astro

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Čeka nas turbulentan mesec, promene i emotivna nezadovoljstva

0

U ovaj mesec ulazimo sa tri retrogradne planete Venera, Saturn, Jupiter gde se još dve pridružuju a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe dešavaju u junu što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec sa raznim dešavanjima, pobunama i promenama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Dragi Strelčevi, kod vas može da se pokrene posao koji volite i koji vas ispunjava pa nema potrebe da se dvoumite već ga pokrenite.

Vi shvatate da materijalno sada neće biti prioritet već posao koji vas čini srećnim i ispunjenim šta god da radili.

Pojedini Strelci bi mogli napraviti promenu posla pa im treba hrabrosti da to sve izguraju. Sve što se odnosi na učenje sada možete pokrenuti.

Zvezde su vam naklonjene, osluškujte sebe i ulažite u sebe jer će vam to trebati za naredni period.

Emotivni aspekti su malo komplikovani jer se mešaju sa poslom pa bi vam se mogao dopasti neko sa kim radite ili sarađujete. Varnice i zaljubljenost je na pomolu.

Moguće je da su simpatije obostrane pa bi ovaj put mogli malo i da dopustite sebi takvu emociju jer može biti i veza iz te simpatije.

Sve treba polako jer jun nije najbolji da se uđe u vezu pa imate vreme da dobro oslušnete drugu stranu i da ne budete brzopleti i napadni da insistirate, već sve polako.

Kada je zdravlje u pitanju, moguće je da vam se više spava pa spavajte.

 

JARAC

 

Dragi Jarčevi, vaše duže nezadovoljstvo poslom bi moglo početkom meseca da kulminira pa bi nešto da menjate ili tražite posao.

Niste zadovoljni poslom, platom pa i sam početak meseca je težak pa bi negde od sredine meseca moglo krenuti na bolje. Samim tim što se vaša energija menja na bolje i vi se pokrećete da nešto menjate.

Ako tražite posao, krajem juna bi mogli preko nekoga dobiti preporuku ali ipak dobro razmislite i procenite da li vam se to isplati.

Emotivno su vam zvezde naklonjene pa možete da uživate ako zanemarite neke sitnice koje su u suštini nebitne a koje vam mogu pokvaruti harmoniju.

Slobodni Jarčevi čeznu da nekoga upoznaju i zaljube se. Zauzeti koji su u vezi mogu dobiti ponudu od partnera da žive zajedno ili da vas zaprosi.

Zvezde su vam naklonjene pa uživajte u ljubavi.

Što se tiče zdravlja, mogući su problemi sa kožom i zubima.

 

 

VODOLIJA

 

Drage Vodolije, kod vas, kada je posao u pitanju sve ide teže posebno sredinom meseca može doći do konflikta sa nadređenima.

Vi ste poznati po tome što ne volite radnu rutinu i vremenska ograničenja. Može vam biti uskraćeno odobravanje vaših ciljeva pa bi bilo dobro da se ne svađate već da postupite mudro i spustite loptu.

Nije strašno ako se vaš predlog ne uvaži pa ne doživljavajte to lično.

Mnogo bolje će biti da ne unosite vaše emocije u posao. Pokušajte da budete diplomata i sagledate sve sa više tačke gledišta izdignite se iznad problema.

Emotivno, ako ste slobodni, mnoge šanse su da ne budete više. Zauzeti bi mogli da probude svoje strasti i stara vatra da gori u grudima pa se trudite da provodite više vremena sa partnerom.

Ako ste ponekad i sumnjali u svog partnera sada možete sigurno otkloniti sumnju i uživati u ljubavi. Što se zdravlja tiče, odlično je.

 

RIBE

 

Drage Ribe, kod vas je planeta Mars koja bi mogu da pokrene neko nezadovoljstvo i nemir. Osećaj da vas ne cene dovoljno jer dobijate neke zadatke na poslu za koje vi smatrate da ste potcenjeni pa vam se i ne radi.

Ipak, sredinom juna vi možete biti nepravedno izostavljeni i zanemareni. Ne svađajte se i ne shvatajte to lično, ipak vi imate svoje dostojanstvo.

Emotivno, osećate se nesrećno i usamljeno što je vaš partner napravio distancu između vas. Sredinom meseca, zvezde vam daju povoljnost da razgovarate i pokušate pronaći kompromis.

Slobodne Ribe imaju mogućnost da upoznaju novu osobu koja nije za duboku vezu i duži period.

Kada je zdravlje u pitanju, sve vrste zanemarivanja mogu se iskomplikovati pa bi bilo dobro da se javite lekaru.

makonda-tracker