astro prognoze

VREME JE ZA PROMENE, RADOST I ROMANSE: Ova 3 ZNAKA imaće NAJVEĆU sreću u LJUBAVI ovog APRILA

0

U aprilu će na emotivnom planu vladati harmonija ― posebno za ova tri znaka Zodijaka

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kvadrat Urana i Saturna donosi veliku transformaciju ovog aprila. Još u prvoj nedelji Mars se spaja sa Saturnom i motiviše nas da budemo odlučni i posvetimo se vredno svojim aktivnostima. U aprilu će na emotivnom planu vladati harmonija. Bićete iskreni prema sebi i drugima, ispravljamo stare greške i pokazujemo empatiju.

 

Na ljubavnom planu veliku ulogu imaće Sunce i Venera koji su povezani većim delom ovog meseca. Mlad Mesec u Ovnu nas poziva da stvaramo budućnost kakvu želimo. Vreme je za promene, nove ljubavi i priliku da okrenete novu stranicu vašeg života.

 

Ovan

 

Prve dve nedelje u mesecu biće zlatne za slobodne Ovnove. Sunce i Venera kretaće se u vašoj prvoj kući tokom većeg dela meseca i donose vam snažnu sreću. Ove dve planete vam daju neodoljiv šarm kojim privlačite, kao i procvat nove veze. Očekuje vas dobro poznanstvo, a do 26. aprila Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom što donosi povoljnu energiju u polje komunikacije.

 

Rak

 

Kako Mars ulazi u vašu 1. kuću i kreira u 8. kući trigon sa Jupiterom, osetićete poziv za širenje energije ljubavi i povetak zajedništvu. Jupiter vam donosi radost, obilje i romantičnu energiju, ali i podsetnik da pružite drugima šansu. Koristite ovu moć da nadahnete druge, ali i da se povežete sa novim ljudima i stvorite šansu za romansu punu sklada i prijatnih emocija.

 

Blizanci

 

Mars i Jupiter pravi trigon u 1. i 9. kući sredinom meseca. Očekuje vas podsticaj sreće i poznanstvo sa osobom koja vas može podstaći na duhovni razvoj i preneti vam razna znanja. Promenićete način na koji posmatrate sebe i stičete više samopouzdanja. Mnogi Blizanci će biti radoznali i upustiće se u avanture u aprilu. Ipak, kada se pojavi srodna duša znaćete da je to ona. Pratite znakove ljubavi koje vam šalje Univerzum.

 

 

makonda-tracker