji planiraju početak posla neka to urade pred sam kraj meseca. Ukoliko želite da menjate firmu ili samu delatnost trebaće vam dodatna edukacija, stoga bolje sačekajte neki od jesenjih meseci gde su vam aspekti naklonjeniji. Saradnja sa Bikom tokom ovog meseca - ne. Saradnja sa Rakom, Strelcem, Jarcem ili Ribama – da, jer vas oni jedini razumeju u vašim nastojanjima i idejama da uspete i probijete svaki put svaku novu ideju.

 

LJUBAV: Napravićete sigurno selekciju jer će tu biti više ponuda. Ne treba da tugujete za bivšom ljubavlju, jer od povratka nema ništa. Čak i da se hipotetički desi, aspekti opet pokazuju da nije to za vas. Gledajte napred kao i svaka Vodolija u budućnost. Loš period za one koji su u braku. Bolja komunikacija sa partnerom i pravljenje novog plana mogu pomoći da prevaziđete pomračenje u polju braka. Oni koji su u vezi imaju period kada će sve svoje slobodno vreme provesti sa prijateljima.

 

ZDRAVLJE: Srce vam je ipak slaba tačka, jednostavno pripazite na svoj način života.

 

 

RIBE

 

POSAO: Imate sve uslove da se dobro zaposlite ako ste još uvek bez posla, ili da se odlučite na kakav dodatni posao ukoliko ste već u radnom odnosu. Saradnja sa Škorpijom bi mogla biti od velike važnosti, posebno za novac. Ovan vam uliva snagu i energiju. Kreativan rad tražite sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Ukoliko menjate nekog kolegu povedite računa o papirologiji i predmetima koje primate, da sve bude jednako kada se vrati sa odmora, a primopredaja izbalansirana.

 

LJUBAV: Dobro se osećate u ovom periodu. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim seksualnim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da povećaju ljubav i prodube osećenja jedan drugome.

 

ZDRAVLJE: Dobro je da odete na odmor ukoliko već niste i opustite se.

 

 

makonda-tracker