otkrijte

Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBAR 2018: OVOM znaku mlad Mesec uneće u život kreativnost, ali i novu ljubav!

0

Saznajte šta vas čeka u novembru na polju posla, ljubavi i zdravlja..

foto: Profimedia

Strelac

 

Zbog retrogradnog Marsa vi ste prisiljeni da trpite tenziju, bilo na radnom mestu ili u pogledu zdravlja. Iako se ponekad možda čini da vaši trenutni problemi nikada neće biti rešeni, pun Mesec krajem novembra doneće poboljšanje.

 

Potrudite se da u komunikaciji sa ljudima ne bude nesporazuma, naročito sredinom meseca kada će i Merkur u vašem znaku postati retrogradan. U prvoj polovini meseca većina planova može da propadne, ali je kraj meseca odličan za putovanja, naročito zbog ljubavi - put s partnerom poboljšaće odnose, a slobodnim Strelčevima doneće divno poznanstvo, koje može da preraste u nešto mnogo više.

 

Odlično je vreme za proširenje porodice, a generalno treba da pazite na imunitet.

 

Jarac

 

Venera početkom meseca ulazi u vaš znak, zbog čega ćete postati otvoreniji i nekako topliji nego inače. Imaćete potrebu da se povežete sa drugim ljudima, i bićete spremni na kompromis kako biste održali harmoniju i ostavili dobar utisak na svakoga.

 

Steći ćete mnogo novih prijatelja i uživati u zajedničkom druženju. Vaši ideali, nade i želje za budućnost takođe će igrati veoma važnu ulogu u vašem životu tokom ovog meseca. Želećete da napravite veliki korak u vezi.

 

Što se zdravlja tiče, ne treba da brinete, biće odlično, osim prehlade koja je izvesna.

 

Vodolija

 

Retrogradni Mars u Biku stavlja vaše planove za kuću i porodicu na čekanje, ali pun Mesec krajem novembra najavljuje rešenja, koja će smanjiti tenziju.

 

Ali, pre toga, Mlad Mesec će uticati na vaše polje karijere i učiniti da ljudi počnu da vas gledaju drugačijim očima. To će vam pomoći da ostvarite poslovne ciljeve koje ste sebi davno zacrtali.

 

Mesečni horoskop za novembar predviđa i javno priznanje i unapređenje za sav onaj trud koji ste mislili da se do sada nije primećivao. Samim tim, popraviće se i finansijska situacija.

 

Ne stavljajte zdravlje na poslednje mesto po običaju - pokrenite se! Osetljiv urinarni trakt.

 

Ribe

 

Mlad Mesec početkom novembra uticaće na to kako razumete život i podstaći vas da proširite vidike i oprobate se u nečemu novom. To bi moglo da bude kroz putovanje, učenje novog jezika, dodatnog obrazovanja...

 

Krajem meseca, Uran će se poravnati sa Jupiterom, što će vama doneti lepe promene i nove početke. Želećete da odbacite sve staro, raskrstite sa problematičnim odnosima i u svoj život pustite samo dobre ljude, ideje i događaje.

 

Pazite samo da se previše ne zanesete, pa da izgubite ljude koji vas vole i puno vam znače, kajaćete se natenane.

 

Sa zdravljem neće biti problema, pa se slobodno fokusirajte na ostala životna pitanja.

 

 

makonda-tracker