astro

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Čeka nas turbulentan mesec, promene i emotivna nezadovoljstva

0

U ovaj mesec ulazimo sa tri retrogradne planete Venera, Saturn, Jupiter gde se još dve pridružuju a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe dešavaju u junu što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec sa raznim dešavanjima, pobunama i promenama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

DEVICA

 

Drage Device, vi posustajete i polako gubite snagu i strpljenje što nije svojstveno vama.

Sada morate naći snage i volje da istrajete jer može sve da se upropasti što ste radili u predhodnom mesecima.

Zapamtite, vi ne smete da klonete vašim duhom i verujte u sebe jer ste vi vredni toga i mnogih drugih stvari.

Vaša planeta Merkur će krenuti retrogradno od 18. juna, pa bi bilo dobro da pronađete način kako da napunite baterije, možda da više spavate radite nešto što vas raduje.

Kada je posao u pitanju, držite fokus na cilju i polako sve izgurajte jer će kraj meseca doneti dobre rezultate i da stvari krenu u boljem toku.

Emotivno su moguća neka nezadovoljstva ako ste dugo u braku ili vezi pa ih brzo prevazilazite i već u drugoj polovini meseca sve se dovodi u red.

Ako tražite sitne zamerke, znajte da ih ima svako pa tako i vaš partner i vi. Sada se možete udružiti sa partnerom da ostvarite neke ciljeve i budete srećni.

Slobodne Device, sada ne treba da forsirate da upoznate i pronađete partnera, jer to ne ide tako pa prepustite sudbini a vi se krećite i družite.

Kada je zdravlje u pitanju, mogući su stomačni problemi i alergije.

 

VAGA

 

Drage Vage, iako čak pet planeta tranzitiraju retrogradno u junu i vama donose dosta promenjiv mesec, vi na kraju možete očekivati dobre poslovne i finansijske rezultate.

Početak meseca ide nekako "na mišiće" i nikako da krene kako vi želite. Budite istrajni i strpljivi, jer od polovine meseca kreće sve mnogo bolje.

Pojedine Vage treba da obrate pažnju na poslovne partnere a moguće su i primamljive ponude pa ih prihvatite u drugoj polovini meseca.

Ako očekujete unapređenje ili veću platu, i to je moguće u drugoj polovini meseca. Ako imate sopstveni biznis, možete uključiti partnera koji nudi novac za ulaganje posla.

Druga polovina meseca je dosta bolja od prve.

Emotivno su moguće turbulencije u partnerskim odnosima pa bi pojedine Vage koje su nezadovoljne definitivno mogle preseći vezu ili brak.

Vage koje su srećne sada bi se mogle odlučiti za zajednički život ili ulazak u brak.

Za zdravlje nema problema, odlično je.

 

 

ŠKORPIJA

 

Drage Škorpije, vi imate vulkansku energiju kada je posao u pitanju i teško će biti osobama koje rade sa vama da isprate vaš tempo - gotovo da je nemoguće.

Usled priliva snage i energije, vi uzimate na sebe mnogo obaveza koje sigurno i pre roka završavate.

Posebno je pozitivno naglašen drugi deo meseca pa bi sve poslove koji su na duže rokove bilo dobro preuzeti ili pokrenuti baš tada.

Neki zacrtani ciljevi od ranije sada se polako ostvaruju. Sve odluke koje donesete sada i za budućnost i za finansije se ostvaruju.

Emotivno, vi se menjate prema partneru i bivate pažljiviji, pa čak ispunjate i njegove želje što nije bilo ranije.

Kritika ipak utiče jer se partner žalio da je zanemaren.

Kada je ljubav u pitanju, Škorpija bi mogla da napokon ispolji svoje dobre i pozitivne osobine prema osobama koje voli. Pojedine Škorpije mogu imati priliku iz prošlosti pa dobro razmislite zašto ste se razišli.

Kada je zdravlje u pitanju, naglašena je glavobolja i sinusi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker