ASTROLOŠKI DOGAĐAJI

DOBRO ZAPAMTITE OVA 3 ASTRO DATUMA: Počela je VLADAVINA RAKA — evo kada će nam zvezde biti naklonjene (do 22. jula)

0

Početak vladavine Raka uvek predstavlja poseban astrološki događaj.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovaj astro period stvara snažnu harmoniju koja nam može značiti za isceljenje, rituale, ljubav i radost.

 

Vladavina Raka će trajati do 22. jula, a tokom ovog perioda imaćemo čak 4 važna datuma u kojima će nam zvezde biti posebno naklonjene.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

SVIMA DONOSI NEVOLJE, OSIM — NJIMA: Retrogradni Neptun uticaće dobro jedino na OVA 3 horoskopska znaka

 

U prethodnom periodu imali smo solarno pomračenje koje je negativno uticalo na naše emocije i energiju, a sada vladavina Raka neguje vaše srce, isceljuje ga. Ovaj period biće posebno dobar za ljubav jer Venera i Mars započinju svoj romantični ples.

 

Evo koji će to datumi biti najvažniji:

 

3. jul — kvadrat Marsa i Urana: sve što je nestabilno i slabo sada se može sruštiti. Procenite za šta je vredno boriti se, šta treba popraviti, a šta je vreme da zauvek pustite.

 

9. jul — mlad Mesec u Raku: donosi nam svežu energiju, ali i teške informacije i negativne vesti. Testira vas koliko ste emotivno jaki i kakve su vaše granice. Bićete izzetno osetljivi u danima julskog mladog Meseca.

 

13. jul — konjukcija Venere i Marsa: Predivno kosmičko poravnjanje! Venera i Mars su kosmički ljubavnici, a kada se sretnu, dobijamo veće šanse za ljubav, blikost u odnosu, podršku partnera i razumevanje. Ova energija bi mogla da podstakne i susret srodnih duša.

 

Vladavina Raka završava se kada Sunce pređe u Lava 22. jula — do tada iskoristite energiju nežnog znaka Zodijaka za ljubavne čežnje i emotivno unapređenje.

 

 

 

makonda-tracker