zvezde kažu

Mesečni horoskop za septembar: Ovnove vrlo brzo čeka PRILIV NOVCA, Škorpije PUCAJU OD LJUBOMORE u ljubavi

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

 

 

LAV

 

POSAO: Vama se takođe pruža prilika da se stabilizujete i pokrenete kroz najbolje moguće poslove i saradnike koji će sami prilaziti da rade sa vama. Jedna osoba u znaku Ribe ne može bez vas. Devica ili jedan Blizanac vam duguje novac. Ovan vam je pokretačka snaga, a od Vage ili Vodolije možete očekivati dalju stabilnost i novac. Odličan vam je početak i sam kraj meseca. Ko putuje u inostranstvo bolje neka pokreće tu energiju pred kraj meseca ili posle 18. Možete očekivati poziv na neki javni skup da promovišete svoj rad ukoliko ste javna ličnost.

 

LJUBAV: Slobodni vole more, provod, sunce, plažu, jednostavno rečeno uživanje. Tako da će biti puno druženja, ljubavi, ali i tajnih veza. Oni koji su u braku mogu računati na jak emotivni mesec. Strast i ljubav pomešano daju veliku ljubav. Osobe iz znaka Rak, Vaga, Škorpija ili Vodolija su vam privlačne.

 

ZDRAVLJE: Nervi su vam osetljivi, ali oni koji su vezani za kičmu. Noge ili leva noga su osetljive takođe.

 

DEVICA

 

POSAO: Vi radite sve u zavisnosti šta ste po profesiji, ali oni koji imaju neki oblik slobodne profesije onda ćete biti i previše zauzeti. One Device koje su na poziciji imaju dalje poslove koji ih vodi u druge zemlje i saradnju sa mnogim moćnim i bogatim ljudima. Dosta poslovo vezano za putovanja. Ukoliko ste u administraciji, pazite na saradnike, a ako ste u nekoj prosvetnoj instituciji pred kraj meseca očekujte promene. Ako radite u zdravstvu ne bi bilo loše da budete na odmoru. Saradnja sa Lavom odlična.

 

LJUBAV: Slobodne Device neće imati bitnih promena, zapravo potrebno je više da se aktivirate. Jedna Vodolija će vas pomeriti iz mesta, ali isto tako Ovan bi vam bio pravi partner. Oni koji su u vezi, imaju manji problem sa partnerom, zapravo dolazi vreme hladnih emocija, dosade... Verovatno će vas jedan Jarac ili Bik svojim prisustvom vratiti u život. Device u braku imaju problem sa stabilnošću. Nikako da se skrasite. Probajte da pričate sa voljenom osobom o daljem životu.

 

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo i glasne žice. Ždrelo vam je ovog meseca posebno osetljivo.

 

 

VAGA

 

POSAO: Ambicija je ovog meseca prenaglašena, a dosta uticajnih prijatelja mogu da vam pomognu u tome. Zaradićete veći novac jer ćete raditi i više nego što možete. Saradnja sa Lavom omogućiće put u inostranstvo. Nije loše da proširite krug svojih saradnika posebno mladih perspektivnih ljudi koji imaju viziju, jer takvi vam žele sve najbolje i daju vam mnogo energije. Oni koji planiraju da započnu nešto novo ne bi bilo loše da rade poslove vezano za modu ili film.

 

LJUBAV: Ovog meseca najbolje je onima koji su u braku. Oni imaju pozitivan stav o životu ljubavi i sigurnost. Slobodni moraju da se više angažuju. Više ste okrenuti poslu a manje ljubavnim vezama. Emotivno druženje u početku na poslu sa Rakom ili Ribama. Kasnije možete da očekujete i nastavak veze i stabilizaciju na tom polju. Oni koji imaju dužu vezu mogu da očekuju razdvajanje, posebno ako idete na more ili neki drugi odmor. Nećete biti zajedno sa partnerom jer vam je potrebno da se osamite i više provedete vremena sa prijateljima i noćnim izlascima.

 

ZDRAVLJE: Potrebno je da povedete računa o ishrani i da se prilagodite raznim restriktivnim sistemima.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Veći autoritet i potrebu da zasijate na poslu osetićete upravo u septembru. Pred kraj ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete neke saradnike koji se najmanje nadaju da mogu da vam priđu. Pokušajte da odete u inostranstvo ako želite da radite veće projekte. Ukoliko ste se opredelili da radite u državi u kojoj ste, onda morate da tražite pomoć ili popularno rečeno vezu koja bi vas progurala na vrh. Novac očekujte posle 13. u mesecu. Saradnja sa Bikom, Lavom Vagom ili Ovnom može vam doneti bolju finanasijsku situaciju.

 

LJUBAV: Škorpije u vezi ili braku mogu biti pritisnuti ljubomorom ili posesivnošću partnera, dok oni koji su slobodni imaju udvarača Lava koji neće popustiti do kraja meseca. Verovatno ćete uću u tu vezu. Osoba sa podznakom Vaga, Ribe, Rak, Jarac ili Ovan će vam biti interesantna.

 

ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa visokim krvnim pritiskom, pa budite na pojačanom oprezu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker