zvezde predviđaju

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

0

Proverite šta vas čeka u vrelom i turbulentnom julu...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Posao: Bićete puni novih ideja tokom meseca, imaćete jako dobru komunikaciju i saradnju sa kolegama i nadređenima. Mnogi od vas će razmišljati i o promeni posla, a jako su povoljni aspekti da vam nešto novo iskrsne što će vam u potpunosti odgovarati. Ceo mesec je u znaku povoljnih promena za vas, pa iskoristite te uticaje na najbolji mogući način jer vas uspeh očekuje. Za one koji su u privatnom biznisu takodje je povoljan period i za posao i za finansije. Nezaposleni Lavovi sada lako mogu naći posao, ako čekate da se ispuni neko obećanje, ovaj mesec je povoljan.

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima putovanja i zabave. Ukolko ste slobodni, najpre ćete na nekom kraćem putu upoznati mlađu osobu, sa kojom u početku može biti i neki vidi prijateljstva, a kasnije i doći do emotivne veze. Oni koji su u braku imaju jak uticaj tranzita koji dovodi emotivne odnose u neko preispitivanje, a neki od vas mogu doziveti i zahlađenje odnosa sa partnerom. Tako da će u prvi plan izaći sve ono što je potiskivano, nije se rešavalo, ali nije ni podrzavajuće za dalji odnos i sreću.

Zdravlje: Slaba tačka mogu biti noge i krvni sudovi, više se krećite!

 

DEVICA

Posao: Polje posla je pod uticajem tranzita koji će od vas zahtevati veću odgovornost. Sada je povoljan period da završite i zaključite neke stare dogovore, ili da ih ponovo aktivirate. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa saobraćajem, turizmom, špedicijom, kao i poslove povezane sa pisanjem ili podučavanjem, ovaj mesec je povoljan za uspeh i napredovanje. Za one koji su nezaposleni nije toliko povoljno za započinjanje novog posla, strpite se još neko vreme.

Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima, postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Device koje su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom a takođe i nekakvim poklonom.

Zdravlje: Slaba tačka stomak kao i sistem organa za varenje. Povedite računa o ishrani.

 

 

VAGA

Posao: Polje posla je ovog meseca pod uplivom jako povoljnih uticaja koji donose promenu na bolje. Mnoge Vage će promeniti posao, a one Vage koje su nezaposlene ovog meseca će imati sreće. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa modom, lepotom, javnošću, ovaj mesec je izuzetno naklonjen za uspeh. Druga polovina meseca donosi malo napetiju, užurbaniju atmosferu na poslu, ali vi ćete se dobro snaći u takvim situacijama i lako prilagoditi, kao i obično.

Ljubav: Slobodne Vage biće zaokupirane mnogim stvarima, moguće da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara ali vi biste hteli da je izbegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljsko- poslovne odnose, pošto nemate nameru da uđete u ozbiljnu vezu. Zauzete Vage, takođe i one koje su u braku, imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom, najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.

Zdravlje: Odlično!

 

ŠKORPIJA

Posao: Ovog meseca očekuje vas dosta turbulentan poslovni period. Dosta planeta je retrogradno, što će vam donositi višak energije, nestrpljivost, nervozu…pa mozete lako ući u sukobe sa kolegama ali i nadređenima, pa pripazite. Naročito se klonite svađa i prepirki koje vam ne donose rešenje već naprotiv mogu doneti i neke probleme na poslu pa ćete svakako zažaliti. Nezaposlene Škorpije ovoga meseca mogu naći posao naročito ukoliko su poslovi vezani za ekonomiju, bankarstvo, finansije… Za one koji su u privatnom biznisu smeši se uspeh i lepa finansijska dobit.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, mnoge Škorpije će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogrešiti. Slobodne Škorpije takođe imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smeši novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je verovatno i prilično uspešna, mogući su i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovde imamo spoj lepog i korisnog.

Zdravlje: Slaba tacka grlo i sinusi, provodite više vremena u prirodi, vise šetajte!

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker