astro

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Nekome se menja život iz korena

0

Slede i događaji koji će definitivno promeniti život iz korena i otvoriti nove puteve. U nastavku saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Lavovima mesec april donosi mnogo lepih trenutaka. Sa partnerom ste uspostavili dobru komunikaciju, koja vam pomaže da lako i jednostavno ostvarujete velike ciljeve. Uživaćete u nežnostima i harmoničnim trenucima. Više vremena ćete provoditi i sa porodicom i sa prijateljima. Ovaj mesec je za vas veoma produktivan, ali i opušten, a upravo vam je to bilo potrebno - da provodite kvalitetno vreme sa voljenim osobama i da se odmorite. Slobodni Lavovi će imati prilku da upoznaju osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih stavova i tema, a novo druženje ih može odvesti i do nove veze.

Poslovni aspekt je svakako bolji nego prošlog meseca. Imaćete više novca, ali i više finansijskih sredstava, pa će vas to dodatno rasteretiti u pozitivnom smislu. U ovom mesecu je najvažnija komunikacija sa kolegama, jer će vam njihova pomoć u jednom trenutku zaista biti neophodna. Događaji na poslu mogu da vas na kratko iznerviraju i iznenade, ali to su prolazne stvari. Uspeh se gradi iz dana u dan i od vas se očekuje da ostanete fokusirani i da date sve od sebe. Uspeli ste da se pravilno organizujete, pa neće biti problema da izdvojite slobodno vreme za sebe.

Prijalo bi vam redovnije vežbanje i šetnje u prirodi.

 

DEVICA

 

Zauzete Device se suočavaju sa monotonim odnosima i ustaljenim navikama, pa će imati potrebu i želju da nešto promene. Uradićete sve u aprilu što bi moglo da poboljša kvalitet odnosa sa parnerom. Ipak, ne zaboravite, da niste sami u toj vezi i da je komunikacija najvažnija. Izrazite svoja iskrena osećanja i porazgovarajte o tome šta vam smeta i o tome šta vas tišti. Partner će imati razumevanja i uspećete zajedničkim snagama da svoju vezu ili brak spasite od krize i čestih svađa. Ako ste slobodni, mesec april vam donosi novu mogućnost za započinjanje nove ljubavne veze. Radi se o osobi koju poznajete već duže vreme, a tek se sad razvijaju emocije.

Devicama je april mesec rezervisan za pokretanje novog posla ili sopstvenog biznisa. Imajte na umu, da je ovo mesec novih početaka i da možete da postignete velike uspehe. Bitna je komunikacija, ali i pokretanje ili obnavljanje starih kontakata sa ljudima koji su na rukovodećim položajima. Ako imate ideje koje želite da predstavite ljudima, ne ustručavajte se, već napravite plan i počnite da realizujete svoju ideju. Zvezde vas podržavaju u toj nameri. Finansije se poboljšavaju!

Imunitet je slab, savetuje se da promenite ishranu i da unosite više suplemenata.

 

 

VAGA

 

Zauzete Vage će u ovom mesecu imati mnogo nerazjašnjenih situacija sa partnerom. Pred vama su velike odluke i nikako ne smete da dozvolite da vam se neko treći meša u planove i u vezu. Osećate se nesigurno, i imate osećaj da su svi okrenuti protiv vas. Prijao bi vam odmor i relaksacija. Savetuje se i da neko vreme budete sami, kako biste se odmorili i sabrali svoje misli. Tek tako ćete moći da donesete važne odluke koje se tiču budućnosti sa partnerom. Pred kraj meseca, dešavanja se stabilizuju, a vaše emocije će se dovesti u red. Ukoliko ste slobodni, ovog meseca ćete upoznati zanimljivu osobu na neočekivanom mestu. To može da bude poslovni sastanak ili slučajni susret. Započećete druženje sa tom osobom i moguće je da ćete lako pristati na ljubavni sastanak.

Što se tiče poslovne sfere, situacija nije sjajna. Navikli ste da radite određenim tempom i teško vam je da preuzmete više odgovornosti i obaveza. To dovodi do stagnacije i do manjka finansijske sigurnosti. Imajte na umu da treba pravilnije da se organizujete i da preuzmete kontrolu nad svojim poslom. Pred kraj meseca, očekuju vas i nove poslovne ponude, kao i novi poslovni sastanci. Te prilike su odlične i ne treba da ih shvatite olako. Dajte sve od sebe da postignete uspeh!

Umorni ste. Potreban vam je kvalitetan san i što više šetnje na otvorenom.

 

ŠKORPIJA

 

Zauzete Škorpije će u ovom mesecu imati priliku da ostvare velike ciljeve i da zajedno sa svojim partnerom ispune nešto o čemu su dugo maštali. Osećate se sjajno, imate puno energije i elana, pa je dobro da iskoristite ovo vreme za sprovođenje svojih ideja. Partner vam pruža podršku i ljubav, i uživaćete u zajedničkim trenucima koji su ispunjeni srećom. Razmišljate o proširenju porodice, o započinjanju zajedničkih poslovnih aktivnosti, o zajedničkim odmorima. Opustite se i ne brinite, jer su zvezde na vašoj strani i podržaće ostavrenje ciljeveva. Slobodne Škorpije započinju strasnu avanturu, koja će biti kratkog daha. Ipak, u tome ćete uživati i nemate potrebu da se vezujete i započinjete ozbiljnu vezu.

Poslovni aspekt je u fazi proširenja i za sada ste zadovoljni kako se stvari odvijaju. Ovog meseca, fokus će biti na napornom radu, ali i na ostvarivanju poslovnih planova i zadataka. Početkom meseca bićete pod stresom, zbog nagomilanih obaveza, ali uspećete da sve rešite u zadatom roku. Finansijsko polje se poboljšava i bićete zadovoljni krajnjim rezultatima. Poseban uspeh očekuje ljude koji se bave privatnim poslovima.

Zdravlje je stabilno, treba pripaziti na ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker