zvezde predviđaju

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

0

Proverite šta vas čeka u vrelom i turbulentnom julu...

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

Posao: Polje posla donosi nekakvu stagnaciju ovoga meseca. Ukoliko ste u privatnom biznisu imaćete zastoj u poslovanju i finansijama, pa pripazite. Za one koji su nezaposleni nije najbolji mesec za pronalaženje novog posla. Povedite računa o dokumentaciji, paprologiji, takođe i pazite koje dokumente potpisujete, moguce da se napravi greska koja će vam zadavati problema kasnije. Za one koji se bave kupovinom ili prodajom nekretnina je izrazito povoljan period i donosi uspeh u poslovanju.

Ljubav: Slobodnim Strelčevima dolazi jedan kraći period zatišja, ništa posebno vam se ovih dana neće dešavati. Moguće je odlaganje jednog susreta koji ste planirali, verovatno ili zbog obaveza ili zbog nekakve nepredvidljive situacije. Dogovor ostaje, ali za neki drugi put. Zauzeti Strelčevi biće više van kuće, zauzeti poslovnim obavezama. Dobar je period za posao i novac ali isto tako postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ako ništa drugo biće to avantura, flert, mada lako može biti i nešto više.

Zdravlje: Pratiće vas nervoza celog meseca, bavljenje sportom bi pomoglo!

 

JARAC

Posao: Uticaji na poslu su takvi da donose neki zastoj, čekanje. Povoljan je period za edukaciju, pripremu, nove strategije koje ćete primeniti u narednom periodu koji tek dolazi. Nigde se ne žurite, već se dobro pripremite. Za nezaposlene Jarčeve takođe nije bas najpovoljnije vreme za pronalaženje adekvatnog posla. I vama je povoljno vreme da se sada dodatno edukujete i pripremite za vreme koje dolazi. Povoljno je za sve poslove koje imaju veze sa građevinom, poljoprivredom, šumarstvom, rudama, kamenom i metalima…

Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vreme niste videli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vreme bilo u zastoju. Ako ste slobodni to bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se dopadne. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Verovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Jarčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Druženja, izlasci, provodi… neće vas zaobići ni odlazak na kraći put.

Zdravlje: Slaba tačka kosti, zglobovi, vežbe istezanja bi vam jako prijale!

 

 

VODOLIJA

Posao: Uticaji na poslu donose promene, i na poslu gde radite trenutno mada ovi uticaji donose i sasvim nove poslovne promene i mogućnosti. Imaćete neke nove lepe ideje za poslovnu budućnost koje cete moći da ostvarite uz pomoć ženske osobe koju poznajete od ranije ili ste sa njom poslovno saradjivali. Poslovi koji su povezani sa putovanjima, saobraćajem, podučavanjem…mogu biti dosta aktuleni tokom meseca. Isto tako ukoliko se bavite nekim javnim poslom, ovaj mesec vama donosi veći uspeh.

Ljubav: Osoba sa puta će vas kontaktirati, moguće je da je zbog nekakvog posla ili neke usluge koju ste obećali. Zanimljivi razvoj situacije sledi. Osoba je verovatno vezana za putovanja zbog prirode svoga posla, primetićete da smišlja načine kako da i dalje ostane sa vama u kontaktu. Moguće je da, osim što ćete sa njom ostvariti odličnu poslovnu saradnju, bude i nekog udvaranja i poziva za neobavezno druženje. Ima mogućnosti da vam se ta osoba dopadne pa ako ste sami, može doći do ljubavne romanse. Isto tako, veoma je povoljan period I za tajne ljubavne veze!

Zdravlje: Skoni ste da se mentalno iscrpljujete i jako puno razmišljate o mnogim stvarima, savet je da više šetate, boravite na svežem vazduhu, što više se odmarate…

 

RIBA

Posao: Poslovna saradnja sa mlađom osobom donosi vam uspeh, nove ideje i planove za naredni period. Bićete inovativni, ispred vremena što će se jako povoljno odraziti na vaš posao ali i finansije. Ukoliko je vaš posao povezan sa modom, lepotom, uslužnim delatnostima ovaj mesec donosi uspeh. Imaćete i nove ponude za posao, moguće i da se prihvatite nekih dodatnih poslova koji vam mogu doneti brzu zaradu. Sto se finansija tiče ovaj mesec će biti jako povoljan za vas!

Ljubav: Ovih dana ćete biti prilično aktivni, dosta ćete izlaziti, kretati se, komunicirati…Odličan je period za emotivne kontakte, naročito ako ste slobodni. Moguće je da upoznate nešto stariju osobu, verovatno rođenu u znaku Raka ili Bika. Sa takvom osobom biće odlična komunikacija, kapiraćete se u mnogo čemu, slična interesovanja, obostrano dopadanje. Ima izgleda da sa takvom osobom uđete u emotivnu vezu. Mogla bi to da bude veza koja ima perspektivu. Zauzete Ribe imaće potrebe da se malo odvoje od svojih partnera. Nešto je počelo da vas guši…

Zdravlje: Odlično!

 

 

makonda-tracker