astro

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Nekome se menja život iz korena

0

Slede i događaji koji će definitivno promeniti život iz korena i otvoriti nove puteve. U nastavku saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Zauzeti Strelčevi mogu da ovog meseca imaju problema sa partnerom zbog ljubomornih ispada i posesvnih reakcija. Sumnje su izražene, posebno ako ste posumnjali da vas partner vara ili da nije iskren. Da biste povratili poverenje, i da biste poboljšalji odnos, neophodno je da popričate o stvarima koje vas muče. Napeta situacija može da se reši polovinom meseca. Potrebno je dosta vremena, truda. ali i želje da popravite odnos sa voljenom osobom, u suprotnom, problemi će se samo produbljivati. Ako ste slobodni, april mesec vam donosi mnogo ljubavnih izazova. Vi znate šta želite i spremni ste da otvorite svoje srce za nove radosti i harmonične odnose.

Poslovni aspekt je mnogo bolji nego prethodnih meseci i sada možete da uživate u plodovima svog napronog rada. Stekli ste dobru reputaciju na poslu i kolege i nadređeni vas cene i poštuju. Imate elena i snage da ispunite poslovne ciljeve, ali i da radite dodatne poslove. Moguće je da ćete unovčiti svoj hobi i da ćete konačno moći sebi da omogućite dodatni izvor zarade. Treba da obratite pažnju i na poslovne obaveze koje ste odlagali, jer ovog meseca treba da završite sa započetim poslovima.

Osećate se dobro. Savetuje se da se što više odmarate i da ne podležete stresu, kontrolišite ga.

 

JARAC

 

Zauzeti Jarčevi će ovog meseca imati mnogo romantičnih događaja sa partnerom i uživaćete u zajendničkim trenucima. Odnos je skladan i rešili ste da više pažnje posvetite partneru. Brže i lakše ovog meseca ostvarujete zajedničke ciljeve i uživate u ostvarenju istih. Uspećete da izgladite odnose i sa članovima porodice, a to će vam dosta značiti. Emotivno ste stabilniji i sigurniji u svoje odluke. Slobodni Jarčevi će u aprilu imati prilku da upoznaju osobu koja je puna pozitivne energije, i to će vam prijati. Potrebno vam je osveženje u životu, a nova poznanstva donose i mnogo novih prilika za razmenu lepih iskustava.

Poslovni aspekt je u stagnaciji. Imate utisak da zaslužujute više i da ste previše dali na poslovnom planu, što je i istina. Sada je vreme da se malo opustite i da prestanete da se forsirate. Kada ste kod kuće, zaboravite na posao i poisvetite se sebi. Zapamtite, ništa nije važnije od vašeg zdravlja i mira. Finansije su stabilne, ali težite većim prihodima. Poslovni uspeh ovog meseca mogu da očekuju Jarčevi koji se bave ekonomijom, finansijama i javnim poslom.

Mogući su problemi sa bubrezima. Savetuje se da redovno kod lekara proveravate svoje zdravlje.

 

 

VODOLIJA

 

Zauzete Vodolije će ovog meseca imati priliku da uspostave bolju komunikaciju sa partnerom, ali i dalje su prisutne razmirice i svađe. Imate mnogo nerešenih problema i čini vam se da ne možete da pronađete zajednički jezik. Pravo je rešenje da o svemu iskreno popričate i da pokušate da stabilizujete odnos, koji je već dugo na klimavim nogama. Imajte na umu da treba da budete blagi prema partneru, posebno u svađama. Takođe, treba da poradite i na odnosu sa bliskim članovima porodice, jer ste nervozni, pa svoje raspoloženje prenosite i na druge. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju u aprilu osobu koja će ih privući svojim intelektom i sa kojom će imati mnogo zajedničkih interesovanja.

Što se tiče karijere, imate mnogo novih planova koje želite da realizujete u kratkom roku i zvezde će vam pomoći u tome. Posebno ćete imati uspeha ukoliko se bavite privatnim poslom, proizvodnjom ili prodajom. Finansije se poboljšavaju, ali se i dalje savetuje da izbegavate impulsivnu kupovinu. Trebalo bi da izbegavate saradnje sa ljudima u koje sumnjate i za one koje znate da nisu odgovorni ili dovoljno organizovani. Tako je najbolje, da ne biste gubili vreme i novac.

Ovog meseca, mogući su problemi sa hroničnim bolestima.

 

RIBE

 

Zauzete Ribe ovog meseca imaju priliku da sa svojim partnerom provedu kvalitetno vreme i da uživaju u zajedničkim putovanjim, u odmoru i u druženju sa prijateljima i porodicom. Ovaj mesec vam donosi mnogo radosti i ljubavi, pa je na vama samo da se opustite i da uživate u svakom trenutku. Pred kraj meseca bićete pod stresom i želećete da se osamite, a samoća će vam prijati i daće vam dodatnu energiju. Težak period je iza vas i sa da je red da sebi date oduška. Slobodne Ribe ovog meseca neće ulaziti u novu vezu, ali su moguće ljubavne, kratke avanture koje će razbiti monotonost. Mnoge Ribe se plaše da ponovo ne budu povređene i zato izbegavaju da uključe emocije u nove odnose.

Na poslovnom planu, sve je pod kontrolom, a uspeh mogu da očekuju Ribe koje se bave administravnim i kreativnim poslovima. Mnogo ideja će se stvoriti u aprilu, i treba da ih shvatite ozbiljno, jer su kvalitetne i omogući će vam da lepše i lakše živite. To se posebno odnosi na vaše hobije koji lako mogu da prerastu u ozbiljan posao, ukoliko uložite vreme i trud. Ovog meseca radićete više, ali će vam to značajno uticati na finansije.

Zdravlje je stabilno. Preporučuje se da pazite šta jedete, moguće je nagomilavanje kilograma.

makonda-tracker