otkrijte

Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBAR 2018: OVOM znaku mlad Mesec uneće u život kreativnost, ali i novu ljubav!

0

Saznajte šta vas čeka u novembru na polju posla, ljubavi i zdravlja..

foto: Profimedia

Lav


Sa retrogradnim Marsom u vašem polju karijere, iako vam ne nedostaje ambicija i truda, stvari će nekako ići teško, a rezultati će se jedva videti, i pored sve energije koju ulažete. Strpite se, to će proći, a onda ćete na poslu bukvalno zasijati i sav ovaj trud i nervoza zbog iščekivanjaisplatiće se na duže staze. Popraviće se i odnos sa kolegama.

 

Kada je u pitanju polje porodice, odnosi će se značajno popraviti, jer će se popraviti i uslovi života. Moguća je i prinova.

 

Pazite da u jurnjavi za karijerom ne izgubite zdravlje, upozorava mesečni horoskop za novembar 2018. Imunitet je veoma osetljiv.

 

Devica

 

Merkur će gotovo celog meseca biti u vašem polju porodice, pružajući vam priliku za dragocene i otvorene razgovore s onima sa kojima delite dom i omogućavajući vam da dođete do novih spoznaja, a samim tim i boljih odnosa. Vama je odnos s bliskim ljudima najvažnija stvar, pa će sa harmonijom na ovom polju doći do poboljšanja i na drugim poljima.

 

Ipak, krajem novembra, Merkur će opet biti retrogradan, pa je tada bolje odložiti važne razgovore, jer može da dođe do velikih nesporazuma i razočaranja.

 

Mlad Mesec početkom novembra otvara vam priliku za dugoočekivane promene, poput selidbe, ali i upoznavanja srodne duše. Zauzete Device treba da porade na odnosu sa partnerom ako ne žele da ga izgube.

 

Na poslu može da bude odlaganja i problema, ali vaše strpljenje će biti ključno za krajnji uspeh. Moguće su urinarne infekcije.

 

Vaga

 

Retrogradni Mars vas podstiče se da se svim snagama borite za ono što smatrate da je vaše i da ste zaslužili. Ipak, rešavanje većih problema ili konflikata radije ostavite za decembar. Kada je u pitanju povećanje prihoda, Mlad Mesec 2. novembra doneće lepe prilike, a vi ćete razmišljati samo o tome kako da potrošite novac. Zaustavite se, da idećeg meseca ne biste morali da se zadužujete. Bolje je da taj novac mudro investirate.

 

Ljubav ovog meseca nije jača strana. Usamljeni će biti i oni koji su u vezi i oni koji traže partnera.

 

Vreme je da krenete ozbiljnije da razmišljate o zdravlju, dok još nije kasno. Krajnji je trenutak da počnete zdravije da se hranite i da u život uvedete makar blagu fizičku aktivnost.

 

Škorpija

 

Sa Jupiterom u vašem znaku, ulazite u jednu sasvim novu fazu ličnog razvoja i koji bi mogao da utiče na sve što će se događati i kako ćete vi postupati narednih dvanaest godina!

 

Vreme je za učenje i sticanje novih iskustava, a Mlad Mesec početkom novembra ohrabruje vas da okrenete novi list i što se tiče posla, i što se tiče odnosa sa bliskim ljudima.

 

Nažalost, Mars ostaje u Biku, što vama donosi napetost u odnosnu sa partnerom ili u bliskim ljudima. Ugroženi su čak odnosi koji su do sada bili odlični.

 

Što se posla tiče, u novembru vam timski rad neće baš ići od ruke, ali će vam društveni život i viđanje sa prijateljima biti zabavni kao nikada. To će uticati i da se vaše zdravlje popravi, ali treba da pazite na sezonske bolesti.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker